Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#621 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2006 - 06:22 PM

.
Jaz moram pohvalit sprej Masterpiece! Sem totalno navdušena nad njim in bo od zdaj naprej, sumim da, moj zvesti spremljevalec. Neverjetno prijetno utrdi lase - jih ne zlepi, ampak samo bolj trdi in bujni ratajo..... kot da bi se skorajda podvojili, hehe. Da ne omenjam prečudovitega tropskega vonja, ki je izredno obstojen. Je celo presegel moja pričakovanja! Ga priporočam vsem, ki bi rade imele manj naelektrene, trše (ampak na prijeten način), bujnejše ter prekrasno dišeče lase. Cena je 3k za 300ml.

IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#622 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 March 2006 - 06:49 PM

Sem zelo vesela, da ti je všeč. Če ti ne bi bil, bi se kar krivo počutila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#623 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2006 - 07:32 PM

.
IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#624 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 March 2006 - 09:53 PM

sj to je lak za lase,ne?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#625 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 30 March 2006 - 10:00 PM

zgleda da nič ne bo z mojim tigijem, ej jaz enostavno preveč balzama porabim, bi se spufala pri teh cenah rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#626 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2006 - 10:04 PM

QUOTE(rea)
sj to je lak za lase,ne?

Ja!

Chandra, saj jaz tudi porabim enormne količine mask & regeneratorjev, tako si ne morem privoščit redne uporabe (pa še na vsaka 2 dni si perem lase) teh visokocenjaških izdelkov (Tigi, Keune, L'Occitane, Lush). Zato medmes uporabljam maske od Garnier (ki so tudi ful kvalitetne, pa malo nad jurja). Potem te ta dražje uporabljam vsako drugo pranje.
  • 0

#627 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 31 March 2006 - 09:03 AM

Mogoče bo to moj naslednji, ko porabim tega za skodrane lase.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#628 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 April 2006 - 12:07 PM

Hmmm, ta masterpiece se nanese na suhe lase? Jaz bi rabla eno zadevščino za na suhe lašake. Mam zdaj spoil me in root boost za na mokre po pranju, za suhe pa nič. Kak pa drži pričeska s tem?
  • 0

#629 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 April 2006 - 12:16 PM

Blondi: kako pa se kaj obnese Spoil me? Mam pred sabo tale "katalog" Tigijevih proizvodov in si noter vestno beležim, kater proizvod je dober, kater povprečen, kater slab (zapomnit si vsega res ne bi mogla). Tak da je že vse počičkano, ampak me vsaj okoli ne morejo prinest biggrin.gif .
Sej Spoil me je nova zadevca, ne vem če smo že kej gledal sestavine... Razmišljam, da bi tudi jaz kupila kaki lak, ker si bom to novo frizurco mogla sama urejat...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#630 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2006 - 12:30 PM

Spoil Me je sestavinsko izredno povprečen, je pa verjetno feeling na laseh super, tko kot pri vseh Tigi zadevah.Masterpiece je pa klasičen lak za lase, torej se ga nanaša na suhe lase. Je pa zelo kvaliteten in božansko diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#631 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 01 April 2006 - 12:51 PM

Kje se pa dobi katalog Tigijevih proizvodov?
  • 0

#632 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 April 2006 - 12:52 PM

QUOTE(crna)
Blondi: kako pa se kaj obnese Spoil me? Mam pred sabo tale \"katalog\" Tigijevih proizvodov in si noter vestno beležim, kater proizvod je dober, kater povprečen, kater slab (zapomnit si vsega res ne bi mogla). Tak da je že vse počičkano, ampak me vsaj okoli ne morejo prinest biggrin.gif .
Sej Spoil me je nova zadevca, ne vem če smo že kej gledal sestavine... Razmišljam, da bi tudi jaz kupila kaki lak, ker si bom to novo frizurco mogla sama urejat...

Spoil me, kot je že Dilema rekla, po sestavinah ni bil nekaj dobro ocenjen. Ampak meni se zdi super. Ima tak limonast vonj, nevsiljiv, meni lepo diši, pa še vonj je kar obstojen. Jaz ga uporabljam po pranju, ker se lasi res lepo, brez težav razčešejo. Lahko ga naneseš dosti, ker je zelo lahek. Lasje so taki mehki, brez občutka obteženosti. Jaz sem ga kupla zato, ker sem imela ful naelektrene lase. Stane sicer 3400/300 ml, ampak mislim, da ga maš kar dolgo. Jaz še ga bom sigurno kupila.

Dilema, a ta masterpiece kaj zlepi lase?
  • 0

#633 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 01 April 2006 - 12:54 PM

QUOTE(_M_)
Kje se pa dobi katalog Tigijevih proizvodov?

Pri vsakem frizerju, ki prodaja Tigi izdelke. wink.gif
  • 0

#634 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 01 April 2006 - 12:56 PM

Ah, sm mislila, da se ga da morda po pošti naročit, ker pri nas dvomim, da kdo od frizerjev ima te izdelke.
Hvala. smile.gif
  • 0

#635 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2006 - 01:12 PM

Blondi ... vsak lak nekoliko zlepi lase, vendar jih Masterpiece občutno manj, takorekoč nič. V bistvu jih le naredi bolj kompaktne, ne delujejo pa zabetonirani ali zvozlani. Je vsekakor najboljši lak, kar sem jih imela.
  • 0

#636 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 April 2006 - 02:24 PM

a spoil me in masterpiece sta oba laka za lase?
  • 0

#637 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2006 - 02:29 PM

Ja, oba sta laka za utrjevanje. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#638 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 01 April 2006 - 02:36 PM

QUOTE(crna)
Ja, oba sta laka za utrjevanje. wink.gif

Hvala! K mi ni blo jasn k je ena sprašvala neki da da na moke lase to,pa mi je blo full čudn
  • 0

#639 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 01 April 2006 - 02:40 PM

ha? Spoil me ni lak za lase. Spoil me je bolj razpršilo za razvozlavanje, zgladitev in osvežitev frizure. Nanaša se na mokre ali suhe lase, pa niti približno nima učinka laka ermm.gif
  • 0

#640 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2006 - 02:47 PM

Aha. Viš, mene je pa zamedlo ker piše da (med drugim) osveži frizuro in sem mislila, da jo bolj povdari-utrdi.
Good to know. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users