Kje kupujete?
Posted 16 March 2025 - 06:58 PM
Od zelenjave por, solato, peso, papriko (rdeco in zeleno), lust paradajz, krompir, cebulo, cesen.
Meni pa ni jasno kako trije odrasli jedo za 300 na mesec. A se kuha vsak dan?
Mi pozremo veliko mesa, saj ga jemo prakticno vsak dan. Kilo mesa imam za 2x.
Pri meni oba otroka pojesta vsak za odraslo osebo.
Ce imate kmetijo pa je logicno. Moja stara starsa v trgovini kupita skorajda samo mleko in moko, sladkor, zacimbe.
Vse ostalo pridelata sama, jajca dobita ne vem od kere mamce, meso pa se vedno kupita po pol krave in dasta v zamrzovalnik, ali pa celega purana in tako dalje.
Jaz nimam nic svojega.
Posted 16 March 2025 - 07:18 PM

Bos pol povedala, ko bosta s fantom skupaj zivela, koliko data mesecno.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2025 - 07:57 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 March 2025 - 08:10 PM
Posted 17 March 2025 - 09:27 AM
Jaz imam trenutno na šoping listku par stvari iz Spina, tako da bom šla danes dol in verjetno poskusila čimveč tam nakupit, da ne letam potem še drugam. Topljeni sir v lističih, PZ kosmiči, gel za pranje perila, dimljen losos, pa bom potem vzela še kruh in sadje.
Posted 17 March 2025 - 05:02 PM
Eh, za naju bi kar naneslo, si ne delam utvar, zdaj doma pa smo kar optimizirali nakupe.
[Napoleon]
Posted 18 March 2025 - 07:38 AM
Jajc nenormalno, sigurno 2 paketa na teden ce ne 3. In raznoliko sadje in zelenjava tudi nanese.
Jajca pri nas 3je jemo vsak dan. Iza malo manj ampak tudi.
Posted 18 March 2025 - 08:05 AM
Mi dobimo jajca domača, pa vidim, da so cenejša, kot na računu od Podgane.
Jogurte jaz nosim recimo iz službe, ker ga dobim pri kosilu, to so tisti mali EGO sicer, sadni ali navadni, K. ima pa zdej obdobje kosmičev z navadnim jogurtom. Meni grški in razni skyr jogurti niso dobri, mi je pa precej OK kokosova krema, tist veliki lonček 400 ml stane slaba 2 € in imam to 3x za zajtrk, z malo kosmiči ali granole KOKOSOVA KREMA SPAR NATUR*PUR, 400G Odličen kot dodatek kosmičem ali smoothijem oziroma za kuhanje in pečenje. | SPAR Online
Posted 18 March 2025 - 08:36 AM

Pri nas samo domac kefir se konzumiramo. Iz litra domacega mleka pride 88 centov.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 March 2025 - 08:39 AM
Pri nas je povprečna poraba jajc 10 na teden, enkrat si jih narediva za zajtrk ob vikendih, pa palačinke tudi naredim enkrat tedensko in je. Občasno si jih A. naredi tudi med tednom za kako močnejšo malico.
Posted 18 March 2025 - 08:50 AM
Dobimo 1 paket na teden od tasce zastonj, domaca, ostalo pa v Lidlu kupim un veliki oranzni paket.
Posted 18 March 2025 - 08:52 AM

― V. Van Gogh
Posted 18 March 2025 - 08:55 AM
Mogoče bi jih mi tudi več, če bi imeli zjutraj čas, tako kot med vikendom, to je čist drugo. pa niti ne vem, če bi mi pasalo tako zgodaj jest jajca dna za dnem, Zadnje čase si vedno večkrat nesem v službo kaj s sabo, ker mi je pred 7 prezgodaj...
Posted 18 March 2025 - 09:03 AM

― V. Van Gogh
Posted 20 March 2025 - 04:38 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 March 2025 - 05:41 PM
Posted 20 March 2025 - 06:49 PM
Attached Files
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 March 2025 - 07:05 PM
A popust imate zaradi spar kartice ali kako?
Posted 20 March 2025 - 08:31 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users