Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6443 replies to this topic

#6381 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 09 March 2026 - 07:43 PM

Hja, pr nas smo kmetje, likalnik mam a z njim verjetno nisem likala ze 10 let. K sreci nihce ne nosi oblek in srajc. Smo pac mal zmeckani.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89738 posts

Posted 09 March 2026 - 07:50 PM

Midva jih oba nosiva, pa svojih večinoma ne likam, mož pa svoje vedno. Mokre stresem, obesim na obešalnik in poravnam. Ne maram pa srajc iz 100 % bombaža, ker se preveč mečkajo in so tudi zlikane po eni uri take, kot da bi jih kravi iz riti potegnil.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6383 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 13 March 2026 - 10:05 PM

https://www.instagra...mc3Z3EyYXdmYw==

:lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6384 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 16 March 2026 - 03:03 PM

Razmere v zdravstvu so odlicne, scurki in podgane se nam prosto sprehajajo po UKCju.
Mislim, katastrofa.
  • 0

#6385 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28645 posts

Posted 16 March 2026 - 05:28 PM

Kaj ima z zdravstvom to? Ukc je največje podjetje pri nas, deratizacijo in dezinsekcijo izvajajo zunanji izvajalci, verjetno sprejeti preko razpisa,ali pa niti to ne. En šašav delavec, pa maš ščurke in podgane, okolje je konec koncev idealno. Mene bolj skrbijo odpovedi operacij zardai vdrtih stropov in puščajoce vode, ker se na razpisih izbira po koruptivnih poteh. Pa neopravljeni pregledi, ker jih zzzs ne izplača. Pa še kaj bi se našlo, kar je veliko bolj problematično kot en ščurek,ki vprašanje če je to sploh bil. Pa tudi kakšna miš se verjetno občasno v vsaki bajti najde. Ali ne?
  • 0

#6386 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 16 March 2026 - 07:08 PM

A to ste res narejene za dlakocepstvo? Kdo je rekel da kar si ti izpostavila ni noben problem? A sem slucajno kaj rekla cez kader? Nikdar, premalo placani vsi. Ukc je zdravstvena ustanova, na to je letelo. Kdo kaj izvaja in ne pa bi mogel je del problema, ne mi pa govorit da podgane in scurki sodijo tja, kjer se zdravijo ljudje. Ali pa da je to zdravo delovno okolje. Ali pa to da stropovi padajo na tla. In razlika med enim scurkom ali pa tem kar pisejo zaposleni je velika, med misjo pa podgano pa tudi. In nobena od teh zivali se ni tam znasla slucajno. Da o tem da jim po prakticno odprti elektricni instalaciji voda tece ne zacnem. Pa ja kabli so izolirani. Omarica po kateri je voda tekla pa niti slucajno nima IP, ki bi bil odporen na mocan dez.
Sicer je bil pa moj zapis sarkasticen in ni letel na zdravstvene obravnave, sem mislila da je to razvidno iz zapisa.
  • 0

#6387 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28645 posts

Posted 16 March 2026 - 07:52 PM

Ne, jaz tebe tako dozivljam, da se ti zdi vsaka taka stvar dramatična in vredna naslovnic, sori. Pač velikokrat dobim občutek, da se hitro ujameš v kake bv in spregledaš večji problem, ker take novice so tam točno zato, da gledaš miši in nisi pozoren na bistvo problema, ker miš je senzacija, to da na preiskavo čaka 40 ljudi, na vrsto pa v enem letu pridejo 3, ker več jih zzzs ne krije, in ostalih 37 lahko zaradi napačne diagnoze tudi napačno zdravijo, to se pa spregleda.
  • 0

#6388 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 16 March 2026 - 08:00 PM

Jaz pa nisem tako dojela Fioninega stavka :D Sem prebrala samo komentar glede vseh storijev danes na instagramu 

• 0

#6389 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 16 March 2026 - 08:12 PM

Ampak Fiona zakaj je to zdaj novica? Mislim, da sem ta video, ki ga je Ana danes objavila k podgana tece pod stoli jaz se ja forum objavila ene dve leti nazaj. Stanje je tako in je grozno enako zdaj kot 5 let nazaj, kaj ma zdaj Ana od tega, da to pusha?

