Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#621 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2007 - 07:52 PM

Mislim, mam izpit jutri, še ustmenega, pri enem nadutem domišljavem prfoksu, pa se kr neki ne učim in rajši tu bluzim. Če jaz nisem prizadeta v svoji buči, te pa tudi no...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#622 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 03 May 2007 - 11:00 PM

1.Odločla sm se da ju3 ne grem v šolo. Res... Nemorm se zdej učit teh bedarij no. Kr neki. Pa jezna sem, ker če bi to odpisala bi mela do konca leta mir, ker bi se mi ta predmet zakluču in bi me brigal. Sam tega je 40 strani. Ne da se mi spet učit do enih al pa še dl. Pa jezna sem k bi se lahko učila že prej pa se nism in sem odlašala tok časa da je prepozn. Ah.. Pa itak se mi zdi da nm pripada še kkšn dan počitnc ker so ble čiiiist prekratke.. tongue.gif oops.gif

2. Končno sem sama seb zjasnla te zadeve s "frendico". Ne obremenjujem se več zard nje. Zdej vsaj vem kakšna je in kaj lahko od nje pričakujem. Očitno je njej vseen zase.. Zakaj bi potem mene skrbel zanjo? Očitno jo briga za vse k smo ji hotl dobr.. Očitno ji frendi ne pomenjo nč.. Očitno se samo hoče dokazat nevem komu .. Hoče si dobit ugled oz. en tak kao "pomembn" položaj v družbi.. Mja.. S tem načinom ji to res ne bo uspel. Vedno več ljudi vid kakšna je v resnici. In morm povedat da končno me vse to v zvezi z njo ne obremenjuje več. Zdi se mi, da se ji je usoda ful maščevala in končno se mi zdi da je "kaznovana" za to kar je nardila men pa še eni frendici. Ampak ni je izučil očitno. Nevem kdaj jo bo. Važn da se ne obremenjujem več zard nje in vse je lažji.. ermm.gif smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#623 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2007 - 12:18 AM

Full mi je hudo pr srcu, zdj sm učeri prvič prespala doma odkar je rina umrla, zaspala pa tko nism do 5 zjutri. Prejle sm mami objela in mi je rekla, lubica sam mej potrpljenje, ko mi ne bo tok do pogovora, vsako besedo iztisnm iz sebe, morm k seb pridt. Prej sm vidla, da ma pod koutrom igračko-raco od rine spravljeno. Tko mi je hudo, ko še zanjo trpim.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#624 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 04 May 2007 - 12:49 PM

rea, saj bo bolečina minila in potem boš se spominjala le tistih lepih stvari, ki si jih doživela z njo. Čas celi rane, kot pravijo.

No drugače pa sem danes prav vesela, ker me je šefica klicala, da ne rabim ne danes ne jutri delat. Čeprav bo zaradi tega manj € padlo na račun, ampak bo že. Denar tudi ni vse. smile.gif Če pa ga bom potrebovala, pa bo že ata malo sponzoriral. Tako mi že ne rabi dajat veliko, ker sama zaslužim dovolj.
  • 0

#625 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 May 2007 - 12:50 PM

Od same bolanosti ne berem Pimlica. No, učiraj sm bla res fajn bolana, danes bi se ga pa komot lotla, pa se mi ne da.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#626 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 04 May 2007 - 12:58 PM

Kolegici sem 'naložila', da sem bila na pošti in v trgovini ker me je klicala kdaj pridem ker tolk časa hodim-v resnici sem bila s kolegom na kavi...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#627 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 04 May 2007 - 01:06 PM

Sej Pimlico se da v 1 dnevu prebrat... a ma slučajno katera kakšen "pripomoček" za esej v elektronski različici? al pa če bi bla katera tko prjazna, da bi skenirala Kresnice (sparknotes) od Pimlica biggrin.gif
  • 0

#628 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 May 2007 - 01:14 PM

Ma sej tudi NLB se da v enem dnevu prebrat. Pimlico jst preberem v eni uri in pol, če se potrudim, samo kr se mi ne da....

