Sladoledi
Posted 16 June 2010 - 04:46 PM
Posted 16 June 2010 - 04:48 PM
Ej ampak bi ti tudi lahko rekla, da je dejansko res manj sladek od ostalih? Meni se zdi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 June 2010 - 04:56 PM
Sem pa danes poleg cookie-ja nabavila še Fairly Nuts in Vanilla Toffee Crunch, pa lahko ob priliki razjasnim dilemo.

Posted 16 June 2010 - 05:06 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 June 2010 - 05:21 PM

Posted 16 June 2010 - 07:40 PM
Aja, to je ta, za katerega sem jaz trdila, da ga ni bilo, nekdo pa je trdil, da je bil...
edit: sem skoraj trdno prepričana, da sem videla zdaj Chandlerja jesti HD sladoled, ahahaha (Friends, 1. sezona).
Posted 17 June 2010 - 01:30 PM
^

Probaj kak HD sorbet ali kaj v tej smeri. Jinadaze (al pa Piquet? ) je omenjala enega dobrega sadnega,
se mi zdi. Lahko seveda, da se mi blede.
Tisto je bil HD Mango Cream, ni sorbet. Meni je ta res najboljši od sadnih nasploh.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 June 2010 - 01:45 PM
Posted 17 June 2010 - 02:45 PM
Posted 17 June 2010 - 02:54 PM
Sinnaia, mango je bil nek specjalen paket, štirje majhni lončki mislim da 80ml.
Posted 17 June 2010 - 02:59 PM
levck, nisem še nobenega od tistih probala- bom enkrat v prihodnjih dneh. Ampak bi ti vseeno upala reči, da bi ti bil pomojem kar všeč.
Posted 18 June 2010 - 10:59 AM

So pa sedaj B&J znižani v Leclercu

Ralph Waldo Emerson
Posted 21 June 2010 - 05:45 PM
No, kaj smo ugotovili glede BJ- cookija? Sinnaia?
Pomoje ti bo presladek.

Posted 22 June 2010 - 08:47 AM
Po pokušini sem skoraj kozlala, tako ogabnega sladoleda še nisem jedla. NATEG. Romal je direktno v koš.
Velik minus za Carte D'or, ampak njihov Muffin in švarzvaldska torta sta še vedno OMG SOOO GOOOD.
Posted 22 June 2010 - 01:57 PM
Vanilijasta osnova je brezvezna in brez kakšnega posebnega okusa. Kosi karamele s čokolado so sicer okusni, vendar za moj okus pretrdi, nekateri pa so tudi preveliki; bi bilo bolje, če bi bilo več manjših.
Kakorkoli, nič posebnega od sladoleda, pravzaprav sem kar malo razočarana. Ne kupim več.
Btw, levck, se mi pa tale zdi precej manj sladek od Cookie-ja; a mi je Cookie Dough vsesplošno gledano veliko, veliko boljši.
Posted 22 June 2010 - 08:04 PM
Dans sem kupla Carte D'or Dobrostan torta (al kaj, niti ne vem kak se napiše).
Po pokušini sem skoraj kozlala, tako ogabnega sladoleda še nisem jedla. NATEG. Romal je direktno v koš.
Velik minus za Carte D'or, ampak njihov Muffin in švarzvaldska torta sta še vedno OMG SOOO GOOOD.
Neeee!

Dobos

Se to: Dobos torta je sicer madzarska sladica ---> http://en.wikipedia....iki/Dobos_torte. Poskusila, ko sem bila v Budimpesti.

Posted 22 June 2010 - 08:06 PM

Res, še dobro da smo si različni

Posted 22 June 2010 - 08:08 PM

Grem enkrat v lekarno iskat Acerolo (vitamin C). Me vprasa farmacevtka: je to zelo kislo? Sem rekla, ni, samo ne se po meni ravnati, nisem merodajna. : D
Posted 03 July 2010 - 08:44 AM
Tale mi je od BJjev poleg Cookie Dough-a najboljši. Karamelizirani mandlji noter so fantastični. Posrečen okus, meni zelo všečen.
Sem ga pa včeraj v Leclercu hotela spet nabaviti, pa so SEVEDA imeli vse ostale BJ okuse, samo tega ne.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users