Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#621 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 March 2008 - 11:10 AM

Argentino rulz, tudi jaz priporočam za občasno razvanje (2 krat na leto). cry.gif Jaz vedno sestavljen krožnik vzamem, pa še kakšno sladico zraven. Njaaaami thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#622 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 March 2008 - 01:49 PM

Yauch! 20€. Cene k v New Yorku. Sam zgleda nobl restarvacija. Ce ne bom sou z bratrancom grem pa sam. Zgleda hudo dobr.
  • 0

#623 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 March 2008 - 02:04 PM

Ko boš dobil šnicl (treba pa tudi glede na okus izbrati... maš na strani razložene dele govedine, od tega je odvisna tudi cena... tudi tu je pač tako, da je najboljše tudi najdražje), boš razumel, zakaj je tako drag. ;-)

Je pa res drago ja... sem pa izvedela še za eno drugo gostilno, Petrinka, nekoliko cenejšo in preverjeno s strani mesnega gurmana, ki jo je zelo pohvalil (steaki so bojda odlični, imajo tudi znamenite T-bone, katere si je Dexter tak rad pržil IPB Image ) - tule je njihova stran: http://www.ostarijapetrinka.si/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#624 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 March 2008 - 12:15 PM

bled prvi vtis Running Sushi & Wok v Supernovi: v nedeljo ne dobite sveže tune (pa tok sm hotla pojest surovo tuno, prav luštala se mi je v nulo cry.gif) - ok, vsaj pove, bolje to kot pa stara riba na krožniku. sva torej vzela 6+6 maki sušijev (kumarica, losos) - dobro, ne pa za prste polizat. mislim/sumim, da majo sojino omako zredčeno že v stekleničkah, še svoj živi dan nisem vidla tako redke in tudi se pozna pri okusu, ampak gre preživet. all you can eat varianta mi je docela bedna - med tednom plačaš malo pod 10€, med vikendom malo pod 12€ po osebi za ta 'luksuz', ob desni strani mize je tekoči trak, s katerega si jemlješ pripravljeno. meni je bv, ker itak ne bi pojedla za ta dnar, ne moreta pa 2 jesti za eno porcijo. bom raje naročala a la carte, kot sva danes. sicer so porcije po 12 makijev, ampak lahko naročiš 6 in tudi plačaš 6 - sprejmljivo. za današnji izbor sva dala 5.70€ - povsem sprejemljivo. moti me, da je zasnovano masovno, saj strežejo tut kitajsko hrano, pa delajo tut kitajci. malo pokvari celoten, sicer soliden prvi vtis.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 31 March 2008 - 01:24 AM

QUOTE(sahara @ 10. 3. 2008 - 16:35) View Post

kje v centru ljubljane je kakšna dobra picerija, da majo na bone, pa da loh dobiš še kej drugega k pico (emonska odpade)?

Foculus ima bone, se mi zdi. hmm.gif Sicer je picerija, ampak imajo tudi solate (zraven dobiš pa še kruh oz. v bistvu koščke testa za pico s sirom po vrhu).
  • 0

#626 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18457 posts

Posted 02 April 2008 - 02:49 PM

QUOTE(Piquet @ 26. 3. 2008 - 14:49) View Post

Yauch! 20€. Cene k v New Yorku. Sam zgleda nobl restarvacija. Ce ne bom sou z bratrancom grem pa sam. Zgleda hudo dobr.

Piquet, v Argentinotu pride jest po glavi 50€, če imaš zraven sladico in flašo vina. Kar se mesa tiče, tam dobiš korekten roštilj. Presežnikov jaz tam ne najdem. Ambient je v redu. Poročaj, prosim...

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#627 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 03 May 2008 - 02:18 PM

Kje se na Bledu dobijo res dobre kremšnite? njam.gif
  • 0

#628 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 May 2008 - 05:19 PM

QUOTE(_M_ @ 3. 5. 2008 - 15:18) View Post

Meni so Šmonove zakon.

