Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#621 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2010 - 12:26 PM

Podpis pod Buggy.

Fantje 99% stvari, k jih mi vidmo sploh ne opazjo.
Zato sm jst raj kr tih, pa je moj še vedno prepričan da nimam celulita biggrin.gif biggrin.gif

• 0

#622 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 13 May 2010 - 12:28 PM

Misnla sem predvsem na to, k si ene kuhajo kavo pa se potem z zocom masirajo laugh.gif Pa če je zelo visoko med sestavinami verjetno tudi malo izsušuje. Pomojem se nimaš česa bati, sploh če je krema dovolj hranljiva.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#623 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 May 2010 - 12:58 PM

Jaz imam od Afroditinih krem "proti celulitu" kožo kot dojenček, tudi celulit malo zakamuflira. Je pa res, da fino žge nekaj časa po nanosu, pa čisto rdeč si. Garcinia mi je najboljša.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#624 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 May 2010 - 01:52 PM

Jaz sem tud slišala za Afroditino salonsko linijo, da je ful dobra. Pomoje se jo da samo v tovarni dobit, al pa še to ne. hmm.gif
  • 0

#625 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 13 May 2010 - 01:57 PM

Meni je pa ravno ena pravla, ki dela v linea sneli, da čist običajne izdelke uporabljajo od afrodite, pač enake kot kupiš v trgovini.
  • 0

#626 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 13 May 2010 - 03:46 PM

QUOTE(lejck @ 13. 5. 2010 - 13:26) View Post

Fantje 99% stvari, k jih mi vidmo sploh ne opazjo.
Zato sm jst raj kr tih, pa je moj še vedno prepričan da nimam celulita biggrin.gif biggrin.gif

LOL moj pa glih kontra
vsak milimeter celulita opazi, pa full je kritičen laugh.gif rolleyes.gif
  • 0

#627 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 May 2010 - 03:54 PM

Pomojem tut niso tipi tok glupi, kokr jih vsi opisujejo no, sej majo oči, itak da vidjo biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#628 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 May 2010 - 03:58 PM

^^
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#629 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2010 - 04:29 PM

ja vidjo, sam ne rečejo "u lej celulit" ampak vidjo tko k vidjo del roke, del noge, ne razmislajo pol o tem, tko k zenske.
  • 0

#630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 May 2010 - 04:35 PM

Itak imajo čisto drugačne percepcije. Blagor jim.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 13 May 2010 - 04:39 PM

Itak, da vidijo....ampak, če te ima rad, te ima pač rad, tako, kakršna si, ane.
Vsaj meni se N nikoli ne pritožuje, kar se teh zadev tiče...kot, da ne opazi mojih slabih strani, kar se tiče izgleda.
  • 0

#632 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2010 - 06:45 PM

Saj imajo tipi tudi celulit. Naj si kosmate tace in ritnice pobrijejo, pa da vidimo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#633 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 May 2010 - 06:54 PM

lol1.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#634 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 May 2010 - 06:56 PM

Saj to je čista resnica. Pa niti ni treba, da se obrijejo, vseeno se vidi. twisted.gif

• 0

― V. Van Gogh

#635 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 May 2010 - 06:57 PM

sej vem, sam je tko smešno napisan biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2010 - 07:22 PM

Ja, ampak na ženskah je to za skozlati grdo, na tipih pa v bistvu nepomembno.
Za to, da se tak gleda na to, pa so itak ženske krive, kdo pa drug.
O tipih, ki se zgražajo nad milimetrom celulita, pa sploh ne bom napisala, kaj si mislim...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#637 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2010 - 09:19 PM

Ja pa a ni tko, da moški nimajo celulita?
  • 0

#638 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 May 2010 - 09:24 PM

*sigh*

• 0

― V. Van Gogh

#639 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 May 2010 - 09:28 PM

Itak. da ga nimajo, če pa je to grdo ˇ-ˇ

Majo, majo, a v manjši meri, ker niso toliko nagnjeni k skladiščenju maščobe. Prav tako, ga nimajo vsi.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#640 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 May 2010 - 10:09 PM

QUOTE(Braunkopf @ 13. 5. 2010 - 13:17) View Post

A res kofein izsupšuje? Ker imam eno kremo za okoli oči s kofeinom, pa mi je ful super, pa hranljiva, pa vse. huh.gif

Kofein je notri, ker te reši zabuhlosti. Pa tudi če malo izsuši, važno je, kakšne so sosestavine, te lahko učinek izsuševanja izravnajo, kofein pa doseže svoj primarni namen-odpravi zabuhlost.

A te anticelulitne hlačke kera nosi?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users