Potovanja...
Posted 11 March 2023 - 05:39 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 March 2023 - 05:42 PM
Ja, ampak za 13 nočitev recimo vsaj da se splača. Ne razumem ljudi, ki rinejo na take destinacije za en teden ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2023 - 08:00 PM
Posted 11 March 2023 - 08:08 PM
Nama se za en teden se v Dalmacijo ne da.

― V. Van Gogh
Posted 11 March 2023 - 08:31 PM
Haha. Pa saj je skoraj isto, 7h voznje do Dubrovnika ali 6h let iz Ljubljane do Dubaia

Mi letimo naslednji teden na Portugalsko

Posted 31 May 2023 - 07:39 PM
Ravnokar sem rezervirala letalske karte za Turčijo. 530€ za vse 4. Povratna. V Zurichu imamo sicer 9h layover, ampak bomo plačali 160CHF za double room direktno na letališču in se pred letom naspali kot ljudje.
Zanima me, kje vzamete riziko odpovedi? Nazadnje sem imela Triglav... Notri bom dala letalske karte, rentacar, parking v Benetkah, prva dva hotela (in morebitne naslednje)... Koliko vas je prišlo za kaj podobnega?
Posted 31 May 2023 - 07:58 PM

Za riziko odpovedi pa zal nisem pravi naslov.
Posted 31 May 2023 - 08:00 PM
Posted 31 May 2023 - 08:21 PM
Posted 31 May 2023 - 08:38 PM
Ta teden sem v FB skupini Ugodno po svetu brala eno prav neverjetno zgodbo, kako so eni Slovenci zamudili let s tega letalisca pa sploh niso bili pozni. Sicer mislim da s cekirano prtljago, ampak vseeno.
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2023 - 08:53 PM
Posted 31 May 2023 - 09:22 PM
To so mi s hotela odgovorili. Imeli bomo samo ročno prtljago (vsak 8kg). Itak ne bomo samo 30min prej tam...tako komot pa ne upam bit 🤭🤣
Posted 31 May 2023 - 10:09 PM
Edit: a potem boste prav v hotelu v transit area? Potem pa je 30min res dovolj. Sploh, ce letite iz istega terminala na katerem je hotel.
Mozu je enkrat uspelo v 30min iz zelezniske skozi security in passport control ter z vlakcem na terminal E, ampak je bilo ful stresno, tako da ne priporocam.
Sem tud jaz brala tisto zgodbo na FB in se mi zdi da je zenska na polno pretiravala in je bila njihova krivda, da so zamudili. Mogoce so okence res zaprli nekoliko prej, ampak ce vidis, da je zaprto okence, ki naj bi bilo odprto, gres vprasat na informacije zakaj je temu tako, ne pa da stojis in do zadnjega cakas, da se bo prikazala marija. Na vsakem od treh check- inov v Zürichu, so tako okence za info, kot tudi osebje, ki usmerja v pravo vrsto ali za check in ali za baggage drop. Potem glede dretja sem prepricana, da so tudi sami povzdignili glas, ker sicer se ne bodo usluzbenci kar tako za svojo zabavo drli nate. Ko pa se zacnes zdirat na Švicarje, pa bodo postali zadrti in neprilagodljivi in ne bodo premaknili mezincka, da bi pomagali, kvecjemu bodo postali uradni in zahtevali, da je vse po regeljcih. Ko je napisala, da so jim poklicali policijo na securityu, sem ziher, da so mogli posteno gobcat, ker se nisem dozivela, da bi komu to storili zaradi prevrnjenega stebra. Moj mulc je ze tud podrl enega teh stebrov, ko se je vesil nanj medtem ko nisva bila pozorna, pa smo se lepo opravicili in ga pobrali, varnostnica pa je zategnila nazaj trakove in nam ni noben klical policije. Sem pa bila pred leti prica, ko so enemu zivcnemu gospodu, potem ko je imel predolg jezik, zagodli tako, da so njegov kovcek so dali na stran za dodaten pregled in ga je moral odpret, varnostnik je pa preglegoval s polzjo hitrostjo. Po moje je tisti tip zamudil let… tako da ja…
Posted 31 May 2023 - 10:52 PM

Ja, prav v Transit hotelu bomo, ki je takoj pri terminalu D, se mi zdi.
Posted 01 June 2023 - 05:48 AM
Za obe smeri me zanima....
Jaz se nic vec ne spomnim. Nazadnje sem letela 12 let nazaj.
Posted 01 June 2023 - 06:19 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 June 2023 - 06:40 AM
Ja, jaz sem tudi brala in me je kar groza obhajala.
Posted 01 June 2023 - 07:01 AM

Posted 01 June 2023 - 07:02 AM
Ta teden sem v FB skupini Ugodno po svetu brala eno prav neverjetno zgodbo, kako so eni Slovenci zamudili let s tega letalisca pa sploh niso bili pozni. Sicer mislim da s cekirano prtljago, ampak vseeno.
Posted 01 June 2023 - 07:03 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users