Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6401 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 October 2008 - 02:05 AM

Lahko noč, sovice. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 01 October 2008 - 02:10 AM

Punce lahka vam noč. Grem jaz fudnit en tobak...

• 0

#6403 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 October 2008 - 10:36 AM

Zgleda da je vse nekaj zapopadalo preteklo noč. ermm.gif

Eh, ne rečejo zastonj da ima noč svojo moč. Mene tudi kdaj zvijejo raznorazne skrbe ponoči, oz. bom rekla tako, da se mi zdijo vse misli proti večeru oz. ponoči bolj črne. Dostikrat se počutim prav cmeravo. LOL.

Sicer se pa spovedujem, da se mi nič ne da, še najmanj spet lest v mesto, a hkrati bom doma pocrkala od dolgčasa. No, hvalabogu začnem kmalu delat, mam pa še ene zadeve za uredit prej. Skrbi me kako bom delala novembra... ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6404 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27950 posts

Posted 01 October 2008 - 10:58 AM

do pol stirih sem se opletala naokoli, zjutraj pa uro prespala wacko.gif dobro, da sem sama svoj sef in si lahko prilagajam urnik dela smile.gif jap tudi mene ponoci dostikrat zivja, ceprav, ce sem pokonci je OK, ko se ulezem je pa odklop, zato mi pase TV, ker mi zaposli misli.
Oakland: ne smes gledat porocil, tisto tudi mene znervira smile.gif nekaj v easy smile.gif kaksno zanimivo nehollywood produkcijo recimo smile.gif Ponoci me je strah, ce grem sama ven. :|

trenutno nimam spovedi upam, da se mi zvecer ne bo treba spovedovati, da se vedno nisem vsega naredila...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6405 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 October 2008 - 11:44 AM

Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.

Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.

Aplavz, resno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6406 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 01 October 2008 - 01:33 PM

Jaz se spovedujem, da bi vse v našem referatu zbincala v njihove riti. Sploh pa tisto bjondo na okencu, ki nima pojma o zadevi in nekaj pametuje. Grrr.
  • 0

#6407 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 October 2008 - 02:58 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 10. 2008 - 12:44) View Post

Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.

Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.

Aplavz, resno.

Dilema laugh.gif laugh.gif lol1.gif

No, pa, da povem kaj sem naredila včeraj.Kupila sem si en prečudovit pirs za pod ustnico in imam pač navado da si js precej zasučem(prišraufam al kako bi rekla laugh.gif ) ker se zelo rad odznotraj vrti in potem zunaj(na zunanji strani) pade dol.
Okej si rečem zdej bo pa šlo, mogoče pač prejšnič nisem bila dovolj vztrajna.Ga primem na notranji strani začnem sukat zunaj, po pomoti seveda na notranji strani zagrabim malo kože zraven ampak nisem kaj pretiranega čutila in ga sučem kot bi bila malo nora, seveda dokler ne okus nekaj kar ima okus po krvi.Okusim kri.Seveda, z nohti sem si preveč stiskala kožo in mi je malo kri začela tečt.Včeraj je bilo super, danes pa ko se režim morem dat tak ustnico, da je pirs nad zobmi ker drugače me precej boli in potem zgledam kot da sem malo umsko zaostala ko se tako režim cripple.gif Potem se mi pa še drugi režijo in seveda mi gre še bolj na smeh laugh.gif Super.Saj mislim da bo jutri boljše.
upam
  • 0

#6408 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 01 October 2008 - 04:02 PM

B mi ratuje RES dober. Preveč dober, bi lahko rekla.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#6409 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19301 posts

Posted 01 October 2008 - 04:49 PM

Jaz bi non stop sladkarije jedla ermm.gif oops.gif
  • 0

#6410 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 01 October 2008 - 04:54 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 1. 10. 2008 - 17:02) View Post

B mi ratuje RES dober. Preveč dober, bi lahko rekla.

