Jump to content

Photo

Tek

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#621 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 September 2012 - 01:25 PM

Saj ne vem, mogoce so tudi drugi dejavniki, vreme, pritisk itd. , pa da potem kar M okrivim za vse, ampak zdaj sem jo ravno mela 2x v 14 dneh zarad tiste moje povrsnosti s tabletkami pred morjem in glih obakrat sem sla tect in sem skor izdihnila zraven. Pa ko sem tekla dan prej/pol je bilo normalno. Prejsnic sem se po 5km mogla ustavit, tokrat sem jih sicer zmogla skoraj 8, ampak sem tekla komaj komaj kaj hitreje od pescev. Mah ne vem, mogoce je res samo vreme al pa luna al pa stres itd. :) sem mislila, ce se se kaksni dogaja.
  • 0

After all this time?

Always.

#622 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 September 2012 - 08:42 PM

Pride včasih tko ja. Nimaš kej, ni zmeri idealno. :/
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#623 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 September 2012 - 09:33 AM

Mene pa že kakšen teden boli desno koleno, pod pogačico, tudi v mirovanju čutim ... ne bi rekla, da je ravno bolečina, ampak nekaj čutim.
Že en teden tudi tekla nisem, ker si nočem nakopati poškodbe.

Ne vem pa kaj bi lahko bil vzrok, copate imam dobre in prave, delam 13 tedenski program, ki kombinira hojo in tek ... edino, kar mi pade na pamet je,
da se včasih mogoče premalo ogrevam in ohlajam.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#624 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 September 2012 - 12:37 PM

Kinky tudi jaz imam težave s kolenom (levim), že pri hoji me boli. Pri meni bi bilo lahko več vzrokov...zadnjič sem pri teku narobe stopila in zatem tudi padla direkt na kolena...pa tudi to, da nimam še ustrezne obutve. Na ogrevanje pa tudi jaz dam premalo...najprej malo hodim in potem začnem po parih metrih že tečt, po teku pa se raztegnem malo bolj na hitro, včasih pozabim.

Tudi jaz počivam trenutno, danes, če bo v redu bom pa poskusila vseeno iti.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#625 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 September 2012 - 07:12 PM

Jaz še vedno počivam. Ne vem, res me čudi, ker sem delala vse po pravilih, vse sem si prebrala. :( Bom še malo počakala,
ne zganjam še velike panike, bomo videli.

Srečno, Emily.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#626 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 12 September 2012 - 07:09 AM

Tudi če delaš vse po pravilih zna iti kaj narobe.

Mažite z Naklofen gelom, hladite z ledenimi obkladki. Bi moralo biti kmalu bolje. Pa počitek seveda.
  • 0

#627 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 13 September 2012 - 02:22 PM

Gabezovo mazilo je tudi fajn za kolena, meni eno trenutno malo nagaja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#628 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 October 2012 - 10:17 AM

:woot:

Včeraj sva bili z mami na treningu Urbanih tekačev (link sem lepila nekje zadaj). Prva dva obiska sta zastonj, drugače se obisk plača 4€, 1x na teden mesečna karta je 15, 2x pa mislim da 25€.

Fuuul je bilo zakon! :woot: Urbani tekači se imenujejo, ker je trener Urban, tip se od tega celo preživlja. :o Je pa res super folk, super vzdušje, bili sva v skupini "lahkotnežov" (lol) in je bilo zame idealno, pretekli smo kakšnih 6km po Tivoliju, se vmes raztezali, delali izpadne, po tistem ringu za rolat pred bazenom smo delali skiping, sklece itd itd, res bilo je d best. Na koncu smo šli še do tistih igral blizu čolnarne, tam okrog vodi približno pol kilometrska pot, pa smo še šprintali (oz zelo hiter tek, precej hitrejši kot sicer)... Meni je bilo res noro všeč, mal animacije, smejal smo se, ful dobro smo bili ogreti in tudi s kolenom nisem mela več nikakršnih težav! :woot: Precej smo se tudi ustavljali (bi rekla, da ni bilo nikoli več kot 5min teka čist neprekinjeno), ampak mi je super ustrezalo.

