Od fanta starši dobijo 8 kil mladega jagenjčka (divjega).
Novoletna darila
Posted 11 December 2011 - 04:59 PM
Od fanta starši dobijo 8 kil mladega jagenjčka (divjega).
Posted 11 December 2011 - 11:22 PM
To ti je ta pravo!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 December 2011 - 11:35 PM
Fluffy, tudi jaz pravim tako.
Drugače pa samo info, če mogoče katero zanima. V božičnem času so Dormeo kopalni plašči v prazničnem pakiranju in dobiš dva za 39,90eur.
Posted 11 December 2011 - 11:37 PM
Posted 12 December 2011 - 09:01 AM
Jst si za kopalni plašč ne morem predstavljat drugega materiala kot 100 % bombaž oz. zgolj in samo frotir
Jaz sem v glavnem vsa darila razdelila že za Miklavža, tako da mi je ostalo samo še za fantove starše nekaj in pa za njegova nečaka nekaj malenkosti za Dedka Mraza
Me happy
Posted 13 December 2011 - 08:47 PM
Vroča čokolada z okusom pomaranče:
3 zavitki čokoladnega pudinga
30 dag temne čokolade iz hladilnika
15 dag sladkorja v prahu
2 paketka pomarančne lupinice
Hladno čokolado nalomino in damo v multipraktik. Prisipamo sladkor in pudinge ter dodamo pomarančno lupinico. Vključimo multipraktik in meljemo, dokler se čokolada ne razpade v prah.
Navodilo za pripravo napitka: skodelico mleka zavremo, dodamo 2 zvrhani žlički mešanice in prevremo še kako minutko. Postrežemo.
PEPPERMINT STICK COCOA
Layer 1 cup powdered milk, 1 cup unsweetened cocoa powder, 1 cup granulated sugar, 1/2 teaspoon salt, 1/2 cup miniature chocolate chips, and 1/2 cup crushed peppermint candy. Makes 1 quart mix or 12 servings hot cocoa.

MOCHA COCOA
Layer 1 cup unsweetened cocoa powder, 1 cup granulated sugar, 1/2 cup espresso powder, 1 cup powdered milk, 1/2 teaspoon salt, and 1/2 cup chopped bittersweet chocolate or miniature chocolate chips. Makes 1 quart mix or 12 servings hot cocoa.

MEXICAN COCOA
1 cup unsweetened cocoa powder
1 cup powdered milk
1 cup firmly packed brown sugar
½ teaspoon salt
1 tablespoon ground cinnamon
¾ cup chopped Mexican chocolate (such as Ibarra) or other chocolate
Cinnamon sticks for decoration
Layer cocoa powder, powdered milk, brown sugar, salt, cinnamon, and chocolate in a 1 quart jar. Add a pretty ribbon or raffia and a few cinnamon sticks to top of jar. Cut out the tag below, or make your own, and attach it to your jar.

Posted 13 December 2011 - 08:56 PM
PJ, koliko pa tega kaj pride, če bi recimo vzela kozarčke od marmelade?
Posted 13 December 2011 - 08:57 PM
Pablo Picasso
Posted 13 December 2011 - 09:14 PM
PJ, koliko pa tega kaj pride, če bi recimo vzela kozarčke od marmelade?
Pomoje odvisno kako velike. Mogoče za boljšo predstavo:
http://www.kulinarik...vroca-cokolada/
Jaz sem ravno včeraj našla tole in mi je padlo na pamet, kako sploh z žlico enakomerno zajameš to ven iz kozarca, ne da bi se napol sesulo. Ker če ne zajameš enakomerno vsega in razmerje ni pravo, lahko dobiš precej slab napitek.
Jaz bi rekla, da moraš zmešat. Te plasti so samo zaradi lepšega, da daš iz rok en ličen izdelek.
Meni je res dobra ideja, boljša od piškotov.
Posted 14 December 2011 - 04:22 PM
[Napoleon]
Posted 14 December 2011 - 06:52 PM
Jaz sem v bistvu tudi prišla do tega zaključka. Se strinjam tudi s pomisleki s strani Hevee, kdo poleg že
itak obloženih miz rabi še eno škatlo piškotov. Takšne zadeve so mi simpatične za obdarovanje kar tako,
brez posebnega razloga ... kot darilo za novo leto pa morda neprimerno, lame ravno ne, bolj nesimpatično. Bi
se takih pozornosti precej bolj razveselila med letom kot pa ob teh praznikih. Stvar pogleda.
Za tista darila smo se potem odločili za L'Occitane kreme za roke, pa Lindt čokolade, če koga zanima razplet. : )
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 December 2011 - 08:40 PM
Čisto odvisno, za koga je. Jaz poznam kar nekaj takih, ki jim piškoti v tem času ne bi bili odveč, sploh doma narejeni ne.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 December 2011 - 09:05 PM
Posted 14 December 2011 - 09:07 PM
Meni je to boljše kot ne vem kaj.
Zato sem se odločila, da tudi letos podarim tako.
Mislim da bom muffine zamenjala za PJ-ine dišavne piškote
Posted 14 December 2011 - 09:08 PM
Posted 14 December 2011 - 09:08 PM
Posted 14 December 2011 - 09:09 PM
Mami: Collistar senčka in en body lotion (ne vem še ker, morda Alverde LE?)
Oči: Lindt čokolada, Loreal krema
Brat: arašidovo maslo pa 1 tona sladkarij (različni kitkati, skittles, twixi, bountyji, snickersi, m&m's), simpsons nogavice christmas
Babi: bananin namaz, Lindt čokolada Tiramisu, maska za obraz (ne vem še kera, najbrž Eucerin?)
Tašča: Ogrlica z začetno črko, čaji iz Cha, moji domači keksi
Babi in dedi od mojga: 2 skodelici za tople napitke, vroča čokolada v prahu iz Rustike, moji domači keksi
Kolegica: brusnični med, planerček iz leonardota, moji keksi, nekaj doma narejenega
Druga kolegica: ne smem povedat
Tretja: moji domači keksi, moja voščilnica
Četrta: enako
Peta: enako
Sosedje: enako
Posted 14 December 2011 - 09:11 PM
Druga kolegica: ne smem povedat
Awww!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users