Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#6461 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 05 June 2008 - 05:29 PM

a lahk tiste ki slike limate še vseeno napišete zraven, ker recimo iz Dileminih slik pol ne vem kaj sploh je oops.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#6462 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 05 June 2008 - 06:29 PM

- Loreal Volumninekaj krat 4 maskara
- Manhatann klešče
- Alverde obarvana krema
- Alverde anticelulitna krema
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6463 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2008 - 07:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 6. 2008 - 12:06) View Post

IPB Image IPB Image

Prva slika:
  • Kneipp Duschbalsam Nachtkerze
  • Bubchen Wasch & Duschcreme Relax
  • Aquafresh Extreme Clean Purifying Mouthwash
  • Afrodita Intensive Conditioner Honey & Almond Proteins
  • Afrodita Structural Conditioner Canna & Silk Proteins
  • Perfectil Skin, Hair & Nails Capsules

Druga slika:
  • Joico Daily Care Treatment Shampoo
  • Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor
  • Nuxe Tonific Body Contouring Massage Oil
  • Avon Liiv Botanicals Rejuvinating Body Wash
  • Avon My Lip Miracle Sequins Lipstick

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6464 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86867 posts

Posted 05 June 2008 - 07:42 PM

Dilema, a ne uporabljaš ti zdaj samo Harologi šampona?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6465 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 07:48 PM

Ja, zadnji mesec in pol sem samo Harologi šampon imela. Je pa naneslo, da sem hotela imet od Joico Chelating Shampoo (šampon za postopek intenzivnega čiščenja, pač za občasno uporabo) in ga niso imeli, pa sem potem na tem drugem pristala (je forumašica kupovala zame). Tale Daily Care Treatment Shampoo je naslednik njihovega BIOJOBA šampona, je za vsakodnevno uporabo, predvsem za občutljivo, zahtevno lasišče. O njem piše tole:

Šampon zasnovan predvsem za zaščito lasišča. Uravnava pravilno delovanje lasišča in ga ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, vsebuje UV zaščito. Edinstvena zmes biotina, jojoba olja in inositol, odstranuje odmrlo kožo, ki se kopiči pri prhljaju ali psoriazi, ter preprečuje kopičenje maščobe na lasišču in spodbuja prekrvavitev.Lasišče je očiščeno suhe kože in maščobnih skupkov ter je zdravo.

Glede na to, da imam katastrofalno občutljivo lasišče, bom pač kombinirala Harologi še s tem Joico šamponom. Sem ga danes že uporabila in sem speechless - pustila sem ga delovat 5 minut (kot piše na embalaži) in lasje so bili med spiranjem na otip tako krepki in nahranjeni, da sem se bala, da bodo po sušenju še mastni, a seveda niso bili niti malo. Pa izjemno koncentriran je, ful malo se ga porabi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6466 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 06 June 2008 - 09:49 AM

Lancome Hypnose ( thanks.gif Baby)
Avon šminka Pro-to-go perfect pink
Avon Cellu-Sculpt

IPB Image
  • 0
Amen desu

#6467 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2008 - 09:50 AM

Kaj tam na desno so pa seksi dolge nožice tvojega mačeta zraven? thumbup.gif Prisrčno. oops.gif
  • 0

#6468 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 06 June 2008 - 09:54 AM

Ja to je naš firbec, mora bit povsod zraven smile.gif
  • 0
Amen desu

• Guests

Posted 06 June 2008 - 11:06 AM

Je pomagal slikat stvari, ane? sweat.gif
  • 0

#6470 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2008 - 11:17 AM

IPB Image

Akamuti lešnikovo olje, avokadovo olje in olje pešk granatnega jabolka.

• 0

#6471 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 June 2008 - 06:29 PM

- Lancome Hypnose
- Sckeller čistilni gel za mešano in nečisto kožo
- Keune Keratin volumizer
- Essence zelen EL
- Essence przoren EL z modrimi bleščicami
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 06 June 2008 - 06:31 PM

Tyasa, kakšen pa je kej ta zelen EL. A majo kakšne druge žive barve še?
  • 0

#6473 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 June 2008 - 06:42 PM

Kolikor se spomnim niso imeli kakšnih drugih živih barv. Meni je čudovita malo temnejša zelena ampak se lepo sveti. Sem slikala vendar sem s telefonom in ni čisto realna barva smile.gif

IPB Image IPB Image
  • 0

#6474 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86867 posts

Posted 06 June 2008 - 07:23 PM

- CHANEL Aqualumiere Sheer Colour Lipshine #32 Antigua
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 06 June 2008 - 08:08 PM

Jaz bi ga tudi melaaaa. Koliko koštajo ti EL? Niso dragi, ane, tako kot vse njihove zadeve. Zanima me tudi Avonov EL, vijolične barve, ki je v novem katalogu. Če bo katera imela priložnost poskusit, naj mi pove, kolko je intenziven. Hvala za slikice Tyasa.
  • 0

#6476 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 June 2008 - 09:22 PM

NP wink.gif Stal je pa natanko 2.49 € tongue.gif
  • 0

#6477 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 11:59 AM

IPB Image

Kneipp Bodylotion Mandelbluten Hautzart
Tetesept Entspannungs Bad
Bale Trend It Up Reinigendes Shampoo
Speedy Care Deodorizing Wet Wipes
Balea Lippen Pflege Sensitiv
Garnier Intensive Dry Skin Moisturizing Cream

• 0

#6478 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 07 June 2008 - 12:04 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 6. 2008 - 20:48) View Post

Ja, zadnji mesec in pol sem samo Harologi šampon imela. Je pa naneslo, da sem hotela imet od Joico Chelating Shampoo (šampon za postopek intenzivnega čiščenja, pač za občasno uporabo) in ga niso imeli, pa sem potem na tem drugem pristala (je forumašica kupovala zame). Tale Daily Care Treatment Shampoo je naslednik njihovega BIOJOBA šampona, je za vsakodnevno uporabo, predvsem za občutljivo, zahtevno lasišče. O njem piše tole:

Šampon zasnovan predvsem za zaščito lasišča. Uravnava pravilno delovanje lasišča in ga ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, vsebuje UV zaščito. Edinstvena zmes biotina, jojoba olja in inositol, odstranuje odmrlo kožo, ki se kopiči pri prhljaju ali psoriazi, ter preprečuje kopičenje maščobe na lasišču in spodbuja prekrvavitev.Lasišče je očiščeno suhe kože in maščobnih skupkov ter je zdravo.

Glede na to, da imam katastrofalno občutljivo lasišče, bom pač kombinirala Harologi še s tem Joico šamponom. Sem ga danes že uporabila in sem speechless - pustila sem ga delovat 5 minut (kot piše na embalaži) in lasje so bili med spiranjem na otip tako krepki in nahranjeni, da sem se bala, da bodo po sušenju še mastni, a seveda niso bili niti malo. Pa izjemno koncentriran je, ful malo se ga porabi.

Kolko stane ta šampon?
  • 0

#6479 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 12:06 PM

Harologi ali Joico? Harologi je 13€, Joico pa 14€.
  • 0

#6480 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 07 June 2008 - 12:07 PM

Joico me je zanimal. Hvala smile.gif .
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users