Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#6461 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11871 posts

Posted 17 September 2021 - 10:53 AM

Vem M, mogoče sem nerodno napisala... Sori.

• 0

#6462 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 September 2021 - 10:57 AM

Jaz pa mislim, da je te stvari treba vedet... Da se bolje razume kako funkcionira ta država. Ja, katerakoli vlada bi bila, bi verjetno sprejamala podobne ukrepe, samo drugače bi jih predstavila, skomunicirala in ne bi jezila ljudi že v naprej, da potem spremenijo ukrep po 48 urah, ker nekdo ni premislil ali pa se je malo hecal...

AMEN.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6463 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 17 September 2021 - 10:58 AM

M, sem razumela kaj hočeš povedat...

Te postopke predobro poznam, da me ne bi trenutno sprejemanje odločitev jezilo. Zato je pomembno, da se pove kako to gre. In kdo mora prevzeti odgovornost.

• 0

#6464 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29718 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 September 2021 - 11:08 AM

Jaoooo, dopisne seje!!!

Itak, če pa nimajo vsi PCT, lol. 

Sodelavec je v sredo zjutraj rekel, da naravna selekcija že dela svoje, ker je najprej pobralo stare, zdaj bo pa še glupe. Saj meni tudi niso pri srcu ukrepi, ampak da so pa spet kocke in bakle letele, pa nimam besed. A so ti ljudje res tako zabiti, da jim ni jasno, da bomo popravilo šip na parlamentu, tako kot bone in cepljenje pa še marsikaj drugega, itak davkoplačevalci plačali?! Keri carji res, razbili so šajbe na stavbi od parlamenta, bravo. Pa to je še najmanj, kar je narobe.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6465 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17300 posts

Posted 17 September 2021 - 11:13 AM

Bizarno, supergirl.

Samo to sem hotela reci, da vsi clanki/mediji/vsak za sankom v bistvu pravijo, da nas en kompetenten clovek, ena prijazna in lepa beseda loci od tega, da bi imeli 80 in ne 50% precepljenost.
A populacija je res tako glupa se sprasujem. Ce si zdaj proti cepljenju, bi bil valda pol tudi? Ampak, ja, najbrz je (in to mnenje v celofan zavito izrazajo tudi novinarji, bralci pa ploskajo).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6466 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85977 posts

Posted 17 September 2021 - 11:45 AM

Jaz sem pa ful vesela, ker se je danes dedi koncno cepil. To je ta trma, ce sem prezivel vse do zdaj, bom pa tudi korono.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6467 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 17 September 2021 - 09:40 PM

To, kar dela vlada in način komuniciranja, je res zgrešeno. Rekli so, da za zaposlene v državni upravi nov pogoj PC ne pomeni obveznega cepljenja....no ja, posredno pa že.

Pa folku se je tudi strgalo. Ena v naši otroški FB skupini dela v Cacau in je napisala, da so njihove punce, ki delajo v strežbi, v sredo jokale, ko so začeli preverjati pct, kaj vse so jim stranke govorile. Zato so na FB dali objavo, da prosijo, da se stranke ne znašajo nad osebjem in naj svoje nestrinjanje izražajo drugje, saj si niso oni zmislili teh ukrepov. Spodaj pa komentarji ljudi "upam, da propadete, da vas ni sram, to je vse protiustavno, ovce, se ne upate upret....".

Nekaj žensk, ki je ful proti cepljenju, pa je začelo spraševat, če kdo pozna koga, ki prodaja potrdila o cepljenju. :o To mi je pa res wtf. Če nasprotuješ cepljenju, cepivom, potem vsaj stoj za svojimi besedami, ne pa da se skušaš pretvarjat, da si cepljen, ko ti to ustreza.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6468 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27703 posts

Posted 17 September 2021 - 10:11 PM

^^
Ljudje znajo biti res primitivni. Da je mene sram zanje. Meni se je danes na Petrolu ob preverjanju pogojev opravičevala, sem rekla, da nimava kaj, saj si nisva midve tega izmislili. (Se pa da na Petrolomatu tankati brez PCT. Hb vsaj nekaj logičnega.)

Dobro napisano, pa članek od Jine tudi.

