Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#6441 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 August 2010 - 12:04 PM

Joj, naj mi podaljšajo absolventa sad.gif Vsaj za pol leta!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#6442 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 August 2010 - 07:10 PM

Eno Azimut jahto bi happy.gif IPB Image IPB Imageza ene 2 tedna bi bilo dovolj...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#6443 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 31 August 2010 - 07:26 AM

Da neham paničarit glede Erazmusa.
  • 0

#6444 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 August 2010 - 02:29 PM

več dni, kot je današnji. love.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6445 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 August 2010 - 06:23 PM

Ene 500€ viška, da bi šla na Armin only-Mirage v Utrecht sad.gif Naslednji album bo šele čez 2 leti...

edit- šla bi na Bali, se čohat po tamali =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#6446 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 September 2010 - 09:16 PM

Ful se mi gosti jagodni sok pije. njam.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6447 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 September 2010 - 09:24 PM

e ene takšne sanje kot včeraj...omg...Moja podzavest mi DOBESEDNO narekuje sanje. wub.gif wub.gif
Sem bila še cel dan počena danes butl.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6448 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 01 September 2010 - 10:18 PM

da bi se nehala za vsako brezvezno malenkost serkirat in živcirat, ker mam kar naenkrat kaos v glavi in pol nisem več zmožna nč pametnega skupej sproducirat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6449 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 September 2010 - 10:34 PM

Jaz si pa ne želim več odtisov drugih ljudi na sebi. Včasih me ujame in me spremeni za kratek čas, kot da bi me posrkalo v drug čas, v drug prostor. Potem se pa naenkrat prebudiš pa si spet good-old-self.
Is it daydreaming?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6450 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 September 2010 - 11:08 PM

Mhm....

Joj, braun, zdj k si omenla jagodni gosti sok... =)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6451 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 September 2010 - 11:09 PM

smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6452 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 September 2010 - 07:12 AM

Joj, meni se pa non stop dogaja, da se na nekaj spomnim, pa ne vem, ali se mi je to res zgodilo, ali sem sanjala, ali sem si sama zamislila (ker mi domišljija precej dela, pa si sama v glavi delam full scenarijev), ali mi je kdo to pripovedoval. Anyway . . . basket case. butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6453 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 02 September 2010 - 07:35 AM

^JA! meni isto.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6454 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 September 2010 - 07:49 AM

to so ja 'stvari', ki nam barvajo življenje .... me likey.
želim si, da bi še ta dva dneva minila mirno in čimmanj interakcij z zunanjim svetom.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6455 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 September 2010 - 08:43 AM

Meni se zadnje čase recnično pogosto (prej je bilo to recimo enrkat na leto, zdaj pa praktično vsak mesec) dogajajo deja-vu scenariji.
A ima še katera take izkušnje?

Njbolj zanimivo od vsega pa je to, da se mi zgodi to tako, da..ko SE zgodi, in takoj ugotovim da je to ta občutek - potem tud taoj vem kaj se bo naprej zgodilo...In je res scarry. Včeri je bil spet tak moment. Pa zadnjič na avtocesti, ko sem šla gor, na vodicah, in se postavla na prehitevalni pas in je bil tist lepi sončni dan in me je trešnalo, da je deja-vu, sem si rekla, zdej more bit pa na druem pasu rdeča hrvaška katrca z oznako za Rjeko.

Guess what....It was.

Drugače pa recimo tud te sanje od predvčer, so moja potlačena podzavest, ker točno vem, da mi je ta oseba všeč, čeprav si ogromno zanikam...

kako že pravjo?

V SANJAH JE VSE DOVOLJENO.

Lahko bi zdaj razvijala teorijo o tem, kaj sploh življenje je, pa se mi ne da, samo moja teorija mi je všeč in ker vanjo verjamem, me smrti sploh ni strah.
Samo še s strahom pred načinom smrti bo treba opravit, pa bo.

BLUZIM butl.gif

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 September 2010 - 09:10 AM

Meni se deja-vu včasih zgodi, ampak traja nekaj časa, preden dojamem, da je to bil v bistvu deja-vu, ali pa da podoživljam nekaj, kar sem že nekoč doživela. Včasih se mi zgodi, da podoživljam sanje . . . vem, da se mi v realnem življenju to ni zgodilo, sem prepričana v to, in 'vem', da sem o tem nekoč (včasih leta nazaj) sanjala. Zaenkrat še ne vem, kako naj si to razlagam; mogoče pa res obstaja paralelno vesolje, kjer obstaja tudi moj drugi jaz, kjer se ji te stvari zares dogajajo. smile.gif

Moja želja: da najdem voljo . . .
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6457 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 02 September 2010 - 09:25 AM

Sally, Kinky, obstajajo zdravila, ki odvračajo od misli o paralelnih svetovih in doživljanju sanj laugh.gif
  • 0

#6458 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 September 2010 - 09:27 AM

Jaz bi pare. Veliko njih. Da, materialist sem.
  • 0

#6459 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 02 September 2010 - 09:28 AM

js pa redko, da bi za naprej vedela, kaj se bo zgodilo, ampak ko se nekaj zgodi, pa dobiš občutek, da si to že video/doživel - to me pa ob živce spravlja. sem mela obdobje, ko se mi je to res kar naprej dogajalo, in je blo freaky in utterly annoying. zdej se je HB mal umirilo vse skupaj. me sicer firbec matra, kaj je za tem - a samo podzavest/sanje al kaj drugega, ampak je tok enih teorij zunaj, pa se mi ne da it skoz vse, da bi prišla stvari do dna laugh.gif mogoče, če se bodo spet začele kšne bolj pogoste epizode, men je to res ena bolj nadležnih stvari :S.
  • 0

#6460 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 02 September 2010 - 09:32 AM

Nika za tem stojijo procesi v možganih, ki ti dajo občutek že videnega- deja vu, ali pa nikoli videnega- jamais vu. Nastanejo po podobnem principu kot iluzije, halucinacije itd. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users