men pa N, in zarad tega bom pustila M-ja. hmm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#6411 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 October 2008 - 05:06 PM

ok, pojedla bi vse wasa kruhke, ker so joj pre joj tako preklemansko dobri....
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6412 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 01 October 2008 - 06:34 PM

Cel dan okol, nič se mi več ne da. Včasih se tok enih stvari nabere na kupu, da nimaš nič časa, včasih pa nimaš nič posebnega za delat. Ampak, ko se nabere, si pa v buli s časom, pa vedno se nabere vse naenkrat.
  • 0

#6413 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26153 posts

Posted 01 October 2008 - 06:41 PM

Jezna sem na prijateljico. Postala je sužnja lastne hiše in si ne more vzeti niti enega popoldneva, da bi se "naš četvorček" dobil. Predlagala je NOVEMBER. Po moje se bomo dobile samo 3.... Še žal ji bo...
  • 0

#6414 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 October 2008 - 06:56 PM

Ah, komplicirajo pri tangu. Očitno si moraš vse najprej sam zrihtat. Someday...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6415 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29861 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 October 2008 - 07:41 PM

DiLeMa, console.gif kiss3.gif - upam, da se že bolje počutiš in da vam je bilo vsem tesnobno občutje pretekle noči prehodno. Držte se, punce! wink.gif (Mene takele ponavadi popadajo v kaki krasni poletni noči, ko ne morem spat ... Zdaj že dolgo ne več, k sreči ... )

Spovedujem se, da sem ..... srečna. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6416 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 October 2008 - 09:57 PM

Dilema tudi js upam, da bo vse ok...
Špela ful lepo slišat, da si našla srečo, sem vesela zate wink.gif

Spovedujem se, da bi se tako rada spovedala, pa se nimam komu in da mi grozne stvari ležijo na dnu srca. Mene ubija to kar se dogaja, pa o tem ne smem govort... cry.gif
  • 0

#6417 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 October 2008 - 08:01 AM

rpg.gif

Tip mi je nekam zapravil moje word dokumente, pomembne zadeve, za katere sem porabila precej časa.

Poleti je praznil disk in vse pekel na DVDje in nekam je vse izginilo.

Znorela bom. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6418 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26153 posts

Posted 02 October 2008 - 08:17 AM

Klinks, ne skrbi. Nekje mora bit. Držim pesti, da boš čim prej našla console.gif
  • 0

#6419 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 02 October 2008 - 08:25 AM

QUOTE(Kinky @ 2. 10. 2008 - 9:01) View Post
rpg.gif

Tip mi je nekam zapravil moje word dokumente, pomembne zadeve, za katere sem porabila precej časa.

Poleti je praznil disk in vse pekel na DVDje in nekam je vse izginilo.

Znorela bom. cry.gif

kinky, imam podoben problem. prenosnika sem imela na servisu. menjali so mi trdi disk. in seveda so vsi moji dokumenti izginili (med drugim vse slike). ampak mojemu bratu, ki ima tudi profil na mojem računalniku so pa vse ohranili. njegov profil je tak, kot da ne bi bil računalnik nikoli na servisu. mad2.gif wallbash.gif rpg.gif sniper.gif 2guns.gif

v glavne danes odnesem računalnik nazaj vključno s starim diskom in majo da rešijo. drugače streljam.

(vse slike mojega kužeka so izginile, da ne govorim o potovanjih in ostalem --> upam, da mi rešijo in začnem delat backupe na dvdje--> stupid me, da nisem že prej tega naredila).

• 0

#6420 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 12:33 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 10. 2008 - 12:44) View Post

Aplavz, resno.

Joj, misliš tisti merkator tam med štukom in III. gim ? Tisti merkator je horror. laugh.gif Jaz sicer sežem tudi do najvišje revije sleep.gif ampak ej vseeno horror. biggrin.gif In kak se ti zdi Maribor, si že "vse" raziskala ?

Jaz se "spovedujem", da vsak dan buljim v eno punco in naše šole, ki je nadnaravno lepa.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users