👍
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6469 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19165 posts

Posted 18 September 2021 - 05:52 AM

Pa to res bruhaš ob teh komentarjih. Je Tina Maze objavila, kako se je cepila, sem pogledala par komentarjev, takih, da je mene sram, res.
  • 0

#6470 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16999 posts

Posted 18 September 2021 - 06:55 AM

Jaz se res sprasujem, ce je narod se zadnji kancek zdrave pameti zapustil. Zdaj se ful deli po FB, ko si je eden zmislil zgodbico kak je poklical odvetnika in policij, o ko so ga na pumpi vprasali po PCT. In so usluzbenca kr odpeljali, da bo dobil ne vem kako kazen, pumpa je morala temu revčku placat tank, pa se neko tozbo da bo kao vlozil.
In ljudje to vse vrjamejo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6471 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 September 2021 - 07:01 AM

Ja, to sem jaz tudi brala😂

Pri nas pa razen ene ženske, ko se je nekaj jezila večjih težav ni bilo. Sploh starejši so ponosno kazali potrdila (skoraj vsi pri nas so bili cepljeni). Zmagal je pa en stric, ki je imel plastificirano QR kodo kar obešeno okoli vratu😂. V glavnem brez večjih pretresov, pa sem bila pripravljena na najhujše.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6472 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 18 September 2021 - 07:39 AM

Mi smo imeli v torek izpite iz slovenščine za tujce in so tudi čisto vsi imeli potrdila, pa smo se bali, da bodo težave.
  • 0

#6473 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 18 September 2021 - 09:03 AM

Res ven prihaja na povrsje ves primitivizem, ki je v ljudeh na splosno skrit malo globje.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6474 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 18 September 2021 - 09:11 AM

Drugace en tak simpaticen gospod je tudi en Sandi, ki se mu je v sredo zdelo pametno, da avto pusti na bencinski crpalki, ker tako se dela upor, da druge zajebes. Res bravo. In seveda se je zraven snemal.

Na FB je pod Virtualne resitve Zavrsek in objavlja svoje prispevke in prispevke somisljenikov, ce si hoce kdo ogledat.
Pol ure se je snemal; res se sam sebi dopade in se rad poslusa.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6475 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27703 posts

Posted 18 September 2021 - 09:23 AM

Zmagal je pa en stric, ki je imel plastificirano QR kodo kar obešeno okoli vratu😂.

:thumbup:
  • 0

#6476 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27703 posts

Posted 18 September 2021 - 09:24 AM

.
  • 0

#6477 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 18 September 2021 - 10:34 AM

Pa to res bruhaš ob teh komentarjih. Je Tina Maze objavila, kako se je cepila, sem pogledala par komentarjev, takih, da je mene sram, res.

Sem morala it prav pogledat. Ja fak no. Ljudje si očitno mislijo, da če se greš cepit, ti sigurno plačajo. Vsaj na družbenih omrežjih jaz opažam več posiljevanje in neprimernih komentarjev s strani tistih, ki nasprotujejo cepljenju.

Za tiste, ki se pizdijo na uslužbence, puščajo avte na bencinskih in se zraven snemajo, kot da so neki junaki, pa je tudi škoda besed.

Vedno bolj razumem, zakaj nekateri skrivajo, ali so cepljeni ali ne.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6478 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 18 September 2021 - 03:03 PM

Moja sesticna je ful proti cepljenju in nam je vsem posiljala navodila za ravnanje ce te vprasajo po potrdilu za PCT. prilepim kasneje.
  • 0

#6479 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 18 September 2021 - 03:57 PM

https://www.24ur.com...-umolknejo.html

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6480 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 18 September 2021 - 05:15 PM

Torej, tale moja sestricna je taka neizobrazena koklja, ki misli, da je Covid izmisljotina in ki ni jebala 5 postov, da je bila v stiku z mojim bratom, ki je bil testiran pozitiven. Verjame govoricam, da so sosedu sodelavceve sestricne zaradi cepljenja otekla jajca in da ti skozi palcko za testiranje vstavijo cip. No, tak tip, da si lazje predstavljate kaj vcasih pristane v mojem inboxu. No, zdaj je posiljala te zadeve:

Ce tole krozi med ljudmi, pol res ni cudno, da se snemarijo in objavljajo. Ampak ne vem kaj mislijo, da bodo s tem dosegli.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users