Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#621 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 September 2008 - 04:45 PM

Meni je krtčka naravnost BOŽANSKA.Tud js naravnost ljubim takšnele krtačke.Me nekako spominja na Diorshow krtačko.A si mogoče kje zasledila ceno?
  • 0

#622 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 September 2008 - 05:44 PM

Mislim, da je bila okoli 10 funtov, torej bo pomoje pri nas kakšnih 15€.

Kje na tipkovnici je znak za funt? oops.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#623 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 September 2008 - 06:12 PM

Je pa kar visoka cena(glede na to da gre za Loreal, ki drugače ni tako slaba firma ampak vseeno).
Jaz ga en najdem na tipkovnici oops.gif oops.gif
  • 0

#624 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 28 September 2008 - 06:18 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 9. 2008 - 17:29) View Post

Jaz tudi tako mislim. Poleg tega pa smo mi itak že v osnovi slabo založeni napram tujini. Jaz sem skor oči ven vrgla, ko sem stopila v duty free shop v Grčiji, mislim WAU!! Ko sem gledala firme, kot so YSL, Dior, Chanel, Guerlain in podobne, kar nisem mogla verjet, je ful več izbire, pri nas ponavadi ni polovice odtenkov, tam pa res polno, pa take res zanimive in uporabne palete, izbire na tone - ne veš več, kam bi zasukal glavo. Da ne omenim polno mikavnih firm, za katere sploh še nisem slišala ali pa se pri nas ne dobijo.

Enako se je zgodilo meni v Angliji. Glavo obračala naokoli kot za stavo. Počutila sem se kot majhen otrok v veliki trgovini z igračami. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#625 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2008 - 06:36 PM

QUOTE(november.rain @ 28. 9. 2008 - 19:12) View Post

Je pa kar visoka cena(glede na to da gre za Loreal, ki drugače ni tako slaba firma ampak vseeno).

A niso vse L'Oreal maskare nekje med 10 in 15€? Kokr js vem, je njihova Intensifique dost draga, okoli 13€, če me spomin ne vara.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#626 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 September 2008 - 06:38 PM

Tam nekje, ja ampak malce čudno mi je za Loreal 15€, kot npr. da bi primerjala z Clinique ermm.gif
Drugače pa resnično upam da bo tole kdaj pri nas ker krtačka zgleda naravnost fantastično. woot.gif
  • 0

#627 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2008 - 06:48 PM

Jaz še vedno iščem ultra volumensko maskaro, bom tole novo tudi zihr probala.

Mi je pa trenutno YSL EFC fenomenalna. Čist sem navdušena nad njo, ravn prav je mokra, krtačka je super, ful se lepo nanaša, ne zlepi, podaljša in priviha tudi enkratno.
Sem pa vseeno pričakovala večjo odebelitev trepalnic, sej je zelo v redu volumen, ampak vseeno ne neki ful nadpovprečen. Sem že imela maskare, ki so mi naredile več volumna. Bom naslednjič probala nanest več coatov.

• 0

#628 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 September 2008 - 06:51 PM

Jaz načrtujem še nakup črne YSL EFC maskare ker mi je vijola tud fenomenalna.Ampak je pa z večimi plastmi prav grozno trde trepalnice.Mogoče je pri navadni(jaz imam WP) kaj drugače.

• 0

#629 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2008 - 06:54 PM

So dokaj trde, ja. Jaz nimam WP, pa so vseeno trde. No, niso tak hardcore, da bi me ful motilo.
Vijola odtenek je pa tudi lep, od daleč izgleda čist obična črna maskara, od blizu pa se ornk vidi taka lepa temno vijola. Sem zelo zadovoljna.

• 0

#630 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 October 2008 - 08:34 PM

Guerlain Midnight Butterfly Holiday 2008 Collection
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Šminki sta obe krasni, da o maskari ne govorim. Ta velika krtačka je črna, ta mala pa lepo vijoličasto bleščičasta. wub.gif
IPB Image
Pa ta puder, uaaau! wub.gif
IPB Image
IPB Image

* Guerlain ‘Mysterious Butterfly’ Eyeshadow Palette ($57.00)
* Guerlain Sublime Radiant Powder ($82.00)
* Guerlain ‘Le 2 de Guerlain’ Mascara in Butterfly Sparkle ($35.00)
* Guerlain ‘Kiss Kiss’ Gloss in Shimmering Pink 802 and Shimmering Violet 803 ($28.00)
* Guerlain ‘Meteorites Voyage’ Pressed Powder in Radiant Butterfly ($160.00)
* Guerlain ‘KissKiss’ Lipstick in Sparkling White 514 and Strawberry Red 515 ($29.00)

• 0

#631 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 10 October 2008 - 08:49 PM

Vsekakor zanimive in dokaj privlačne embalaže oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#632 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 October 2008 - 08:58 PM

Mene nič ne mika, dvojnih maskar izrazito ne maram, šminka mi tale na sliki ni zanimiva, paletka senčil mi je ful presvetla in neizrazita, puder pa je verjetno tak, kot Dior Airflash (pakunga prši meglico), kar mi je ful brezveze. Ostalo me tudi ne pritegne, so pa pakunge res božanske.
  • 0

#633 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 10 October 2008 - 10:03 PM

Guerlainove LE kolekcija itak redko pridejo k nam, vsaj ne v celoti. Še dobro, v bistvu. smile.gif

Jaz komaj čakam Chanelovo Holiday kolekcijo. woot.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#634 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 October 2008 - 10:11 PM

^^Tole je vse pri nas. smile.gif
  • 0

#635 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 10 October 2008 - 10:13 PM

A že? ohmy.gif Surprising.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2008 - 10:15 PM

Maskara deluje kar zanimiva, ostalo bv.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#637 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 October 2008 - 10:31 PM

Jaz si bom vsaj eno šminko vzela. Ostalo mi je všeč, samo ne spet toliko da bi mela, pa pri vseh mojih problemih s kožo niti ne bi izpadlo lepo.
  • 0

#638 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 October 2008 - 09:28 AM

Maskara zgleda izredno zanimivo zaradi barve, drugače je pa nebi imela ker tudi jaz ne maram takšnih dvostranskih maskar.
Ostale stvari so mi pa brezvezne...puste barve snčil šminka pa za moj okus vleče preveč na roza biggrin.gif
Embalaže so pa lepe, ja.

• 0

#639 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 12 October 2008 - 05:08 PM

v kakšnm stanju pa je un puder?
  • 0

#640 november.rain