glos sem imela sicer vanilijin, ampak mislim, da je vrtnični podoben: verjetno oba dišita in minimalno negujeta ustnice. šajn je v redu, samo meni je brezveze, ker tega niti ne uporabljam.
L'occitane
Posted 18 December 2006 - 07:16 PM
glos sem imela sicer vanilijin, ampak mislim, da je vrtnični podoben: verjetno oba dišita in minimalno negujeta ustnice. šajn je v redu, samo meni je brezveze, ker tega niti ne uporabljam.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 December 2006 - 07:17 PM
Posted 18 December 2006 - 07:22 PM
ooo vanilija, se bols
vanilka je v takem lončku kot vrtnica, ni v tubici. samo meni je kmalu začel ta glos smrdet - preveč pocukrano, prav nagravžen vonj mi je ratal.
FONDANT VANILLE VANILLA LIP GLOSS, POLYBUTENE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, TRIDECYL TRIMELLITATE, OLEYL ALCOHOL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, STEARIC ACID, MYRISTYL LACTATE, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEIC/POLYGLYCERIDES, COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, MICA, PROPYLPARABEN, OXYBENZONE, BHT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM SACCHARIN, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE, FRAGRANCE, IRON OXIDES, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE
L'Occitane Fondant Vanilla Lip Gloss
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 18 December 2006 - 07:26 PM
Posted 18 December 2006 - 07:28 PM
A kera ve, kolk stane?
Posted 18 December 2006 - 07:49 PM
Posted 18 December 2006 - 07:55 PM
Posted 19 December 2006 - 09:37 AM
embalaža je tubica z aplikatorjem z luknjico. (kot essence glosi) aplikator je kar natančen, dobro dozira (z malim stiskom dobiš ven toliko glosa kot ga rabiš).
pa še moj komentar vanilijevega glosa/balzama v škatlici: ni mi všeč. prvič me moti pomakanje prstov v embalažo, ker se glosa, ki je skrajno lepljiv ne znebiš iz prstov še lep čas. da je lepljiv sm že rekla, povrhu vsega pa ima tak sladkoben vonj in nagravžen sladek okus. v glavnem upam, da ga bom kdaj porabila, čeprav ne kaže dobro! da pa na ustnicah lepo barvo in sijaj!
Posted 19 December 2006 - 02:47 PM
men se ta l'occitane tut ful dopade sicr še nism nč probala njihovga ampak mi je tko po izgledu ušeš zgledatko' naravno'. drugač pa kadar grem mim nihove trgovine stopm vanjo kr tam tko diši.
ja
še mal
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 19 December 2006 - 04:22 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 19 December 2006 - 04:30 PM
Posted 19 December 2006 - 07:32 PM
Posted 19 December 2006 - 07:38 PM
DiLeMa, iskreno čestitam za nove pridobitve!
Nism nič dobila.
Tale Floral Cleansing Jelly je precej tekoč, tak bolj redek, ampak se zelo lepo nanaša in ni nobenega sledu o odtekanju z obraza in podobno. Zapeni se dokaj dobro in ustvari tako nežno, rahlo peno, ki se jo da v trenutku sprat z obraza. Diši naravnost božansko dobro, kožo tudi odločno očisti (kljub zelo nežnim čistilcem) in nič ne izsuši, ampak daje občutek čiste in gladke kože. Sestavine so v redu, takoj na drugem mestu za vodo vsebuje ekstrakt grenke pomaranče, potem nekaj čistil in vlažilec ter naravno olje, še nekaj naravnih ekstraktov in seveda med. Cena je, kot že povedano, 3600 tolarjev.

Moram pa omeniti še Radiance Moisturizing Cream, torej kremico, ki naj bi bila namenjena vsem tipom kože, predvsem pa pusti in utrujeni koži. Baje pospešuje mikrocirkulacijo in nevtralizira delovanje prostih radikalov. Roko na srce, sestavine so zelo povprečne, krema vsebuje sicer veliko olivnega olja in ekstraktov ter karitejevo maslo, vendar pa vsebuje na 5. mestu tudi slab alkohol in na 8. mestu komedogeno sestavino (ta mislim, da je prepozno na seznamu za kakšen slab efekt). Po uporabi pa krema daje vsaj zame fantastične rezultate - je take lahke, dobesedno svilene teksture, razmaže se kot pesem in dejansko jo je nanašat pravi užitek. Koža jo vsrka momentalno in čeprav naj bi bila krema glede na sestavine mastna, ni o kakšnem mastnem feelingu ali svetlečem izgledu ne duha, ne sluha. Koža je zelo lepo gladka, mehka in sijoča, poleg tega ima zelo prijeten nežen vonj, nekoliko mi vleče na rožmarin.
Posted 19 December 2006 - 10:51 PM
tko greva z mami v Ljubljano in ji pač rečm, da bi šle še v L'occitane (še ni bila sicer), in ji rečm, da sem trgovino zadnjič videla na eni uličici, ki vodi iz Prešerca
Potlej pa že ob 8ih greva ven in se malo sprehajava po stari ljubljani in zagledava L'occitane
potlej pa so se mi lahko le sline cedila in ostala je misel, kdaj letim naslednjič v Ljubljano tja ovohavat, pa kupit celo karitejevo maslo
Posted 19 December 2006 - 11:51 PM
Moje nove pridobitve pa so: Almond - Supple Skin Oil (diši za umret, sm čist fascinirana), Almond Shower Oil, Lavender Harvest - Face Cleansing Gel in Olive Water Face Toner
In Almond - Milk Concentrate v obliki testerjev.
Komi čakam, da vse to sprobam!!
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 20 December 2006 - 12:41 AM
Waw, čestitke, dobre stvari si nakupla. L'Occitane mandelj pa itak orgazmično diši.
Pa ne pozabi napisat ocen. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 December 2006 - 08:17 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 December 2006 - 03:14 PM
Mene pa zanima, a je sploh še kej vredno kupit razen 100% Shea Butter pa Sivkinega Losjona? Res, sem skozi vse sestavine šla in sta me samo ti zadevi navdušili. Ker se mi zdijo izdelki extra precenjeni, se dobi enako kvalitetno za dosti manj.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 December 2006 - 03:16 PM
meni je zadnjič, ko sem tam zapravljala za darilo, dala oni bljak medeni balzam za telo, grozdni gel proti zastajanju vode in 2 testerja kreme za stopala. bolj drekasti testerji, če mene vprašate, ampka za komu uturit bodo dobri.
errol, agree pri kremi za obraz s karitejem, kremi za stopala in šamponu.
Posted 20 December 2006 - 03:29 PM
Špela: Dobila sem 4 testerje mandljevega mleka. Drugega ne.
Ja Errol se strinjam, ta je res full simpatična in prijazna, me je včeraj stregla.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users