Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#621 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 April 2006 - 02:59 PM

QUOTE(TASH)
QUOTE(Jenna)
QUOTE(TASH)
Jenna, kerga od Lancoma pa ti uporablaš? biggrin.gif smile.gif

biggrin.gif
Teint Idole - odtenek 010 Porcelaine

Fala biggrin.gif Sm šla pogledat na spletno stran in mi blazno dobri odtenki delujejo blink.gif ohmy.gif

Ta 010 je najsvetlejši, nevtralen podton. KRASEN JE. Da ne omenjam teksture - jaz še tega nisem vidla. Kot da bi si svilo mazala. In potem ko se pobožam po ličkih..... ne morem verjet, res. Pa takoj se vpije oz. fiksira al kako bi se temu reklo. Ne pušča madežev. Jaz bom tudi zgradila tempelj in ga začela častit. Edino cena je malo manj privlačna - 9k. Ampak ko ga boš enkrat dala nase, boš mu ceno v momentu oprosila, res.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#622 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 05:53 PM

Kolk je pa prekriven tale Teint idole? Pa ali je komedogen? Meni so glede na mojo mozoljasto kožo nekateri priporočali tudi tegale (poleg Revlon CS original, ki pa mi sploh ni kul).
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#623 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 April 2006 - 06:02 PM

Ni komedogen, prikriven je menda nekje srednje. Samo Metuljček, če imaš mastno kožo in se ti sveti, potem ti bolj priporočam Dream Matte Mousse.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#624 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 April 2006 - 06:09 PM

QUOTE(crna)
Jbg, bom pa brez hodila po sveti...

nisi edina. jaz sem sicer mela nekdaj neke popadke o nakupu pudra, pa sem jih kaj kmalu opustila. se mi enostavno ne zdi potreben.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#625 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2006 - 06:10 PM

Špela tebi res ni potrebn ker maš ful lepo kožo !
  • 0
Viens, reste ici!

#626 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 06 April 2006 - 06:11 PM

QUOTE(crna)
Jst sem včeraj prešnjofala cel Miler, pa so mi bli vsi pudri pretemni... Mogoče samo zgledajo temni na tisti svetlobi noter, samo vseeno ne bom tvegala pa zagonla kup denarja za pretemen puder rolleyes.gif . Jbg, bom pa brez hodila po sveti...

če si ful svetla, probaj kakšen vzorček Vichyjevega pudra, ima en res svetel odtenek, ki ga tud sama imam doma, uporabljam sicer rdko, pa vseeno kdaj prav pride.

Gre za odtenek Opal, št. 12.
  • 0

#627 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 April 2006 - 06:12 PM

QUOTE(Anaa)
Špela tebi res ni potrebn ker maš ful lepo kožo !

nikarte me tako hvalit, ker bom ratala prevzetna! biggrin.gif (pa vseen hvala, paše kej tazga slišat.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#628 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2006 - 06:12 PM

Mene tudi spet grabi, da bi nabavila ta Vichy matirajoči puder ... sem ga imela in mi je bil prekrasen ... tudi moj je bil odtenek 12 OPAL.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#629 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 06 April 2006 - 06:14 PM

No, meni je tud super, ker se lepo maže.
Jaz imam tistega v tubici, za suho kožo, sestra pa onega v steklenički, sicer malo temnejši odtenek.
  • 0

#630 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 April 2006 - 06:20 PM

QUOTE(DiLeMa)
Mene tudi spet grabi, da bi nabavila ta Vichy matirajoči puder ... sem ga imela in mi je bil prekrasen ... tudi moj je bil odtenek 12 OPAL.

Lancome!!! twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#631 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 06:21 PM

Dilema, saj si mi ti sama priporocala Teint idole fluid po mailu...Edin če je to nekaj druzga kot Teint Idole (ki ni fluid).

Kako se pa imenuje tale Vichijev puder? Ali jih imajo vec? Namrec sama tudi rabim nenormalno svetel odtenek....Pa spet kako je s prekrivnostjo? Jaz namrec skoz tezim s to prekrivnostjo, ker rabim fajn gost puder za moje mozoljčke prekrivat... ermm.gif
  • 0

#632 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2006 - 06:24 PM

Metuljček, sej nisem rekla, da je Teint Idole slab puder ... odličen je. Samo pravim, da Dream Matte Mousse res perfektno matira (prej nisem vedela, ker ga nisem imela) in bi ti mogoče zato bolj ustrezal ... that's all. Pa tudi prekriva fino in imajo ga v zelo svetlem odtenku Light Beige.

