Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1253 replies to this topic

#621 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 11 October 2019 - 11:22 AM

Trače iz Neuhaus-a bom jaz lahko dnevno poročala ... okna naših pisaren bodo gledala direkt v njihova :D

Sicer je lokacija za v mesto dobra, ampak sama soseska pa prav nič posebnega, da bi želela v njej živet.

Se nič ne veselim ropota, ko bodo gradili.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#622 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 11 October 2019 - 11:23 AM

Meni sicer ni najbolj jasno, zakaj bi tujce nakup luksuzne nepremicnine v Sloveniji sploh zanimal. Tudi ce ta stanovanja nabavijo kot investicijo (za nadaljni najem), bi bile najemnine tako visoke, da bi si jo redkokdo lahko privoscil.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#623 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25884 posts

Posted 10 November 2019 - 04:41 PM

Na fundi gledam hiske najinega tipa, ki so trenutno ravno na prodaj, in se cudim cenam. V treh letih so sle gor za 80k (25%)!

klik, klik

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#624 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 November 2019 - 05:10 PM

Jaz sem pa pokukala za Ljubljano po dolgem času, nazadnje sem verjetno gledala 3 leta nazaj in sem bila čisto šokirana nad tem kaj se ponuja in cenami. Pri nekaterih res z vsem zastarelim pohištvom, slabo lokacijo in cena kot, da je stanovanje sredi Pariza. Se zdaj ne počutim slabo koliko plačujeva. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#625 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 14 November 2019 - 09:50 AM

Postelja na jaških, v jedilnici mural

Simpatično stanovanje, ampak za moje pojme nikakor za življenje. Nobenega prostora za shranjevanje stvari. Še za vikend bi šlo težko :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#626 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 14 November 2019 - 10:59 AM

Tega sem pa videla na TV. Zanimivo stanovanje, sej je čist za živet ampak ne pa za družino. :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#627 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 14 November 2019 - 01:10 PM

Meni je pa grdo in hladno. Sploh kuhinja, pa miza in klopi izgledajo kot iz kakšne zdravniške ordinacije. Jaški za posteljo mi tudi sploh ne izgledajo posrečeno. Kot Kami tudi jaz pogrešam prostor za shranjevanje, razen če je skrito in se na slikah ne vidi. V kopalnici bi jaz recimo ful pogrešala omarico pod umivalnikom.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#628 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 14 November 2019 - 01:53 PM

Poznam tega tipa s faksa, to stanovanje je cisto zanj. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#629 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 November 2019 - 10:00 PM

Meni tudi ni všeč, je čisto nekaj nasprotnega od mojega okusa. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 03 January 2020 - 08:53 PM

Vse mi je všeč, sploh kopalnica.

https://homeadore.co...ziKFntHKA7bcj14

• 0

― V. Van Gogh

#631 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 27 February 2020 - 02:40 PM

https://www.dezeen.c...rhitektura-doo/

• 0

― V. Van Gogh

#632 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 29 December 2020 - 02:09 PM

https://outsider.si/fabrikat-hisa-dmd/
  • 0

― V. Van Gogh

#633 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27329 posts

Posted 29 December 2020 - 02:54 PM

Koliko brezveznih praznih prostorov 😁 izgleda pa fino ja. Poznas kaksno stran kjer bi bilo nabranih vec tlorisov (na z500 me ne niti posiljat).
  • 0

#634 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 29 December 2020 - 03:20 PM

Joj, ne. :/ Jaz večinoma gledam nedosegljivo arhitekturo na tujih straneh in tudi tam večinoma ni tlorisov zraven. Ne vem pa kako je na straneh slovenskih arhitektov, sestrična jih nima na spletni strani.

• 0

― V. Van Gogh

#635 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27329 posts

Posted 29 December 2020 - 03:26 PM

Eni imajo ja...ma saj ze kaksna slika bi mi ta moment prav prisla...se mi zdi da sem ze vse iztrosila.
  • 0

#636 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 29 December 2020 - 03:54 PM

Poznas Houzz? Malo odmik od slovenske arhitekture in ponudnikov montaznih his :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#637 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27329 posts

Posted 29 December 2020 - 04:26 PM

Poznam :)
  • 0

#638 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 29 December 2020 - 08:47 PM

Na švicarskem homegate.ch imajo pri oglasih pogosto zraven slik hiš tudi tlorise.
  • 0

#639 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 December 2020 - 09:16 PM

Kako spis v taki spalnici? To se lahko kaj zatemni? 🤔
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#640 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85888 posts

Posted 29 December 2020 - 09:26 PM

Verjetno. Saj obstajajo zaluzije in rolete za popolno zatemnitev.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users