Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6421 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 October 2008 - 01:57 PM

Jaz se spovedujem da sem prekleto slabe volje in da bo danes folku še žal, če se me samo taknejo. Pizde ene, vsi skp.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6422 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18508 posts

Posted 02 October 2008 - 02:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 10. 2008 - 12:44) View Post

Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.

Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.

Aplavz, resno.

lol1.gif

Za poscat.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6423 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 October 2008 - 03:36 PM

QUOTE(Ana @ 2. 10. 2008 - 13:33) View Post

Joj, misliš tisti merkator tam med štukom in III. gim ? Tisti merkator je horror. laugh.gif Jaz sicer sežem tudi do najvišje revije sleep.gif ampak ej vseeno horror. biggrin.gif In kak se ti zdi Maribor, si že "vse" raziskala ?

Ja, to je ta Mercator, res pravi biser med trgovinami. laugh.gif Nisem še nikjer drugje bla, samo fax-domov-Mercator. tongue.gif Bom naslednji teden malo bolj raziskovala ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6424 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17060 posts

Posted 02 October 2008 - 05:17 PM

Samo čokolado bi jedla, paže tako sem se zredila. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6425 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 05:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 10. 2008 - 16:36) View Post

Ja, to je ta Mercator, res pravi biser med trgovinami. laugh.gif Nisem še nikjer drugje bla, samo fax-domov-Mercator. tongue.gif Bom naslednji teden malo bolj raziskovala ...

No glede trgovin te lahko kr razveselim, da so v centru vse za en drek. Čez most je europark, kje je veliki interšpar in pa taveliki mercator. Tolko o tem. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#6426 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32487 posts

Posted 02 October 2008 - 05:44 PM

dvakrat sem bila pri frizerju v zadnjih 3 dneh tongue.gif , danes sem šla samo "po frizuro"
  • 0

#6427 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29862 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 October 2008 - 05:46 PM

dobila sumljivo visoko vsoto keša za plačo .... yahoo.gif me like! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6428 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 02 October 2008 - 05:52 PM

Spovedujem se o mojih občutjih v novem razredu... cry.gif
Ma ne vem. Tok mi je čudno. Stara šola (maturitetni tečaj je organiziran na šoli, kamor sem hodila že zdej), na šoli dost starega folka, samo...samo...mojega starega folka ni... cry.gif Pogrešam moj razred. Ful. cry.gif Sem jih klicala in so šli skupej na faks (veliko jih je šlo na ekonomskega). VSI so šli na faks. Moje najboljše prjatljce isto. Jaz pa ostajam tu in gnijem. cry.gif Ni več moje generacije...ma ne vem. Zgleda, da je treba žrtvovat to, da bom dosegla tisto kar hočem (če sploh še hočem huh.gif )
Ah, samo hudo mi je, ko je bil 1. dan odmor. In kaj naj jaz počnem?? V knjižnico sem šla gledat knjige. Potem, ko smo mel frej smo sicer šli na kofe, samo vseeno. Ni to to. Kje so moji?!?! cry.gif cry.gif
Šele tukaj se vidi kako težko se vklopim v novo družbo. Pa sem drugače kar družaben tip človeka, samo če ni nobenega "mojega" zraven kar ne gre in ne gre. Hudo mi je, resnično. Upam samo, da čimprej mine ta tesnoba in občutek "napake". confused.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#6429 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 October 2008 - 05:52 PM

zelo lena sem danes in sem pojedla polovico vrežke smokijev in me ful ful trebuh buli... danm me.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6430 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26013 posts

