Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6381 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 10:27 AM

Pa dobro, jaz tudi marsikaj čez rok pojem, pa še kar migam. :D

Imam pa alergijo na umazane kuhinjske gobe in vilede (gobe še posebej), meni je to nočna mora, prav skomina me... In ja, zame je umazana praktično takoj, če bi bilo po moje, bi najraje vsakič svežo imela. :whistling:
  • 0

#6382 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2012 - 10:29 AM

^^ Meni se nemalokrat zgodi da pojem kaj čez rok, če vidim da izgleda OK si ne delam problemov. Želodec pa imam očitno totalno neobčutljiv :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6383 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 10:31 AM

Je pa res, da sama itak ne jem mesa, niti kakšnih jogurtov, da bi bila kakšna posebna panika lahko.
  • 0

#6384 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2012 - 10:33 AM

Ravno kak dan nazaj sem nič hudega sluteč spila sojin jogurt, potem pa vidim da je preteku rok 4 dni nazaj. No.. jogurt je bil popolnoma normalen.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6385 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 07 April 2012 - 10:44 AM

Imam pa alergijo na umazane kuhinjske gobe in vilede (gobe še posebej), meni je to nočna mora, prav skomina me... In ja, zame je umazana praktično takoj, če bi bilo po moje, bi najraje vsakič svežo imela. :whistling:

Ja to pa res, jaz jih doma non stop menjam, pa takoj se navlečejo raznih vonjav.

Jaz vse kar vidim, da je čez rok vržem direktno stran, ne upam si tvegat.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6386 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 11:47 AM

Ravno kak dan nazaj sem nič hudega sluteč spila sojin jogurt, potem pa vidim da je preteku rok 4 dni nazaj. No.. jogurt je bil popolnoma normalen.

Ja, itak, jaz to ves čas počnem, haha. Se mi zdi, da je res ful razlika, če gre za mesno ali mlečno stvar, ali pa če gre za rastlinsko.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2012 - 08:45 AM

^^ Meni se nemalokrat zgodi da pojem kaj čez rok, če vidim da izgleda OK si ne delam problemov. Želodec pa imam očitno totalno neobčutljiv :D

Enako ^_^
  • 0

#6388 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23524 posts

Posted 08 April 2012 - 11:25 AM

Jogurti so še 1 teden po preteku roka še čisto normalni. Če pa je že 2 tedna čez rok, pa ga ne pojem. :D Saj se takoj vidi, če je pokvarjeno. Pri mesu pa ne maram jesti čez rok, se mi zdi vseeno malo bolj tvegano.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6389 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 April 2012 - 03:15 PM

Meni gre na živce, ko komu poveš kak problem in ga to spomni na nek njegov problem in začne na dolgo razglabljat o svoji isti težavi, namesto da bi tebe do konca poslušal. Isto na živce mi gre, da takrat, ko zajamraš nekomu o nečem, začne on jamrat o isti stvari, stvar še potencira in se na koncu počutiš še bolj gnilo. Jaz če že komu povem o kaki težavi, pričakujem kak drugi pogled na njo, mogoče kako idejo, ali pa samo to, da te nekdo posluša, ne pa nekega glupega vzajemnega jamranja o tem, kak je vse v k****.

Prav tako mi gre na živce blebetanje, sploh ko to delajo moški. Jaz imam enega prijatelja, ki je sicer drugače zakon, ampak je to njegova ful slaba stran, vsakih tolko časa začne kar nekaj blebetat na dolgo in široko, sproti razlaga vsako besedo, se zraven kremži in poka neke face, pove isto stvar 100x...jaz ko ga gledam, mi v glavi prav kriči 'UTIHNI!!!'
  • 0

#6390 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86961 posts

Posted 08 April 2012 - 04:09 PM

Meni gre na živce, ko komu poveš kak problem in ga to spomni na nek njegov problem in začne na dolgo razglabljat o svoji isti težavi, namesto da bi tebe do konca poslušal. Isto na živce mi gre, da takrat, ko zajamraš nekomu o nečem, začne on jamrat o isti stvari, stvar še potencira in se na koncu počutiš še bolj gnilo. Jaz če že komu povem o kaki težavi, pričakujem kak drugi pogled na njo, mogoče kako idejo, ali pa samo to, da te nekdo posluša, ne pa nekega glupega vzajemnega jamranja o tem, kak je vse v k****.