Jaz sem res ful navdušena, na koncu so nam postregli še limonado in domačico, awww. :wub: Mesečne sicer verjetno ne bom kupila, ker zaradi službe ne morem vedeti, koliko bi hodila, ampak bom pa definitivno še šla, priporočam vsem tekačicam, da greste magar sprobat :)
  • 0

After all this time?

Always.

#629 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 October 2012 - 10:19 AM

Ooo super, jaz sem totalno pozabila na tole! Fajn, hvala za poročilo!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#630 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 05 October 2012 - 12:47 PM

Nincha, zakon!

Domačica :woot:

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#631 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 October 2012 - 02:09 PM

Full zakon. Mogoče se tudi jaz pridružim. Bom preverila ponudbo. :)
  • 0

• Guests

Posted 04 November 2012 - 05:42 PM

Posted Image

Sori, sori, soooori :lol1:
  • 2

#633 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 January 2013 - 10:06 PM

Kako glasbo poslušate ko tekate? V mislih imam konkretne predloge? :)

• 0
Viens, reste ici!

#634 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 January 2013 - 10:25 PM

Jaz sem brez, ker me moti, dihanje uskladim z ritmom teka, korakov, ce poslusam muzko, tega ne slisim in me zacne v predponi spikat.

Vem, da ne odgovarjam na tvoje vprasanje, ampak mogoce kateri pride prav, ker sem jaz delala tu napako, ker nisem sebe poslusala in me je na zacetku dostikrat bolelo pod rebri (med drugim) zaradi tega.

Pred tem sem pa nastimala kaksno Groove Armado, Roisin Murphy, Booka Shade, Gnarles Barkley, Gossip, Hot Chip, Kings of Leon, Mark Ronson, Metro Station.. Karkoli udarnega, poskocnega, z beatom.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#635 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 January 2013 - 10:26 PM

največkrat 2 seta enega SLO DJ-ja, ker me full spidirata. sicer pa večkrat brez muzike tečem.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#636 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 January 2013 - 10:27 PM

Jaz tudi nikoli ne poslušam glasbe, zato sprašujem za predloge ker bi mogoče poskusila. :)

• 0
Viens, reste ici!

#637 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 January 2013 - 01:19 AM

Tekate :P Ježek teka teka in se kotaliii

• 1

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#638 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 January 2013 - 09:46 AM

Poleti jaz nikoli ne poslušam, ker tečem v gozdu, pa mi je neprijetno, da nič ne slišim.

Drugače pa Rammstein ali nekaj v mojem stilu. :) Se pa strinjam z Olivijo drugače, nekaj poskočnega, z dobrim ritmom. :) Nekaj časa nazaj sem poslušala

Trance, Armin van Buuren. :D Je bilo zanimivo. :D

• 1

#639 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16980 posts

Posted 06 January 2013 - 10:54 AM

Jaz vedno tečem z glasbo. Ponavadi kaj z dobrim ritmom ker me ful spidira. Največkrat grem kar na spletno stran radia pa potegnem dol komade, ki so trenutno in. Pogosto imam kaj od Maroon 5, Bon Jovi, AC/DC, Rolling Stones, latino ritmov, vmes še kaj bolj umirjenega za pavzo. 

Na shape.com imajo vsak mesec predlog za workout playlist :)

http://www.shape.com/fitness/playlists 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#640 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 January 2013 - 05:12 PM

Poleti jaz nikoli ne poslušam, ker tečem v gozdu, pa mi je neprijetno, da nič ne slišim.

Meni je tudi neprijetno v gozdu poslušat glasbo. Imam raje, da vse slišim... pa je tudi lepše, ker slišiš potoček, ptice, vse slišiš in je bolj pomirjajoče.

Drugače si bom pa tudi jaz morala narediti playlisto, ker bi rada probala z musko tečt (izven gozda).

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users