Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 26 March 2008 - 11:10 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 March 2008 - 01:49 PM
Posted 28 March 2008 - 02:04 PM
Ko boš dobil šnicl (treba pa tudi glede na okus izbrati... maš na strani razložene dele govedine, od tega je odvisna tudi cena... tudi tu je pač tako, da je najboljše tudi najdražje), boš razumel, zakaj je tako drag. ;-)
Je pa res drago ja... sem pa izvedela še za eno drugo gostilno, Petrinka, nekoliko cenejšo in preverjeno s strani mesnega gurmana, ki jo je zelo pohvalil (steaki so bojda odlični, imajo tudi znamenite T-bone, katere si je Dexter tak rad pržil
) - tule je njihova stran: http://www.ostarijapetrinka.si/
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 March 2008 - 12:15 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 March 2008 - 01:24 AM
kje v centru ljubljane je kakšna dobra picerija, da majo na bone, pa da loh dobiš še kej drugega k pico (emonska odpade)?
Foculus ima bone, se mi zdi.
Posted 02 April 2008 - 02:49 PM
Yauch! 20€. Cene k v New Yorku. Sam zgleda nobl restarvacija. Ce ne bom sou z bratrancom grem pa sam. Zgleda hudo dobr.
Piquet, v Argentinotu pride jest po glavi 50€, če imaš zraven sladico in flašo vina. Kar se mesa tiče, tam dobiš korekten roštilj. Presežnikov jaz tam ne najdem. Ambient je v redu. Poročaj, prosim...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 May 2008 - 02:18 PM
Posted 03 May 2008 - 05:19 PM
Kje se na Bledu dobijo res dobre kremšnite?
Meni so Šmonove zakon.
še enkrat pograjam Runnig Sushi&Wok - pa jebemomast, naj umaknejo tunin sashimi z jedilnega lista, če se ga ne da dobit!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 May 2008 - 07:15 PM
ne vem imena restavracije, vendar je takšna velika terasa s pogledom na morje, pa čist ob cesti je. mislim, da je restavracija od enega hotela, ki je nasproti - na drugi strani ceste.
pohvalila bi DaBudo - sem hodila na bone jest in sem se počutila ob tem izredno fajn. ;-) nič se nisem počutila kakorkoli drugače trenirano. je blo treba počakat malo na mizo, ampak je čakanje trajalo kratek čas. hrana izredno okusna, količina solidna (meni je bilo preveč, ampak jaz itak naenkrat ne morem dosti pojest), dejansko mi je ratalo ful dobro izbrat. osebje prijazno... še bom šla. a ne na bon, ampak za moj rojstni dan.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 May 2008 - 07:20 PM
Posted 03 May 2008 - 07:37 PM
Kje se na Bledu dobijo res dobre kremšnite?
ne vem imena restavracije, vendar je takšna velika terasa s pogledom na morje, pa čist ob cesti je. mislim, da je restavracija od enega hotela, ki je nasproti - na drugi strani ceste.
Se pa strinjam da so tam res 1A šnitice.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 May 2008 - 07:40 PM
hahaha, lakmus, ups, lapsus.
na jezero, kajpada.
Posted 04 May 2008 - 08:17 PM
Danes sem skoraj pridirjala do njega, ker mi je noro zapasal kos pice, tolko lačna da bi pojedla celo, oz. vsaj pol cele pice pa nisem bla. In se že pošteno zaslinim nad obetajočo ponudbo hrane (od burekov, solat, pic, burgerjev, kebabov, raznovrstnih pojač, ma ni da ni no), ko mi ženska za pultom reče da je sta na voljo zgolj kebab in hot dog. Mislim wtf??! Koji Q se pol šopirijo z neko fantazijsko ponudbo, če pol nimajo skoraj ničesar za ponudit? Ker je nedelja in je promet manjši? - Ja though luck, pol pa ne odpiraj lokala pismo. In to sredi prestolnice, ki bi ja morala kaj ponudit. Sem bla tko jezna, da bi jim takoj poslala neko inšpekcijo na vrat, svinje.
Nikoli več ne jem tam (tudi sicer sem od družbe slišala, da so bolj ko ne slabi, v primerjavi z ostalimi čoški).
vuelvo a vos,
Posted 04 May 2008 - 08:32 PM
Posted 07 May 2008 - 07:45 PM
Že prejšnji teden sva bili tam s kolegico. Ona je naročila solato s piščancem in dobila brez piščanca. Jaz naročim tortiljo s piščancem in dobim brez piščanca +brez riža in polovice stvari ki naj bi bile notri.
Danes se je stvar ponovila!
Ta teden je bilo podobno, samo je sošolka naročila Cezarjevo, dobila pa s piščancem.
Jaz bi se ful kregala, samo ona ni bila za stvar.
Posted 08 May 2008 - 08:26 AM
Posted 08 May 2008 - 08:33 AM
vuelvo a vos,
Posted 08 May 2008 - 08:49 AM
Zadnič sva šla s fantom jest na bone, jz sm naročila zelenjavno pico on vegetarjansko (čeprov je meso, ma zadnje čase rajš brez mesa) in sva dobila pomoje prej kot v 10ih minutah
Posted 08 May 2008 - 09:32 AM
vuelvo a vos,
Posted 08 May 2008 - 04:13 PM
ROMEO!
Ko sem bila drugič v življenju v Romeu, sem v solati dobila polža.
Sem se pritožila in je kelnar rekel, da mi bo prinesel drugo solato, jaz pa: "Emm, se mi zdi, da ne bi še ene solate, hvala. Bi raje tortiljo." Si izberem špinačno, že nekaj časa čakam, potem pa spet pride in pravi: "Em, špinače nam je pa zmanjkalo." Mislim, halo?
V Foculusu sem enkrat naročila solato in v njej dobila obgriznjeno koščico od olive.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users