Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

• Guests

Posted 04 June 2008 - 03:50 PM

Prav predvidevaš, Podgana smile.gif

Bom slikala vse skupaj. MAC, pa teh 39 (sam to so sampli v vrečkicah...tko da ni tako velika številka 39), pa od Pure Luxe, pa čopiče.

• 0

• Guests

Posted 04 June 2008 - 03:58 PM

Garnier pure krema
Garnier pure toplotna maska
vatne blazinice
  • 0

#6443 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2008 - 08:15 PM

IPB Image
  • 0

#6444 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2008 - 08:20 PM

Ta gloss imam jaz, čisto enak odtenek in me ni navdušil. Enkrat samkrat sem se namazala z njim, zdej pa mi leži v predalu. Ni mi všeč, da se na ustnicah prav čudito bleščice (sicer malo, a vendar) pa dolgočasen mi je, tak staromamski. cry.gif Upam, da bo tebi bolje služil. BTW, lak za nohte je krasen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6445 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2008 - 08:29 PM

Kaj če bi se zmenili, da so slike novih pridobitev ZELO zaželjene? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6446 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2008 - 08:33 PM

Daj, idi spat! rolleyes.gif Aja, ta bonus si danes že izkoristla slap.gif Tako da:
"Marija, nema spavanja dok se ovo ne riješi!" biggrin.gif

4 Amai kreme proti celulitu z mikroblabla (2 verjetno gresta k mami)
Revlon Softflex (ali kaj je že) puder

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6447 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2008 - 08:35 PM

LOL!!! Grem se učit.
In zakaj nisi poslikala? mad.gif

"Disko, koji disko!"

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6448 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2008 - 08:43 PM

"Stani tu. Tu stani! Kdje si bijo dosad?
Čuješ li šta te pitam?! Gdje si bijo dosad?!"

"Ma u diskoteci, čovječe."

"Disko, koji disko! Jebemti disko!"

"Haris, dej pust ga! Ti pa bejž spat!"

"Marija, nema spavanja dok se ovo ne riješi, jasno?!
Jel ti se i prijatelji tako oblače? Odgovori barabu jedna!"

"Da."

"Molim?"

"Da!"

"Čuješ li. Jer ti mene zajebavaš?!"
in pale su batine laugh.gif

Kaj ti naj slikam? Rit napeto? laugh.gif Konec koncev sem si kupla nova rit in stegna.

Daj, pejd se učit, da nauš ko Bomba. rolleyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#6449 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2008 - 08:55 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 6. 2008 - 21:20) View Post

Ta gloss imam jaz, čisto enak odtenek in me ni navdušil. Enkrat samkrat sem se namazala z njim, zdej pa mi leži v predalu. Ni mi všeč, da se na ustnicah prav čudito bleščice (sicer malo, a vendar) pa dolgočasen mi je, tak staromamski. cry.gif Upam, da bo tebi bolje služil. BTW, lak za nohte je krasen.

Men je pa všeč, edino mal izsuši. huh.gif Ampak dober balzam spodi pa bo. wink.gif Pa fajn se nanaša.

Lak je res čudovit (kok se lepo maže ohmy.gif ), bom pofotkala na nohtih. thumbup.gif

• 0

#6450 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 04 June 2008 - 09:08 PM

Revlon Professional Hair Days Pure Control lak in Interactives Vitaforce šampon.

Mene so včeraj ti glossi čist prevzeli, se nisem mogla odločit, katerega bi, in nisem nobenega. biggrin.gif rolleyes.gif BTW, kok ml je noter? Se mi zdi ful malo, pa niso ravno poceni, glede na to, da je pač L`oreal. huh.gif Dilema, a mi ga prodaš? woot.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6451 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2008 - 09:19 PM

QUOTE(Adriane @ 4. 6. 2008 - 21:43) View Post

Daj, pejd se učit, da nauš ko Bomba. rolleyes.gif

Oh, eden izmed mojih najljubših delov filma, LOL. No ja, upam, da ne... če ne pa: "kar Bomba mi rec".
Ja slikaj produkta. closedeyes.gif

• 0

#6452 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2008 - 09:30 PM

QUOTE(Adriane @ 4. 6. 2008 - 21:33) View Post

4 Amai kreme proti celulitu z mikroblabla (2 verjetno gresta k mami)
Revlon Softflex (ali kaj je že) puder

Bog te jebo Joža. Pa kaj me not tlačiš?! rolleyes.gif

IPB Image KLIK
IPB Image
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#6453 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2008 - 10:39 PM

SVOJE SLIKE, ne iz neta. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Pusti me Mimika. Jaz se bom obeso.

• 0

#6454 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2008 - 10:51 AM

Ja dajte lepit svoje slike pridobitev, če se da, meni je tako ful bolj zanimivo, pa še sline pocediš zraven malo, ha ha.

Mene pa tale gloss ni prepreičal, barva paleta mi je tako mimo, da sem tam stala pred njimi in niti en mi ni bil všeč.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6455 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 11:06 AM

Evo, samo za vas, drage moje - slike mojih včerajšnjih in današnjih pridobitev.

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6456 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 11:23 AM

Tale od Kneippa je super - ga imam tudi sama.
Kaj pa je to od Nuxe? Nekaj za masiranje? woot.gif

• 0

#6457 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 11:26 AM

Masažno olje brez konzervansov za učvrstitev kože telesa. Meni krasno diši, ful se lepo maže, pa pakunga je božanska - ful težka, masivno steklena, pa take lepe barve. oops.gif Mi je pa bilo podarjeno in nimam pojma, koliko stane. Aja, pa šminka je od Avona in je čudovite barve, ko bi bila narejena posebej zame - nekako nude, ampak malo temnejša, morda rahlo bronasta.
  • 0

#6458 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 June 2008 - 11:43 AM

a lahko tiste, ki nimamo fotkića, samo napišemo, kaj smo si kupile al bomo zbenane iz teme? laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6459 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 11:46 AM

Lahko napišete. Limanje fotk je še vedno čisto stvar posameznika, je pa zaželjeno. tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2008 - 02:08 PM

Še slike:

[attachmentid=4684]

Attached Files

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users