Spovednica
Posted 02 October 2008 - 01:57 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 October 2008 - 02:12 PM
Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.
Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.
Aplavz, resno.

Za poscat.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 02 October 2008 - 03:36 PM
Joj, misliš tisti merkator tam med štukom in III. gim ? Tisti merkator je horror.

Ja, to je ta Mercator, res pravi biser med trgovinami.

Posted 02 October 2008 - 05:17 PM

[Napoleon]
Posted 02 October 2008 - 05:28 PM
Ja, to je ta Mercator, res pravi biser med trgovinami.

No glede trgovin te lahko kr razveselim, da so v centru vse za en drek. Čez most je europark, kje je veliki interšpar in pa taveliki mercator. Tolko o tem.

Posted 02 October 2008 - 05:44 PM

Posted 02 October 2008 - 05:46 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 October 2008 - 05:52 PM

Ma ne vem. Tok mi je čudno. Stara šola (maturitetni tečaj je organiziran na šoli, kamor sem hodila že zdej), na šoli dost starega folka, samo...samo...mojega starega folka ni...

Ah, samo hudo mi je, ko je bil 1. dan odmor. In kaj naj jaz počnem?? V knjižnico sem šla gledat knjige. Potem, ko smo mel frej smo sicer šli na kofe, samo vseeno. Ni to to. Kje so moji?!?!

Šele tukaj se vidi kako težko se vklopim v novo družbo. Pa sem drugače kar družaben tip človeka, samo če ni nobenega "mojega" zraven kar ne gre in ne gre. Hudo mi je, resnično. Upam samo, da čimprej mine ta tesnoba in občutek "napake".

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 02 October 2008 - 05:52 PM
Posted 03 October 2008 - 06:23 AM
Spovedujem se o mojih občutjih v novem razredu...

Ma ne vem. Tok mi je čudno. Stara šola (maturitetni tečaj je organiziran na šoli, kamor sem hodila že zdej), na šoli dost starega folka, samo...samo...mojega starega folka ni...

Ah, samo hudo mi je, ko je bil 1. dan odmor. In kaj naj jaz počnem?? V knjižnico sem šla gledat knjige. Potem, ko smo mel frej smo sicer šli na kofe, samo vseeno. Ni to to. Kje so moji?!?!

Šele tukaj se vidi kako težko se vklopim v novo družbo. Pa sem drugače kar družaben tip človeka, samo če ni nobenega "mojega" zraven kar ne gre in ne gre. Hudo mi je, resnično. Upam samo, da čimprej mine ta tesnoba in občutek "napake".

živčna sem na polno ... pa nekoga za umret pogrešam. doma je bz, razmišljam o čimprejšnji vrnitvi v mb.
Posted 03 October 2008 - 07:01 AM
Posted 03 October 2008 - 08:49 AM
V pondelk grem kao prvič.
Posted 03 October 2008 - 08:51 AM

Molim, da bo hitro minilo.
Pa spovedujem se, da vas svinsko pogrešam.
Posted 03 October 2008 - 10:45 AM
Ne morem verjet, kakšna pra*** je. Včeraj sem ji dala nekaj za naredit in je naredila malo manj kot polovico. Ne vem, al me hoče v glavo jebat al kaj. Tisto, kar ji je ostalo, sem potem jaz ob 14:30 zapisovala, ko sem opazila primanjkljaj....
Poleg tega prihaja do nekih sprememb v najinem delu in sem ji rekla, da bo treba s ponedeljkom to začet delat. Hkrati sem jo vprašala, če zna eno stvar delat. In mi z zaničujočim priglasom reče: "ne vem, bom v ponedeljek vidla, ko bomo vedli, kako in kaj delat."
Mislm ej...jst ŽE vem kako in kaj in sem hotla bit samo prijazna pa ji obrazložit pol pa tako... EJ FAKOF!
Poleg tega ima neke pripombe glede tistih, ki zjutraj s pihalniki "pometajo" odpadlo listje. Naj raje metle uporabljajo, da tako neznansko onesnažujejo okolje in da naj bi raje nas (pač uslužbence firme) popoldan organiziral za grabljenje in pomeganje.

Posted 03 October 2008 - 12:18 PM

Posted 03 October 2008 - 01:03 PM

Posted 03 October 2008 - 01:51 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users