Jaz sem 10000% da sta Ana in Pici placana s strani SDSa. Story o predcasnih volitvah mi je pa danes to potrdil. Ker SDS ve, da vsak clovek, ki ne gre volit, pomeni glas zanje. Katastrofa, kaj se dogaja, pa ta Izraelska obvescevalna sluzba, direkt iz Trumpovega ucbenika. Tko za poizkusino, kaj nas caka, ce ta pacient zmaga.
  • 1

After all this time?

Always.

#6390 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28645 posts

Posted 16 March 2026 - 08:27 PM

Jop.
  • 0

#6391 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 16 March 2026 - 08:48 PM

Buahhahaha.

Ne morem vec. Over and out.

Aja pa se replika na zgoraj: ce to ni dokaz kako narobe dojemano drug drugega samo prek zapisane besede, pol ne vem kaj je.

Jaz se ne bom vec zapletala v nobene debate na aktualne teme, bodisi politicne, bodisi karkoli drugega, ker smo si na tem forumu dianetralno naspotne v razmisljanju in res nima smisla, samo na kurac grem vsem kar mi je jasno :D

Pici je za resni.co. je to ze povedal, preden je vse skup poclo in je postal znan sirso javnosti, poleg tega je med covidom udrihal cez janso 24/7.
Tud ana je govorila cez janso cel covid. Ce mislis da onadva nosita glavo na pladnju za sds, pol res ne vem :lol:
  • 0

#6392 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 16 March 2026 - 09:06 PM

Ja in? Covid je bil 6 let nazaj in sori, ne verjamem v Anino integriteto toliko, da je kakšen ček ne bi mogu obrnit. 

Pač tok burno odreagiraš in povzemaš Anine storye mene pa bolj zanima, kakšno agendo ma ona, da to teden dni pred volitvami forsira. That's all. 

• 0

After all this time?

Always.

#6393 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 16 March 2026 - 09:15 PM

Pac ji gre na kurac kako se je razgradil levi blok in kaj zagovarja.Ima vpliv in ga uporablja. Pici je z AI univerzo zasluzil 800k pa bitcoine obraca, sds nima kesa da ga placa da bo zanj govoril. Skoda da ne vidis kako te burne reakcijo izgledajo v zivo, ker se vsemu temu v glavnem smejim :) :D.samo tega forum ne pokaze....
  • 0

#6394 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 16 March 2026 - 09:25 PM

Meni je pa bolj za zjokat, ampak vsakemu svoje. 

• 0

After all this time?

Always.

#6395 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 16 March 2026 - 09:58 PM

Fiona, a nisi ti Ani že ene 10x nehala sledit?:lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6396 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 16 March 2026 - 10:37 PM

Sej je ne followam, lahko preveris. A ti se svoje uporabnisko ime dam? :D
Storije vidi vsak, ki ima IG, ne rab bit follower (:
  • 0

#6397 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24058 posts

Posted 16 March 2026 - 11:09 PM

Ne rabiš.:D Vem, da lahko njene storije vidi vsak.
No, pa spremljat, če že ne sledit.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6398 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89738 posts

Posted 22 March 2026 - 12:57 PM

Dejmo, no 😜
https://www.instagra...HBrYzA3MjBxODV4
  • 0

― V. Van Gogh

#6399 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18720 posts

Posted 28 March 2026 - 09:14 AM

https://www.instagra...mM0dGJsN3hpNmM5
  • 0

#6400 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89738 posts

Posted 29 March 2026 - 01:37 PM

Za tole sem najprej mislila, da je ze 1. april, se po branju komentarjev :butl:
https://www.instagra...XI1b21xY29lYw==
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users