vprašanja (zanima me, ...)
Posted 09 December 2007 - 04:37 PM
Posted 09 December 2007 - 04:52 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 December 2007 - 05:12 PM
Posted 09 December 2007 - 05:44 PM
Ne vem nič. Samo piše mi not Transkarpatisch.
Če sem js prov razumela nemščino na Googlu naj bi Transkarpatisch bil nek jezik na območju Transilvanskih Alp. Ampak obstaja velika možnost da sem se zmotila.
Kaj pa maš sploh to?
Posted 09 December 2007 - 10:04 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 December 2007 - 11:32 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 December 2007 - 11:52 PM
izza
AND TO CELEBRATE WE'RE GIVING YOU £10 TO SPEND AT ASOS.COMTreat yourself to the hottest fashion brands, invest in the latest celebrity inspiredtrends and pamper yourself in the fully stocked Beauty Store.Get the party started and log-on now - it's your birthday after all!TO CLAIM YOUR EXCLUSIVE OFFER JUST SPEND £50 OR MORE* AND ENTER BIRTHDAY3 AS THE DISCOUNT CODE AT CHECKOUT. BUT BE QUICK, THIS OFFER EXPIRES 7 DAYS AFTER YOUR BIRTHDAY! THIS OFFER IS EXCLUSIVE TO YOU AND CAN ONLY BE USED ONCE.
* EXCLUDES DELIVERY CHARGE AND SALE ITEMS.
Tip - If you add info@newsletter.asos.com to your email address book, your email system will always recognise messages from us, ensuring our newsletters and special offers, won't be classed as spam and you won't miss out. We update our site weekly with fantastic new products. If you'd prefer not to receive our style updates and special offers, simply clic
če kera hoče zapravit pri asos.com in seji da ubadat s pošiljanjem,naročanjem
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 December 2007 - 08:33 AM
Posted 10 December 2007 - 09:01 AM
iz busa sem videla, da na vratih piše, da so se nekam preselili... na nek trg?
A mogoče katera ve, kam? In kje to je? Hvala!!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 December 2007 - 09:05 AM
A obstaja kakšno Transkarpatsko območje? Kaj bi to blo? Se komu sanja
Transkarpatsko "območje" je zelo širok pojem. To je območje, ki ga je nekdaj pokrivalo Panonsko moje. Če hočeš, da ti napišem kaj določnejšega, mi daj referenco, oziroma kontekst "Transkarpatisch". Morda enostavno in na splošno misli tvoj avtor na zakarpatske zakladne najdbe, ne da bi jih natančneje geografsko opredelil.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 December 2007 - 09:16 AM
Kako je s carino glede kupovanja preko Ebaya? Če kupiš iz evrope je ne plačaš, kajne?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2007 - 09:17 AM
Posted 10 December 2007 - 09:23 AM
Hvala!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2007 - 09:54 AM
Frčica, ti odgovorim glede Jamieja, bom šla gledat ta del - kasneje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 December 2007 - 10:26 AM
Zanima me če deluje kje kak čevlajr, ki bi to nardil, na območju Celja?
Posted 10 December 2007 - 10:39 AM
Posted 10 December 2007 - 10:50 AM
ja ampak a ne bo potem sprednji del malo čudno stal? ker sprednji del podplata je prilagojen višini pete. no ne vem, poskusi
ja maš prav, ma otompotom
mene pa zanima, če si lahko na enoih čevljih , na katerih je 10 cm podplat, ga dam pri čevlarju za pol odrezat.Pač toliko in toliko cm bi odrezal vstran, in potem ostali podplat( zadn podn ) zalepil nazaj gor.
Zanima me če deluje kje kak čevlajr, ki bi to nardil, na območju Celja?
Posted 10 December 2007 - 11:50 AM
Čevljarja v Celju imaš v Planetu Tuš, tam pri tuševih blagajnah na koncu.
Posted 10 December 2007 - 11:53 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users