Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#621 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 December 2006 - 07:16 PM

jenna, oljčni tonik je zakon - meni najljubši tonik. ni samo neka vodica, dejansko mam občutek, da mi kožo tut (sicer verjetno minimalno, itak mam za to kremo, pa vseeno) nahrani in ne ponikne takoj v kožo, se lepo vpije (ne traja pa sto let, da se vpije) - fajn stvar, v glavnem. priporočam. (jaz bom probala v kratkem z Lushevim Breath of Fresh Air za primerjavo in lažje mi bo šlo 1800 sit iz denarnice kot pa 3600. smile.gif)

glos sem imela sicer vanilijin, ampak mislim, da je vrtnični podoben: verjetno oba dišita in minimalno negujeta ustnice. šajn je v redu, samo meni je brezveze, ker tega niti ne uporabljam.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#622 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2006 - 07:17 PM

ooo vanilija, se bols thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#623 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 18 December 2006 - 07:22 PM

QUOTE(*pikica* @ 18. 12. 2006 - 19:17) View Post

ooo vanilija, se bols thumbup.gif

vanilka je v takem lončku kot vrtnica, ni v tubici. samo meni je kmalu začel ta glos smrdet - preveč pocukrano, prav nagravžen vonj mi je ratal. cry.gif ermm.gif smile.gif

FONDANT VANILLE VANILLA LIP GLOSS, POLYBUTENE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, TRIDECYL TRIMELLITATE, OLEYL ALCOHOL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, STEARIC ACID, MYRISTYL LACTATE, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEIC/POLYGLYCERIDES, COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, MICA, PROPYLPARABEN, OXYBENZONE, BHT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM SACCHARIN, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE, FRAGRANCE, IRON OXIDES, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE

L'Occitane Fondant Vanilla Lip Gloss

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#624 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2006 - 07:26 PM

Špela, hvala za trud, ampak js ful ne maram balzamov v lonckih, ker je pol treba s prsti pacat, tko da bi raj mela takle glos v tubici... zdej iscem sestavine pa jih ne najdem hmm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#625 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 18 December 2006 - 07:28 PM

Men ful sede na obraz olivna krema Radiance moisturizing cream, katere sem imela ene 3 testerčke, sam se bojim, da pol, k bi jo kupla, ne bi blo več tako (se rado zgodi)
A kera ve, kolk stane?
  • 0

#626 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 18 December 2006 - 07:49 PM

_M_, mislim, da ni pod 6k. (namigni stricu Božičku. smile.gif)
  • 0

#627 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 18 December 2006 - 07:55 PM

Hehe, v mislih sm imela že mandljevo olje...
  • 0

#628 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 19 December 2006 - 09:37 AM

QUOTE(*pikica* @ 18. 12. 2006 - 19:16) View Post
kake so pa kej sestavine? pa embalaza, a ma luknjico kokr tisti essence mini gloski?

embalaža je tubica z aplikatorjem z luknjico. (kot essence glosi) aplikator je kar natančen, dobro dozira (z malim stiskom dobiš ven toliko glosa kot ga rabiš).
pa še moj komentar vanilijevega glosa/balzama v škatlici: ni mi všeč. prvič me moti pomakanje prstov v embalažo, ker se glosa, ki je skrajno lepljiv ne znebiš iz prstov še lep čas. da je lepljiv sm že rekla, povrhu vsega pa ima tak sladkoben vonj in nagravžen sladek okus. v glavnem upam, da ga bom kdaj porabila, čeprav ne kaže dobro! da pa na ustnicah lepo barvo in sijaj!

