Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6441 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 October 2008 - 02:14 PM

Jaz sem pa verjetno edina oseba,ki ji je ob All inclusive za en teden uspelo še shujšat.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6442 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26013 posts

Posted 03 October 2008 - 02:32 PM

sally, kako je blo?

ruknila sem izpit. haha. :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6443 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 October 2008 - 02:51 PM

Kaki izpit ?
  • 0
Viens, reste ici!

#6444 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26013 posts

Posted 03 October 2008 - 02:51 PM

za avto.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6445 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 October 2008 - 02:55 PM

Eh, nič hudega. Saj boš naslednjič naredila.
  • 0
Viens, reste ici!

#6446 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 03 October 2008 - 02:57 PM

Ali pa še naslednjič. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6447 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 03 October 2008 - 02:57 PM

nika, nisi prva, ne zadnja, ki je padla.

Jaz se spovedujem, da bi nekaterim ljudem najraje zavila vrat.
  • 0

#6448 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 October 2008 - 03:03 PM

Nika dej napiš kaj je blo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6449 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 October 2008 - 03:22 PM

O. :/ console.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6450 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 October 2008 - 03:35 PM

Kaj res nika? sad.gif Ojej. No, tako kot so rekle ostale punce: nisi ne prva, ne zadnja. Boš že naredila! Ne dvomim v to! wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#6451 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26013 posts

Posted 03 October 2008 - 03:52 PM

ja sej - mami mi je prec povedala, da "zakaj pa bi glih js družinsko tradicijo prekinla" - menda noben ni naredil v 1. laugh.gif . v glavnem sem napačno zavirala na avtocesti (odstavni pas pa to ...) ... v križiščih levo sem šla direkt v desni pas pa me ni mogel ocenit, kako se razvrščam oops.gif ... pa premajhno bočno varnostno razdaljo sem mela v eni ulčici. aja, pa inštruktor je mel pol še cel monolog, ko sva se peljala nazaj proti glavni ... o moji vožnji, sej ne da je peljal 60+ po coni 30 ... eh, what the hell. bo že, sej ni konc sveta. hvala za spodbudne besede (sploh Dragica thumbup.gif ).
  • 0

#6452 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 October 2008 - 04:39 PM

Nika bo pa drugič bolš.
Sicer se pa tvoji 'bolečini' in razočaranju verjetno pridružim tud js v pondelk.
hmm.gif

Zelo sem bila nesramna do ene osebe kar preveč in sem vse zaj. Totalno zaj.
+ tega me še matra glava, slabo se počutm, no itak mam pms sploh.
Nesramna sem, govorim grdo, izognite se me v celem krogu. oops.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6453 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 October 2008 - 04:41 PM

Blo je super,jaz bi šla nazaj....
Tuki je depresivno. cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6454 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 October 2008 - 04:46 PM

QUOTE(Errol @ 3. 10. 2008 - 8:55) View Post

console.gif

Hvala, Errol! smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#6455 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 October 2008 - 05:12 PM

Sinoči sem bila primorana poslušat čustven izliv nekega(omg, niti prijatelja ne bi rekla da sva), no, znanca. V glavnem, da kako on nima nobene punce in kako je osamljen. Za crknit, lih da sem se zadrževala, da mu nisem povedala kaj si res mislim. Nevem, kako se folk lahko tolk smili sam sebi in pričakuje, da ga bomo vsi tolažili, ne prenesem ga. down.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#6456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 October 2008 - 05:19 PM

QUOTE(Sally @ 3. 10. 2008 - 17:41) View Post

In kako si se sekirala preden si šla, jaaaaaaao!! rolleyes.gif Moraš probat da vidiš kako ti bo všeč ali ne všeč.

Spovedujem se, da sem danes že celi dan ta takem egotripu, da je prav sick. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 03 October 2008 - 05:38 PM

QUOTE(Sally @ 3. 10. 2008 - 17:41) View Post

Sally, kje si pa bila? Pardon, zadnje čase nimam veliko časa za brskanje po forumu. oops.gif

• 0

#6458 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 03 October 2008 - 05:38 PM

Kinky, dej, ti bom zdej jst povedla, da itak nimaš za kej bit, ker nisi nič posebnega. Stopi dol z oblakov in mi podaj žezlo. tongue2.gif

Jst se nimam za kej spovedat.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6459 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 03 October 2008 - 06:55 PM

Ne vem več! Sploh ne razumem cry.gif . Samo vpitje danes. Meni se res skoraj zmeša, ko prideta tamalidve gor, priznam, ampak ne vem, mislim, da po pravici. Ker sta resnično obupen primerek otrok. Že ko ju slišim, dobim celo telo živčno, ko me začneta še kaj izzivat ali se v splošnem bedno obnašata, pa to živčnost res močno ven butnem, se začnem dret nanju, na starše itd. Če ju bom imela še nekaj časa skoz pred očmi, zaradi njiju ne bom imela otrok, resno ermm.gif . Bedno mi je, ker sem pri teh letih zarad tega vsak dan noro živčna. Sej ne dolgo v samem aktu, ampak še dolgo potem, ko mi zgineta izpred oči. Sploh se ne morem pomirit. Verjetno še zato, ker začne mami vso krivdo name valit, zmeraj. Samo pismo no, ona je pa tud poden zraven tega. Vse bi jima dovolila. Če je njej ok, da zbijeta klavir, meni NI, ker JST igram nanj, NE ONA. Obnaša se ko en otrok, ki se ne zna postavit zase. Pa tudi pri eni drugi odločitvi danes je bila, pismo; totalno nedorasla. In hvala lepa, da to potem gotovo name prenaša. Bedno se počutim, hvala lepa, prijazna družina rolleyes.gif . Fak of
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6460 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 03 October 2008 - 07:03 PM

Žalostna sem. sad.gif Ne grem v Bakusa, čeprou bi lahko šla, pa me je lepo prosu da nej ne grem, ker kolegica s katero grem gre s tipom, in je reku da ona ziher nebo ves čas zmano in da bojo pol drugi tipi okrog in bo njemu bed. Okej, sej cist razumem, jst bi se isto počutla pa vse. Ampak k ve da če negrem tja bom doma. Še en petkov večer k ga bom pač preživela doma. Ampak ne da bi pol on pokazu kej interesa da bi se dobila, al pa da bi pršu prespat, karkoli, ne, jst pač tja nej ne grem, ostalo ga pa ne zanima. Ja fuuul dobr rees... OO pa ceu dan sem že tečna žalostna pa zamorjena. Že takoj zjutri mi je zamorila dan ena pička ki je totalno ne prenesem.. Sem jo vidla in me je kr.. ah.. ermm.gif

Bedno sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users