Tek
Posted 03 September 2012 - 01:25 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 September 2012 - 08:42 PM
Posted 10 September 2012 - 09:33 AM
Že en teden tudi tekla nisem, ker si nočem nakopati poškodbe.
Ne vem pa kaj bi lahko bil vzrok, copate imam dobre in prave, delam 13 tedenski program, ki kombinira hojo in tek ... edino, kar mi pade na pamet je,
da se včasih mogoče premalo ogrevam in ohlajam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 September 2012 - 12:37 PM
Tudi jaz počivam trenutno, danes, če bo v redu bom pa poskusila vseeno iti.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 September 2012 - 07:12 PM

ne zganjam še velike panike, bomo videli.
Srečno, Emily.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 September 2012 - 07:09 AM
Mažite z Naklofen gelom, hladite z ledenimi obkladki. Bi moralo biti kmalu bolje. Pa počitek seveda.
Posted 13 September 2012 - 02:22 PM
Posted 05 October 2012 - 10:17 AM

Včeraj sva bili z mami na treningu Urbanih tekačev (link sem lepila nekje zadaj). Prva dva obiska sta zastonj, drugače se obisk plača 4€, 1x na teden mesečna karta je 15, 2x pa mislim da 25€.
Fuuul je bilo zakon!

Jaz sem res ful navdušena, na koncu so nam postregli še limonado in domačico, awww.

After all this time?
Always.
Posted 05 October 2012 - 10:19 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 October 2012 - 12:47 PM
Domačica

Posted 05 October 2012 - 02:09 PM

Posted 04 November 2012 - 05:42 PM

Sori, sori, soooori

Posted 05 January 2013 - 10:06 PM
Kako glasbo poslušate ko tekate? V mislih imam konkretne predloge?
Posted 05 January 2013 - 10:25 PM
Jaz sem brez, ker me moti, dihanje uskladim z ritmom teka, korakov, ce poslusam muzko, tega ne slisim in me zacne v predponi spikat.
Vem, da ne odgovarjam na tvoje vprasanje, ampak mogoce kateri pride prav, ker sem jaz delala tu napako, ker nisem sebe poslusala in me je na zacetku dostikrat bolelo pod rebri (med drugim) zaradi tega.
Pred tem sem pa nastimala kaksno Groove Armado, Roisin Murphy, Booka Shade, Gnarles Barkley, Gossip, Hot Chip, Kings of Leon, Mark Ronson, Metro Station.. Karkoli udarnega, poskocnega, z beatom.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 January 2013 - 10:26 PM
največkrat 2 seta enega SLO DJ-ja, ker me full spidirata. sicer pa večkrat brez muzike tečem.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 January 2013 - 10:27 PM
Jaz tudi nikoli ne poslušam glasbe, zato sprašujem za predloge ker bi mogoče poskusila.
Posted 06 January 2013 - 01:19 AM
Tekate Ježek teka teka in se kotaliii
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 January 2013 - 09:46 AM
Poleti jaz nikoli ne poslušam, ker tečem v gozdu, pa mi je neprijetno, da nič ne slišim.
Drugače pa Rammstein ali nekaj v mojem stilu. Se pa strinjam z Olivijo drugače, nekaj poskočnega, z dobrim ritmom.
Nekaj časa nazaj sem poslušala
Trance, Armin van Buuren. Je bilo zanimivo.
Posted 06 January 2013 - 10:54 AM
Jaz vedno tečem z glasbo. Ponavadi kaj z dobrim ritmom ker me ful spidira. Največkrat grem kar na spletno stran radia pa potegnem dol komade, ki so trenutno in. Pogosto imam kaj od Maroon 5, Bon Jovi, AC/DC, Rolling Stones, latino ritmov, vmes še kaj bolj umirjenega za pavzo.
Na shape.com imajo vsak mesec predlog za workout playlist
http://www.shape.com/fitness/playlists
[Napoleon]
Posted 06 January 2013 - 05:12 PM
Poleti jaz nikoli ne poslušam, ker tečem v gozdu, pa mi je neprijetno, da nič ne slišim.
Meni je tudi neprijetno v gozdu poslušat glasbo. Imam raje, da vse slišim... pa je tudi lepše, ker slišiš potoček, ptice, vse slišiš in je bolj pomirjajoče.
Drugače si bom pa tudi jaz morala narediti playlisto, ker bi rada probala z musko tečt (izven gozda).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users