Ancka, jst nimam tega.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#629 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 May 2007 - 01:58 PM

QUOTE(rea @ 4. 5. 2007 - 1:18) View Post

Full mi je hudo pr srcu, zdj sm učeri prvič prespala doma odkar je rina umrla, zaspala pa tko nism do 5 zjutri. Prejle sm mami objela in mi je rekla, lubica sam mej potrpljenje, ko mi ne bo tok do pogovora, vsako besedo iztisnm iz sebe, morm k seb pridt. Prej sm vidla, da ma pod koutrom igračko-raco od rine spravljeno. Tko mi je hudo, ko še zanjo trpim.

Zmeraj, ko preberem kaki tvoj post, mi postane tak hudo zate. Prav čutim tvojo bolečino. Drži se!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#630 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 May 2007 - 02:09 PM

A Rina je tista čivavica ko si dala njeno sliko par dni nazaj? Ful mi je žal, in želim da bi se čimprej pobrala, ti in tvoja družina
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#631 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 May 2007 - 04:04 PM

QUOTE(Sarah @ 4. 5. 2007 - 15:09) View Post

A Rina je tista čivavica ko si dala njeno sliko par dni nazaj? Ful mi je žal, in želim da bi se čimprej pobrala, ti in tvoja družina
To je Rina, ja sad.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#632 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 04 May 2007 - 05:01 PM

QUOTE(Adriane @ 4. 5. 2007 - 17:04) View Post

Joj, z njim je tako težko živeti! ...

Brez njega pa še hujš, vrjem smile.gif

Jao, štirje tipi se mi dobesedno ponujajo, mene pa kr ne gane pa ne gane. Ne morm po dobrem mescu začet znova, nočm se pa lupčkat kr tko. Zdj bom "go with the flow" style in se sploh ne bom obremenjevala s tem zdele neki časa. Če bo kdo kej hotu bo naglas povedu, al pa navalil, pol se bomo pa naprej pogovarjal biggrin.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#633 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2007 - 07:43 PM

Kalypso, adriane smile.gif
Rinča, ja, sarah! Veš(veste) sj vse to vem ampak to tko obupno boli, prou čutm spremembe doma... in mat je čist konc, njo je to tok zloml, totalna depra pa dons je rekla da gre po pomirjevala, sj ve kaj dela, samo vseen nočm da to pizdari*o je. Nasledn tedn pričakuje ene izvide in se je dons že prpravlala na pač ... in neki gledala po netu... in k to gledaš je jeba. Sploh zato, ker ni več v službi in skoz doma in se vsega spominja, zavrača pa pogovor o psu. Tko, da mi preostane le potrpljenje in moji odgovori njej, ne moja vprašanja njej, če štekate...

• 0

#634 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 May 2007 - 08:05 PM

Razumem ..čeprav si ne morem niti predstavljat kako je tebi in mami. Ko se tako navežeš na psa, še toliko bolj na takega ki je skozi s tabo, v hiši, povsod gre s tabo, je hudo. Sploh po tolkih letih ..najbrž je bila že precej stara ane, tako da je bila kot pravi družinski član. Bo boljše, s časom. smile.gif Držte se.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#635 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 04 May 2007 - 08:16 PM

Trenutno prou sovražim svojega tipa. Res je tanka linija med ljubeznijo in sovraštvom ... sploh ne vem več katero od teh dveh je močnejše.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#636 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 04 May 2007 - 09:36 PM

Jao, tip, ki sploh ni slb, pride k men gledat film, me vmes objame in vse to in pol ... pol si ne znam prvoščt in narest kdaj kej brezglavo, ne da bi si težila kaj bo jutr in bla bla bla. Budala ena mu niti lupčka za lahko noč nism dala (nej omenm, da sm bla 3/4 osnovne šole zaljubljena vanga, tko totalno). Jao jao jao. Včasih bi res mogla bit mal manj zategnena.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#637 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 05 May 2007 - 03:23 PM

...pomota
  • 0

#638 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 May 2007 - 05:17 PM

v pondeljek imam maturo in zabušavam. opsa! biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#639 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 05 May 2007 - 06:44 PM

Začela sem delati neumnosti, nisem zbrana, . BRRRRR!
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#640 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 05 May 2007 - 07:39 PM

Jz sm pa ljubosumna. Neko osebo obožujem, in jo želim imeti samo zase. To pa sploh ni lepo oops.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users