Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

• Guests

Posted 03 June 2009 - 05:35 PM

A že majo glosse? biggrin.gif
  • 0

#622 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 June 2009 - 05:42 PM

Ja, tle v Žalcu so mel. Sam sam ene 4 odtenke.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#623 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 June 2009 - 07:38 PM

Jaz sem si šla danes ogledat tud to Alverde dekorativo. Glossi zgledajo uporabni in bom zagtovo kakega kupila, senčke so ble 4 in mi ni nobena všeč, ker so preveč blede. Šminkam se nisem dovolj posvečala, sam zgledajo kar ok barve. Pol sta še nek highliter in blush, ki sta zame neuporabna. Drugega pa mislim da ni bilo.

Edit: Aja, še bronz maskara in eyeliner sta bla.
  • 0

• Guests

Posted 01 July 2009 - 09:22 AM

Punce, ste opazile, da majo v DM-u neko novo naravno alpa vsaj semi naravno kozmetiko. Vidla sm zadnjic v unem DM-u pri Filofaksu, majo zdaj eno celo polico samo teh izdelkov on so gor poleg Alverde, Schellerja in Wellede se neke.. dve firmi, katere se zdaj nobene ne spomnim imena. smile.gif

Zanima me pa v bistvu, ce je katera ze kaj probala.. alpa ce vsaj katera ve za imena, da malo po internetu pobrskam..
  • 0

#625 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 July 2009 - 10:09 AM

Ja nekej je novo tam ja. Mislim, da bi morale že bit ocene za ene proizvode. hmm.gif
  • 0

#626 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 01 July 2009 - 01:33 PM

Ja, ena firma je Alva, druga pa nekaj z Botanics v imenu.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#627 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 July 2009 - 06:20 PM

Jst sm bla dans v DM-ju, ena firma je Alva, druga pa Naturderm Botanics. Sta pa kr dragi, sem gledala tonik in je bil 16€, čeprav zgleda pa fajn. Sem slikala sestavine, ampak ker je okrogla flaška, je mal težko blo vse ujet. Bom dala vseeno za ocenit. Pa slikala sem še eno kremo za obraz, mislim, da od Alve. Zgledajo pa stvari fajn, nisem vsega prečekirala, ker me je fant čakal v avtu, pa sm mu obljubila, da bom hitro. Bom šla še 1x mal bolj pogledat, ko bom mela cajt. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#628 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 July 2009 - 08:15 PM

Alva losjon za telo sem kupila že nekaj časa nazaj (vanilija, se mi zdi), ampak mi je grozen. Slabše se vpija, je zelo lahek (prelahek zame), najbolj me pa moti, da je preveč tekoč. In porabiš četrt flaške naenkrat. Brezveze.
Lepo pa diši. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#629 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 July 2009 - 10:08 AM

v dar sem dobila Akamutijevo pomarančno čistilno kremo in valda vsa navdušena si grem to packat na obraz .... NAPAKA! česa tako mastnega pa še nisem doživela (če odštejem Lushevo Sweet japanese Girl) in to naj bi blo za mešano kožo, ahaha. v glavnem sem zadevo komaj komaj sprala z obraza (po dvokratnem spiranju z gelom in obilico vode je nekak šlo, pa še je blo čutit masten film na koži, bruh.gif) in je tja ne vračam več. porabila jo bom za piling stopal, kjer imam bolj suho kožo - predvidevam, da mi bo tu ok služila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#630 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 July 2009 - 10:20 AM

Jaz sem jo imela za faco, ampak sem jo uporabila res v majhni količini, pa potem temeljito masirala kakšno minuto in zaključila s čistilnim gelom. Meni je ful nahranila kožo, nisem pol več rabla dajat nič čez, pa čudovito diši. Je pa res zelo mastna, zato je treba izredno skoparit s količino. Bi se pa pomoje na podplatih super obnesla, jap.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#631 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 22 July 2009 - 01:45 PM

Mene je pa navdušila Melvita. Zadeve super dišijo, sestavinsko se mi zdijo fajn, pa ogromno izbire imajo (od izdelkov za lase do krem za noge, res ni da ni, pa za vsak tip kože posebej). Cene so nekje v rangu L`occitane-a (krema za obraz 35, čistilna pena mislim da 16).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#632 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 July 2009 - 02:04 PM

Prikimavam.
Kupila sem olje črne kumine ki je za mozoljasto kožo. Bila sem zelo skeptična, ampak ker pač probam vse, pa niti ni tako visoka cena-12€.
No, zadeva deluje, po dekolteju sem imela kak mozoljček pa na hrbtu in tega zdej ni več. Koža je čisto gladka.
Na obrazu je tudi bolje, ampak pač ne more se popraviti čez noč. Zadevo pa uporabljam približno en mesec.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#633 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 July 2009 - 02:42 PM

Kje pa se dobi Melvita? Jaz je v CE nisem še nikjer zasledila. Bi vzela tole olje s črno kumino, me zanima če bi tudi pri meni imelo kaj efekta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#634 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 22 July 2009 - 02:53 PM

V Lj. je nova trgovina na Starem trgu, za drugje pa tle piše: http://www.pharmacar...=...0&Itemid=29

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#635 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2009 - 03:32 PM

Na sosednje forumu je ena 20.6.2009 napisala :

V mariborskem Europarku se je prav danes odprla njihova trgovina. Moram it ob priliki malo prečekirat...

Jaz grem danes pogledat biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#636 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 July 2009 - 07:32 PM

Men majo ful dobre stvari. Všeč mi je njihovo intimno milo, piling za stopala in roke, k ga mam za telo. Všeč so mi tud njihove cvetne rose pa trda mila...
  • 0

#637 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2009 - 10:11 PM

Sem vidla trgovino, ful je lepa. smile.gif Tam pri ZERO je, če kero zanima.
  • 0
Viens, reste ici!

#638 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 08:44 PM

Moja sestrična je v Avstraliji doštudirala iz aromaterapije in mi je dans prinesla home made body butter na bazi kokosovega olja, diši pa po jasminu in še kopico poživljajočih zadev je notri. Čist natur, res zakon. Jst bi se tud s tem ukvarjala, res, ko sm jo poslušala, je blo vse tok zanimivo.
Sm naročila že piling smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#639 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 September 2009 - 12:15 PM

Ali ima kera izkušnje z naravno kozmetiko Raw Gaia, ki je baje narejena le iz hladno stiskanih in eteričnih olj, veganskih sestavin in cvetnih vodic ? Jaz sem dobila tester maske za obraz iz surove čokolade in vlažilne kreme za ženske pa bom zj probala, kako se kej obnese. Tuki pa je njihova stran: www.planetbio.si
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#640 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 September 2009 - 01:56 PM

Mami je zadnjič ena punca, ki je prej delala pri L'Occitane, dala en kup testerjev in katalgcov od firme Essential Care. Si je pol kupila še serum in balzam za ustnice (ful ful dober!) Men se sliši dost obetavno, ima tudi certifikat Soil Association. hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users