Spovednica
Posted 01 October 2008 - 02:05 AM

Posted 01 October 2008 - 02:10 AM
Posted 01 October 2008 - 10:36 AM

Eh, ne rečejo zastonj da ima noč svojo moč. Mene tudi kdaj zvijejo raznorazne skrbe ponoči, oz. bom rekla tako, da se mi zdijo vse misli proti večeru oz. ponoči bolj črne. Dostikrat se počutim prav cmeravo. LOL.
Sicer se pa spovedujem, da se mi nič ne da, še najmanj spet lest v mesto, a hkrati bom doma pocrkala od dolgčasa. No, hvalabogu začnem kmalu delat, mam pa še ene zadeve za uredit prej. Skrbi me kako bom delala novembra...

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 October 2008 - 10:58 AM

Oakland: ne smes gledat porocil, tisto tudi mene znervira

trenutno nimam spovedi upam, da se mi zvecer ne bo treba spovedovati, da se vedno nisem vsega naredila...
Posted 01 October 2008 - 11:44 AM
Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.
Aplavz, resno.
Posted 01 October 2008 - 01:33 PM
Jaz se spovedujem, da bi vse v našem referatu zbincala v njihove riti. Sploh pa tisto bjondo na okencu, ki nima pojma o zadevi in nekaj pametuje. Grrr.
Posted 01 October 2008 - 02:58 PM
Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.
Res me čudi, da nimajo kruha razstavljenega na vrhu kakšnega vrtoglavo visokega zvonika, do katerega se moraš sam gor povlečt s škripcem al pa se izstrelit z raketo. Tist bi šele blo zabavno in tud čist v njihovem stilu. Očitno nočejo prodat revij ... al kaj? Doseže lahko dejansko samo nekdo, ki je visok 190 centi in več. Lahko tudi tak s 180 centi, ampak mora skakat z iztegnjenimi rokami u luft, da doseže.
Aplavz, resno.
Dilema

No, pa, da povem kaj sem naredila včeraj.Kupila sem si en prečudovit pirs za pod ustnico in imam pač navado da si js precej zasučem(prišraufam al kako bi rekla

Okej si rečem zdej bo pa šlo, mogoče pač prejšnič nisem bila dovolj vztrajna.Ga primem na notranji strani začnem sukat zunaj, po pomoti seveda na notranji strani zagrabim malo kože zraven ampak nisem kaj pretiranega čutila in ga sučem kot bi bila malo nora, seveda dokler ne okus nekaj kar ima okus po krvi.Okusim kri.Seveda, z nohti sem si preveč stiskala kožo in mi je malo kri začela tečt.Včeraj je bilo super, danes pa ko se režim morem dat tak ustnico, da je pirs nad zobmi ker drugače me precej boli in potem zgledam kot da sem malo umsko zaostala ko se tako režim

upam
Posted 01 October 2008 - 04:02 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 01 October 2008 - 04:49 PM

Posted 01 October 2008 - 05:06 PM
Posted 01 October 2008 - 06:34 PM
Posted 01 October 2008 - 06:41 PM
Posted 01 October 2008 - 06:56 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 October 2008 - 07:41 PM

Spovedujem se, da sem ..... srečna.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 October 2008 - 09:57 PM
Špela ful lepo slišat, da si našla srečo, sem vesela zate

Spovedujem se, da bi se tako rada spovedala, pa se nimam komu in da mi grozne stvari ležijo na dnu srca. Mene ubija to kar se dogaja, pa o tem ne smem govort...

Posted 02 October 2008 - 08:01 AM

Tip mi je nekam zapravil moje word dokumente, pomembne zadeve, za katere sem porabila precej časa.
Poleti je praznil disk in vse pekel na DVDje in nekam je vse izginilo.
Znorela bom.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 October 2008 - 08:17 AM

Posted 02 October 2008 - 08:25 AM

Tip mi je nekam zapravil moje word dokumente, pomembne zadeve, za katere sem porabila precej časa.
Poleti je praznil disk in vse pekel na DVDje in nekam je vse izginilo.
Znorela bom.

kinky, imam podoben problem. prenosnika sem imela na servisu. menjali so mi trdi disk. in seveda so vsi moji dokumenti izginili (med drugim vse slike). ampak mojemu bratu, ki ima tudi profil na mojem računalniku so pa vse ohranili. njegov profil je tak, kot da ne bi bil računalnik nikoli na servisu.

v glavne danes odnesem računalnik nazaj vključno s starim diskom in majo da rešijo. drugače streljam.
(vse slike mojega kužeka so izginile, da ne govorim o potovanjih in ostalem --> upam, da mi rešijo in začnem delat backupe na dvdje--> stupid me, da nisem že prej tega naredila).
Posted 02 October 2008 - 12:33 PM
Mislim, to je neverjetno. V kurčevem malem mariborskem Mercatorju imajo revije zložene popolnoma do stropa in ravno čisto na vrhu so ble najbolj pametne oz. take, ki bi mene vsaj delno kratkočasile. SEVEDA nisem mogla do njih, ker sem vlka fucking meter 60, pa sem lahko tam skakala in stegovala roko ko pobesnel majmun na steroidih, ampak afkors nisem dosegla. Prodajalke nobene nikjer oz. sta se dve istočasno ukvarjali z neko staro mamo.
Aplavz, resno.
Joj, misliš tisti merkator tam med štukom in III. gim ? Tisti merkator je horror.

Jaz se "spovedujem", da vsak dan buljim v eno punco in naše šole, ki je nadnaravno lepa.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users