• 0

#629 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 19 December 2006 - 02:47 PM

men se ta l'occitane tut ful dopade sicr še nism nč probala njihovga ampak mi je tko po izgledu ušeš zgledatko' naravno'. drugač pa kadar grem mim nihove trgovine stopm vanjo kr tam tko diši.

men se ta l'occitane tut ful dopade sicr še nism nč probala njihovga ampak mi je tko po izgledu ušeš zgledatko' naravno'. drugač pa kadar grem mim nihove trgovine stopm vanjo kr tam tko diši.

ja

še mal

smile.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#630 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 19 December 2006 - 04:22 PM

u ja zgleda zlooo lepo - ambient pa to. sam cene majo pa vseen kr dost visoke. jst sm si kupla edin uno zadevo za ustnce sam me ni ful navdušla... mogoče bo po dalši uporabi kj bolš
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#631 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 December 2006 - 04:30 PM

Dons sm tak pustila 13k ... sem vzela tisti Floral Cleansing Jelly za faco pa vanilijevo toaletno vodico. Se mi zdijo prodajalke v celjskem L'Occitane zlo prijazne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#632 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 19 December 2006 - 07:32 PM

DiLeMa, iskreno čestitam za nove pridobitve! smile.gif kaj si dobila za darilce ob nakupu? pa prosim oceni honey floral jelly. fala!
  • 0

#633 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 December 2006 - 07:38 PM

QUOTE(Špela @ 19. 12. 2006 - 19:32) View Post

DiLeMa, iskreno čestitam za nove pridobitve! smile.gif kaj si dobila za darilce ob nakupu? pa prosim oceni honey floral jelly. fala!

Nism nič dobila. cry.gif Sam pol ko sm rekla če majo kak tester olivne kreme (sm jo hotla sprobat) mi je dala tri testerčke.

Tale Floral Cleansing Jelly je precej tekoč, tak bolj redek, ampak se zelo lepo nanaša in ni nobenega sledu o odtekanju z obraza in podobno. Zapeni se dokaj dobro in ustvari tako nežno, rahlo peno, ki se jo da v trenutku sprat z obraza. Diši naravnost božansko dobro, kožo tudi odločno očisti (kljub zelo nežnim čistilcem) in nič ne izsuši, ampak daje občutek čiste in gladke kože. Sestavine so v redu, takoj na drugem mestu za vodo vsebuje ekstrakt grenke pomaranče, potem nekaj čistil in vlažilec ter naravno olje, še nekaj naravnih ekstraktov in seveda med. Cena je, kot že povedano, 3600 tolarjev.

IPB Image

Moram pa omeniti še Radiance Moisturizing Cream, torej kremico, ki naj bi bila namenjena vsem tipom kože, predvsem pa pusti in utrujeni koži. Baje pospešuje mikrocirkulacijo in nevtralizira delovanje prostih radikalov. Roko na srce, sestavine so zelo povprečne, krema vsebuje sicer veliko olivnega olja in ekstraktov ter karitejevo maslo, vendar pa vsebuje na 5. mestu tudi slab alkohol in na 8. mestu komedogeno sestavino (ta mislim, da je prepozno na seznamu za kakšen slab efekt). Po uporabi pa krema daje vsaj zame fantastične rezultate - je take lahke, dobesedno svilene teksture, razmaže se kot pesem in dejansko jo je nanašat pravi užitek. Koža jo vsrka momentalno in čeprav naj bi bila krema glede na sestavine mastna, ni o kakšnem mastnem feelingu ali svetlečem izgledu ne duha, ne sluha. Koža je zelo lepo gladka, mehka in sijoča, poleg tega ima zelo prijeten nežen vonj, nekoliko mi vleče na rožmarin.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#634 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 December 2006 - 10:51 PM

budala jst wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif laugh.gif

tko greva z mami v Ljubljano in ji pač rečm, da bi šle še v L'occitane (še ni bila sicer), in ji rečm, da sem trgovino zadnjič videla na eni uličici, ki vodi iz Prešerca laugh.gif .... nato hodiva, hodiva, prehodiva in še enkrat obhodiva vse, pa ni nič, zato pa sva šle na pico.
Potlej pa že ob 8ih greva ven in se malo sprehajava po stari ljubljani in zagledava L'occitane ohmy.gif , jz nisem vedla, naj se smejim ali jokam, šit no, tok sem zgrešila .. oops.gif
potlej pa so se mi lahko le sline cedila in ostala je misel, kdaj letim naslednjič v Ljubljano tja ovohavat, pa kupit celo karitejevo maslo laugh.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#635 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 19 December 2006 - 11:51 PM