Vichy puder je pa samo eden z matirajočim učinkom, tako da ne moreš narobe kupit. Je tudi dobro prekriven, sploh če daš več plasti, da tudi lep in naraven videz in je res zelo, zelo obstojen.
  • 0

#633 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 06 April 2006 - 06:24 PM

Vichyjeva pudra zgledata tako:
IPB Image

V tubi za suho kožo, v steklenički za normalno do mešano, mislim.
  • 0

#634 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 06:31 PM

Ej hvala obema!

Dilema saj nisem nič hudga mislila smile.gif , sem se samo začudila... rolleyes.gif

Torej ti bi mi verjetno bolj priporočala DMM kot pa tega Vichijevega al kako? Samo ta Vichijev ima verjetno UV zaščito, DMM pa ne....Kateri je bolj prekriven in kateri bolj obstojen? Komedogen pa torej ni noben...
  • 0

#635 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 06 April 2006 - 06:34 PM

Ah ne morm zdržat, ne da se pohvalim.. Namreč jst sm si ful želela opustit puder, ker ga ne maram, ampk sm ga uporabljala samo zaradi rdečih lic..
Ampk sedaj se pa ne pudram že približno 1 mesec in mi je fuul fajn, k se lahk brez skrbi popraskam po licih, k lahk brez skrbi da bi kej razpackala grem z dlanjo skozi obraz.. No ja, sam na okice moram mal pazt..

In sm se clo sprijaznila z rdečico, sej so mi vedno vsi govorl kolk mi pašejo taka rožnata lička, sam sm bla zmeri kontra mnenja, zdej se pa tut men zdi da še kr dobr zgleda, pa še tipi mi kr direkt povejo da je glih to najjači na men, k nism uno "napackano" rdeča, ampk naravno, da ful lepo zgleda pa simpatično.. oops.gif biggrin.gif

U glavnem ne puuuudram se veeeč, tolk sm hepiii, si mogoče mislte kera "budala" kr neki navdušena zarad nepudranja, sam men je to ful dosežek biggrin.gif

Pa se opravičujem za tko dolg prispevek samo o tem, ampk se vid da sm preceeej navdušenaa 8)
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#636 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2006 - 06:39 PM

QUOTE(metuljček)
Ej hvala obema!

Dilema saj nisem nič hudga mislila smile.gif , sem se samo začudila... rolleyes.gif

Torej ti bi mi verjetno bolj priporočala DMM kot pa tega Vichijevega al kako? Samo ta Vichijev ima verjetno UV zaščito, DMM pa ne....Kateri je bolj prekriven in kateri bolj obstojen? Komedogen pa torej ni noben...

Niti Dream Matte Mousse niti Vichy nimata zaščitnega faktorja, Lancome pa tudi ne ... torej noben od teh ga nima. Sicer Teint Idole Ultra vsebuje Titanium Dioxide, ki naj bi ščitil pred UVA in UVB žarki, ampak je tako pozno na seznamu sestavin, da po mojem mnenju zaščita ni učinkovita. Drugače pa bi ti sama od teh pudrov skoraj najbolj priporočala Vichy.
  • 0

#637 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32586 posts

Posted 06 April 2006 - 06:39 PM

simoncy, sva že dve z "naravno" rdečimi lički, hehe.. biggrin.gif

Moj me je zadnjič (za foro) prvič videl napudrano in je reku, da mu ni všeč, da sem preveč podobna tistim "lutkam" iz revij in s TV-ja.
Pa sem bila čist mal namazana, toliko, da sem malo rdečico prekrila.
Je rekel, da mi manjka tisti žareč videz smile.gif

Pa ful sm bolj sproščena brez pudra, ker v nasprotnem primeru sem vedno bila v skrbeh, če sem se morda spackala, razmazala, ali da se mi je puder dol zmazal ipd..
  • 0

#638 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 06:46 PM

Ej blagor vsem vam, ki se vam ni treba pudrat!

Jaz se sploh nikol ne bi, če ne bi imela teh groznih mozoljev in flekov! Tko da res ste blagorčki! laugh.gif

Dilema, kako to da mi bolj priporočaš Vichy ko si pa 1 x napisala, da bi DMM-ju spomenik postavla? wink.gif
  • 0

#639 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2006 - 06:49 PM

Metuljček ... DMM je bolj suh, pa sem mislila, da bi ti mogoče Vichy bolj ustrezal.
  • 0

#640 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 06:54 PM

Aha, to pa res ja (imam bolj izsušeno kožo). Kaj pa glede prekrivnosti?

Pa hvala za vse odgovore (prejšnje in une k bodo še sledil)! wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users