še enkrat pograjam Runnig Sushi&Wok - pa jebemomast, naj umaknejo tunin sashimi z jedilnega lista, če se ga ne da dobit! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif bom še najprej špilala fensijado in se s surovimi ribami basala v Sushimami. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#629 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:15 PM

ne vem imena restavracije, vendar je takšna velika terasa s pogledom na morje, pa čist ob cesti je. mislim, da je restavracija od enega hotela, ki je nasproti - na drugi strani ceste.

pohvalila bi DaBudo - sem hodila na bone jest in sem se počutila ob tem izredno fajn. ;-) nič se nisem počutila kakorkoli drugače trenirano. je blo treba počakat malo na mizo, ampak je čakanje trajalo kratek čas. hrana izredno okusna, količina solidna (meni je bilo preveč, ampak jaz itak naenkrat ne morem dosti pojest), dejansko mi je ratalo ful dobro izbrat. osebje prijazno... še bom šla. a ne na bon, ampak za moj rojstni dan.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#630 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 03 May 2008 - 07:20 PM

Ja ja, men so tud tukaj ful dobre, vhod je pa s ploščadi, bliz je tud L'Occitane.
  • 0

#631 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 07:37 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2008 - 20:15) View Post

ne vem imena restavracije, vendar je takšna velika terasa s pogledom na morje, pa čist ob cesti je. mislim, da je restavracija od enega hotela, ki je nasproti - na drugi strani ceste.

thumbup.gif

Se pa strinjam da so tam res 1A šnitice.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#632 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:40 PM

hahaha, lakmus, ups, lapsus.
na jezero, kajpada. laugh.gif

• 0

#633 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 May 2008 - 08:17 PM

MINUS MINUS MINUS čošku na Čopovi (LJ) pri Mc'Donal'su (kolkor se spomnim se imenuje Lučka, oz. nekaj takega ermm.gif ).

Danes sem skoraj pridirjala do njega, ker mi je noro zapasal kos pice, tolko lačna da bi pojedla celo, oz. vsaj pol cele pice pa nisem bla. In se že pošteno zaslinim nad obetajočo ponudbo hrane (od burekov, solat, pic, burgerjev, kebabov, raznovrstnih pojač, ma ni da ni no), ko mi ženska za pultom reče da je sta na voljo zgolj kebab in hot dog. Mislim wtf??! Koji Q se pol šopirijo z neko fantazijsko ponudbo, če pol nimajo skoraj ničesar za ponudit? Ker je nedelja in je promet manjši? - Ja though luck, pol pa ne odpiraj lokala pismo. In to sredi prestolnice, ki bi ja morala kaj ponudit. Sem bla tko jezna, da bi jim takoj poslala neko inšpekcijo na vrat, svinje.
Nikoli več ne jem tam (tudi sicer sem od družbe slišala, da so bolj ko ne slabi, v primerjavi z ostalimi čoški).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 04 May 2008 - 08:32 PM

Tudi jaz jim podeljujem velik minus. Samo enkrat sem jedla burek tam (je bila res sila in cel dan nisem nič jedla) in moram reči, da tako slabega še nisem jedla. sick.gif Pa še ženska, ki tam prodaja, mi je antipatična, ker se je na začetku kar zmislila, kaj vse imajo, potem sem pa morala ene dvakrat spremeniti naročilo, ker se je izkazalo, da dotičnega sploh niso imeli. ermm.gif Skratka, grozna, ja. rolleyes.gif
  • 0

#635 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 May 2008 - 07:45 PM

ROMEO! down.gif

Že prejšnji teden sva bili tam s kolegico. Ona je naročila solato s piščancem in dobila brez piščanca. Jaz naročim tortiljo s piščancem in dobim brez piščanca +brez riža in polovice stvari ki naj bi bile notri.
Danes se je stvar ponovila! glare.gif Prinese tista kelnarca solato, se nasmehne in reče: "Ups, je bila s piščancem a ne??" rolleyes.gif Jaz spet dobim brez riža. Povem tistmu natakarju in mi reče, ja v nekaterih je riž v nekaterih pa ne. Pa rečem: "Ja, piše, da v piščančji je, pa tut prejšnji teden je bilo enako. Odgovori: "Ja pol pa pač ni" pa piše na jedilnem listu whip.gif . Tut črhnil ni, da bi bilo kej narobe, skor sm mu kozarc zabrisala v glavo. Pa pride potem una vsa poskočna: "Ha, nista mele prvič težave s piščancem a ne? " Jooj, krava ena.