Uhh jst sem bla tud danes v L'occitane - v Lj v centru in morm pohvalt prodajalke. So res full prijazne, ustrežljive in prilagodljive. Te pustijo lepo na miru, če bi rad kaj sam pošnofal, drugače pa itak takoj priskočijo na pomoč, če te kaj zanima in ti lepo razložijo vse. Dobla sm tud testerje brez, da bi kej rekla. Prodajalka je še rekla, da bi mi jih več dala pa jih žal treuntno nimajo in da jih lahko vedno po želji dobim (seveda, če jih imajo na zalogi), če bi karkoli rada sprobala.

Moje nove pridobitve pa so: Almond - Supple Skin Oil (diši za umret, sm čist fascinirana), Almond Shower Oil, Lavender Harvest - Face Cleansing Gel in Olive Water Face Toner laugh.gif

In Almond - Milk Concentrate v obliki testerjev. thumbup.gif

Komi čakam, da vse to sprobam!! woot.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2006 - 12:41 AM

Waw, čestitke, dobre stvari si nakupla. L'Occitane mandelj pa itak orgazmično diši.
Pa ne pozabi napisat ocen. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#637 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 20 December 2006 - 08:17 AM

Moram stopit tja še po kremo, hm mogoče je maska za ksiht, ki vsebuje med. Ko se obrijem, full paše na kož'co. L'Occitanova krema za po britju pa mi ne dene dobro. Saj so drage reči, samo zdaj imam izdelano selekcijo reči, ki so po kvaliteti nadvse dobre in jih kanim od tega branda: šampon za lase z olivnim oljem, krema za roke s sivko, krema za faco s karitejevim maslom (8%), krema za obraz z medom, gel za faco z brinom (cade) (pomaga pri dolgem buljenju v ekran računalnika) in kremo za stopala s karitejevim maslom (če si narediš kopel za noge z jabolčnim kisom in pol namažeš stopala s to kremo, bi te kar dvignilo v luft, sploh če je človek ves dan na nogah. Klinc gleda Afriko, pač ne bom našparal za marmorni nagrobnik. A ja, še to: v prodajalni na Mestnem trgu v Lj. so full dobre in simpatične prodajalke, zlasti ena blond dolgolasa s štajerskim akcentom.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#638 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 20 December 2006 - 03:14 PM

Mene pa zanima, a je sploh še kej vredno kupit razen 100% Shea Butter pa Sivkinega Losjona? Res, sem skozi vse sestavine šla in sta me samo ti zadevi navdušili. Ker se mi zdijo izdelki extra precenjeni, se dobi enako kvalitetno za dosti manj.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#639 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 20 December 2006 - 03:16 PM

misuz 69, a darilo ob nakupu si tut dobila? zaslužila si si ga 100%! smile.gif

meni je zadnjič, ko sem tam zapravljala za darilo, dala oni bljak medeni balzam za telo, grozdni gel proti zastajanju vode in 2 testerja kreme za stopala. bolj drekasti testerji, če mene vprašate, ampka za komu uturit bodo dobri. wink.gif

errol, agree pri kremi za obraz s karitejem, kremi za stopala in šamponu.

• 0

#640 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 December 2006 - 03:29 PM

Jenna: Bom napisala ocene, samo da vse dobr sprobam. wink.gif

Špela: Dobila sem 4 testerje mandljevega mleka. Drugega ne.

Ja Errol se strinjam, ta je res full simpatična in prijazna, me je včeraj stregla.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users