JA!!!
Jaz včasih kar rečem, da me trenutno ne zanima in končam, sploh če človek začne to govorit, še preden jaz končam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6391 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2012 - 09:18 PM

Folk (ponavadi ženske), ki se po FBku hvali kaj je njihov dragi naredil za njih. Da jim je med učenjem prinesel jagode s čokolado, pa da jih je peljal v toplice in da jim je kupil tako in tako torbico. Ja daj no :lol:, če se moraš tak hvalit in celemu svetu to govorit, potem že ni nekaj prida ta dragi. (Pa beseda dragi mi gre na bruhanje med drugim)
  • 0
Viens, reste ici!

#6392 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 April 2012 - 11:23 PM

Jaz fanta, ko se pogovarjam s folkom, označim kot dragi/ljubček, ampak je mišljeno ful sarkastično, pa samo tisti, ki me zelo dobro poznajo, to poštekajo. :mellow: :lol: Meni je nepredstavljivo, da bi fanta poklicala 'draaagiii' (s takim kao baby pocukranim glasom, O FUJ, prav slišim eno znanko, kako to reče), ampak dobro, vsakemu svoje. :DD
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6393 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2012 - 11:05 AM

Meni gre na živce ta beseda res, pa "moj". Naprimer : Midva z mojim pa grema tja. Midva z dragim pa grema tja. :o Ko jaz govorim o fantu rečem fant ali pa po imenu. Kako se kličeva ko sva sama pa je itak drugo,..
  • 0
Viens, reste ici!

#6394 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 April 2012 - 11:49 AM

Se strinjam. Jaz mislim, da ga nisem še poklicala v javnosti drugače kot po imenu. Pred tistimi, ki ga ne poznajo,
pa rečem moj fant.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 15 April 2012 - 12:45 PM

Jaz včasih rečem "moj" :) Ampak redko kdaj, če slučajno tako nanese, da se mi ne da imena izgovarjat :D "Ljubček, srček, dragi", te besede so mi pa preveč pocukrane in ga ne kličem tako, niti on mene ne.

Poznam pa en par, ki se kličeta zgolj dragi/draga, ne samo da drug drugega tako pokličeta, ampak tudi uporabljata v pogovoru, recimo "moj dragi je včeraj...." :) Ampak mi je simpatično. Oba sta nekoliko duševno prizadeta (pa to ne govorim v grdem tonu) in izpade prav simpatično da se tako kličeta in da sta tako prijazna drug do drugega. Carja sta, res, všeč mi je njuna družba, vidimo se sicer redko, ampak kadar se vedno občudujem njuno prijaznost, njuno pristnost. Dovolj o tem :)

Na živce mi gre moja neodločnost.
  • 0

#6396 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2012 - 12:52 PM

Oba sta nekoliko duševno prizadeta

Aha. :twisted:
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 15 April 2012 - 01:06 PM

Ne to sm resno misla, ni blo to iz zafrkancije, kao tko se reče :wink1:
  • 0

#6398 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 April 2012 - 01:08 PM

To je nekaj popolnoma drugega od tega kar smo prej pisale.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 15 April 2012 - 01:12 PM

Seveda, ampak spomnilo me je na njiju, zato sem to omenila.
  • 0

#6400 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46189 posts

Posted 15 April 2012 - 01:51 PM

Moja cimra se kličeta "lubi". V družbi. :ph34r:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users