Posted 03 October 2008 - 06:23 AM

QUOTE(fifa @ 2. 10. 2008 - 18:52) View Post

Ma ne vem. Tok mi je čudno. Stara šola (maturitetni tečaj je organiziran na šoli, kamor sem hodila že zdej), na šoli dost starega folka, samo...samo...mojega starega folka ni... cry.gif Pogrešam moj razred. Ful. cry.gif Sem jih klicala in so šli skupej na faks (veliko jih je šlo na ekonomskega). VSI so šli na faks. Moje najboljše prjatljce isto. Jaz pa ostajam tu in gnijem. cry.gif Ni več moje generacije...ma ne vem. Zgleda, da je treba žrtvovat to, da bom dosegla tisto kar hočem (če sploh še hočem huh.gif )
Ah, samo hudo mi je, ko je bil 1. dan odmor. In kaj naj jaz počnem?? V knjižnico sem šla gledat knjige. Potem, ko smo mel frej smo sicer šli na kofe, samo vseeno. Ni to to. Kje so moji?!?! cry.gif cry.gif
Šele tukaj se vidi kako težko se vklopim v novo družbo. Pa sem drugače kar družaben tip človeka, samo če ni nobenega "mojega" zraven kar ne gre in ne gre. Hudo mi je, resnično. Upam samo, da čimprej mine ta tesnoba in občutek "napake". confused.gif

console.gif

živčna sem na polno ... pa nekoga za umret pogrešam. doma je bz, razmišljam o čimprejšnji vrnitvi v mb.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6431 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 October 2008 - 06:50 AM

V zadnjem obdobju domov hodim samo še spat wacko.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6432 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 03 October 2008 - 07:01 AM

veselim se, da mi čez en mesec ne bo treba več nazaj v službo. sicer za naprej še nič nimam (intenzivno potekajo iskanja in dogovori), ampak mi je všeč dejstvo, da se te bedno službe znebim za vedno!
  • 0

#6433 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 October 2008 - 07:33 AM

Čestitke za potezo! Pogumnim stojijo bogovi ob strani wink.gif
Zdaj pa lahko v miru zadihaš in se sprostiš....

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6434 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18508 posts

Posted 03 October 2008 - 07:55 AM

QUOTE(fifa @ 2. 10. 2008 - 18:52) View Post

...Hudo mi je, resnično. Upam samo, da čimprej mine ta tesnoba in občutek "napake". confused.gif

console.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6435 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 October 2008 - 08:49 AM

jaz pa nočem nazaj na faks.
V pondelk grem kao prvič.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 03 October 2008 - 08:51 AM

Totalno sem butasta, ker ga imam še vedno ful rada, ne glede na vse, kar mi je nardil. Pa sebična sem, ker mu ne privoščim sreče z drugo. Ma...totalni podn sem. oops.gif

Molim, da bo hitro minilo.

Pa spovedujem se, da vas svinsko pogrešam.
  • 0

#6437 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26153 posts

Posted 03 October 2008 - 10:45 AM

Naj se sodelavki zatakne tisti kos salame, katerega ravnokar žveči....

Ne morem verjet, kakšna pra*** je. Včeraj sem ji dala nekaj za naredit in je naredila malo manj kot polovico. Ne vem, al me hoče v glavo jebat al kaj. Tisto, kar ji je ostalo, sem potem jaz ob 14:30 zapisovala, ko sem opazila primanjkljaj....
Poleg tega prihaja do nekih sprememb v najinem delu in sem ji rekla, da bo treba s ponedeljkom to začet delat. Hkrati sem jo vprašala, če zna eno stvar delat. In mi z zaničujočim priglasom reče: "ne vem, bom v ponedeljek vidla, ko bomo vedli, kako in kaj delat."

Mislm ej...jst ŽE vem kako in kaj in sem hotla bit samo prijazna pa ji obrazložit pol pa tako... EJ FAKOF!

Poleg tega ima neke pripombe glede tistih, ki zjutraj s pihalniki "pometajo" odpadlo listje. Naj raje metle uporabljajo, da tako neznansko onesnažujejo okolje in da naj bi raje nas (pač uslužbence firme) popoldan organiziral za grabljenje in pomeganje. huh.gif Naj kar gre, če ji paše. Matr stara je 44, obnaša pa se kot 13-letna najstnica (pa to je še žalitev za najstnico....).
  • 0

#6438 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 October 2008 - 12:18 PM

Ojoj, Ančka ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6439 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20002 posts

Posted 03 October 2008 - 01:03 PM

Fuuul jem, pa od tega le malo zdravega oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6440 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 October 2008 - 01:51 PM

Enako, živim od Nutelle, čokolade, medenjakov in raznih zavitkov. Včeraj mi je sestrična rekla "o, samo ti si se pa malo zredila a." Ja ne se hecat stari. In še fešto imam in sem taaako faking živčna, kar zdiram se na folk okoli in se nočem, ker je res ful zoprno. ph34r.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users