Ta teden je bilo podobno, samo je sošolka naročila Cezarjevo, dobila pa s piščancem. rolleyes.gif

Jaz bi se ful kregala, samo ona ni bila za stvar. laugh.gif
  • 0

#636 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 May 2008 - 08:26 AM

No, takih stvari pa jaz ne razumem in jih nikoli ne bom. A se gremo tle tombolo, torej naročiš in potem lahko samo upaš, da boš dobil kaj dobrega? Pizda, a so defektni? Če si ne zapomni, kaj je kdo naročil, naj si pa napiše nekam in 3x podčrta. rolleyes.gif Jaz že kar vidim mojo mamo, kak bi se kregala, če bi se to zgodilo več kot 1x. tongue.gif Ampak res je to popolnoma nedopustno ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#637 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2008 - 08:33 AM

Tega pa nisem vedla. Sem bla že nekajkrat v Romeu in je bla ponudba vsakič 1A. Pa dobil si tisto kar si naročil, tega da ne bi itak nisem nikjer doživela. Mogoče se jim je poslabšalo zadnje čase. blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#638 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 May 2008 - 08:49 AM

Foculus - veeelik minus

Zadnič sva šla s fantom jest na bone, jz sm naročila zelenjavno pico on vegetarjansko (čeprov je meso, ma zadnje čase rajš brez mesa) in sva dobila pomoje prej kot v 10ih minutah blink.gif pijače pa še nisva dobila, in ne samo mi2, cel tisti del pizzerije je ni imel. potem začneva jest in kmalu jz dobim v usta en čuden okus po mesu, pa sm mislila da se mi samo zdi, in dam še en košček pizze v usta - in začutim SUHO SALAMO! jz sm mislna da bom bruhala, sam v prtiček sm pljunila, poj pa nism mela z ničemer za poplaknit, ker gospod še ni prinesel!men je blo tok slabo, vrjetn veste kok močn okus ma suha salama in če je ne ješ je to FUJ! rekla sm natakarju če bo kej kmal za pit ampak je reku da je kao točajka kriva. like i care!!! poj mi je k sreč fant zamenjal pico, da sm lahko še malo pojedla pa se znebila slabega okusa. šele čisto na koncu sva dobila za pit. ne greva več tja! ne sam da so mi že parkrat zaj.... naročilo, zj sm še salamo gor dobila pa nč za pit. poleg tega so pa še ful nevljudni! natakarji se sploh ne znajo obnašat, nč niso prijazni!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#639 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2008 - 09:32 AM

Foculus se je grozljivo poslabšal zadnjih par let. Res beda.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 08 May 2008 - 04:13 PM

QUOTE(sweetblush @ 7. 5. 2008 - 20:45) View Post

ROMEO! down.gif

Ko sem bila drugič v življenju v Romeu, sem v solati dobila polža. sick.gif S hišico. laugh.gif
Sem se pritožila in je kelnar rekel, da mi bo prinesel drugo solato, jaz pa: "Emm, se mi zdi, da ne bi še ene solate, hvala. Bi raje tortiljo." Si izberem špinačno, že nekaj časa čakam, potem pa spet pride in pravi: "Em, špinače nam je pa zmanjkalo." Mislim, halo? blink.gif "Dobro, potem bom pa navadno zelenjavno, pa brez polža prosim." No, to je bilo potem ok. Plačala pa nisem nič.

V Foculusu sem enkrat naročila solato in v njej dobila obgriznjeno koščico od olive. sick.gif Mi je prinesel novo solato, brez računa. Svašta ej, tole gostinstvo. Človeka prime, da nikoli več ne bi jedel zunaj. ermm.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users