Spovednica
Posted 03 May 2007 - 07:52 PM
Mislim, mam izpit jutri, še ustmenega, pri enem nadutem domišljavem prfoksu, pa se kr neki ne učim in rajši tu bluzim. Če jaz nisem prizadeta v svoji buči, te pa tudi no...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 May 2007 - 11:00 PM

2. Končno sem sama seb zjasnla te zadeve s "frendico". Ne obremenjujem se več zard nje. Zdej vsaj vem kakšna je in kaj lahko od nje pričakujem. Očitno je njej vseen zase.. Zakaj bi potem mene skrbel zanjo? Očitno jo briga za vse k smo ji hotl dobr.. Očitno ji frendi ne pomenjo nč.. Očitno se samo hoče dokazat nevem komu .. Hoče si dobit ugled oz. en tak kao "pomembn" položaj v družbi.. Mja.. S tem načinom ji to res ne bo uspel. Vedno več ljudi vid kakšna je v resnici. In morm povedat da končno me vse to v zvezi z njo ne obremenjuje več. Zdi se mi, da se ji je usoda ful maščevala in končno se mi zdi da je "kaznovana" za to kar je nardila men pa še eni frendici. Ampak ni je izučil očitno. Nevem kdaj jo bo. Važn da se ne obremenjujem več zard nje in vse je lažji..

After all this time?
Always.
Posted 04 May 2007 - 12:18 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 May 2007 - 12:49 PM
No drugače pa sem danes prav vesela, ker me je šefica klicala, da ne rabim ne danes ne jutri delat. Čeprav bo zaradi tega manj € padlo na račun, ampak bo že. Denar tudi ni vse.

Posted 04 May 2007 - 12:50 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 May 2007 - 12:58 PM
Posted 04 May 2007 - 01:06 PM

Posted 04 May 2007 - 01:14 PM
Ancka, jst nimam tega.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 May 2007 - 01:58 PM
Full mi je hudo pr srcu, zdj sm učeri prvič prespala doma odkar je rina umrla, zaspala pa tko nism do 5 zjutri. Prejle sm mami objela in mi je rekla, lubica sam mej potrpljenje, ko mi ne bo tok do pogovora, vsako besedo iztisnm iz sebe, morm k seb pridt. Prej sm vidla, da ma pod koutrom igračko-raco od rine spravljeno. Tko mi je hudo, ko še zanjo trpim.
Zmeraj, ko preberem kaki tvoj post, mi postane tak hudo zate. Prav čutim tvojo bolečino. Drži se!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 04 May 2007 - 02:09 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 May 2007 - 04:04 PM
A Rina je tista čivavica ko si dala njeno sliko par dni nazaj? Ful mi je žal, in želim da bi se čimprej pobrala, ti in tvoja družina

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 04 May 2007 - 05:01 PM
Joj, z njim je tako težko živeti! ...
Brez njega pa še hujš, vrjem

Jao, štirje tipi se mi dobesedno ponujajo, mene pa kr ne gane pa ne gane. Ne morm po dobrem mescu začet znova, nočm se pa lupčkat kr tko. Zdj bom "go with the flow" style in se sploh ne bom obremenjevala s tem zdele neki časa. Če bo kdo kej hotu bo naglas povedu, al pa navalil, pol se bomo pa naprej pogovarjal

Posted 04 May 2007 - 07:43 PM

Rinča, ja, sarah! Veš(veste) sj vse to vem ampak to tko obupno boli, prou čutm spremembe doma... in mat je čist konc, njo je to tok zloml, totalna depra pa dons je rekla da gre po pomirjevala, sj ve kaj dela, samo vseen nočm da to pizdari*o je. Nasledn tedn pričakuje ene izvide in se je dons že prpravlala na pač ... in neki gledala po netu... in k to gledaš je jeba. Sploh zato, ker ni več v službi in skoz doma in se vsega spominja, zavrača pa pogovor o psu. Tko, da mi preostane le potrpljenje in moji odgovori njej, ne moja vprašanja njej, če štekate...
Posted 04 May 2007 - 08:05 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 May 2007 - 08:16 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 May 2007 - 09:36 PM
Posted 05 May 2007 - 03:23 PM
Posted 05 May 2007 - 05:17 PM

Posted 05 May 2007 - 06:44 PM
Posted 05 May 2007 - 07:39 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
2 user(s) are reading this topic