Kateri operater - Mobitel, Simobil..?
Posted 19 March 2019 - 07:22 PM

Pablo Picasso
Posted 20 March 2019 - 10:58 AM
Mayckica, imaš Izi S za 6000 enot? Lovi dobro? Ta je v akciji za 6,90, kar je đabe...ampak se bojim, da je mogoče vseeno premalo enot zame.
Še najbolj od vseh bi mojim potrebam ustregel paket Hit bob za 8 €. Do konca meseca še ostajam na Telemachu, bom pa šla v poslovalnice poizvedovat pa tudi direktno njih vprašat, če mi lahko sploh kaj konkurenčnega ponudijo.
Oj, jaz imam sicer 3000 enot možno, da je zdaj kakšna posebna akcija in jih nikoli ne porabim, doma sem sicer priklopljena na wi-fi, drugače pa imam vedno prižgane mobilne podatke, zdaj ko sem precej po čakalnicah sem vedno na telefonu in brskam, itak jaz 99% porabim za mobilne podatke, za klice in SMSe zelo malo, seveda imaš tudi MMS vključene.
S signalom nimam nikoli težav, kot je napisala Podgana so oni zdaj tako pod telekom. Imela sem edino neko težavo s pošiljanjem SMSov ko sem bila v tujini ampak sem jim pisala in so mi takoj uredili, je bilo pa neki v zvezi s tem, katero omrežje si izbral, ampak to ni stvar katera bi me odvrnila, važno da so uredili.
Posted 03 April 2019 - 09:34 AM
Na Telemachu tud mignili niso, ko sem vprašala, kakšen je postopek oz. stroški če grem stran. Za stare naročnike se jim gladko jebe, hvala lepa.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 April 2019 - 12:48 PM
Posted 03 April 2019 - 12:52 PM
Da jih ni sram takih praks, take bi bilo treba konkretno oglobit. Ze tako je bil vse skupaj tak sok, potem te pa se na vsakem koraku brezveze nekaj drajsajo. Varstvo potrosnikov? Na ZPS je bila februarja ena anketa na temo vezave pri mobilnih operaterjih in z njimi povezanih pravicami, mogoce bi se veljalo tudi nanje obrnit s kaksnim vprasanjem.
Posted 03 April 2019 - 01:01 PM
Morda kaj tole pomaga, sicer je že staro, iz leta 2015: klik
Kakšni gnoji. Boljše besede si ne zaslužijo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 April 2019 - 01:09 PM
Pablo Picasso
Posted 10 April 2019 - 09:00 PM
Na zalost pa so najcenejsi, drugace bi ze zdavnaj menjala.
[Napoleon]
Posted 11 April 2019 - 08:53 AM
Posted 11 April 2019 - 09:04 AM
Internet in televizija, ko sem gledala pred kratkim. Mobilne pakete pa imajo nekoliko cenejše kot A1 npr, ampak jaz sem njihovi agentki direktno povedala, naj me ne kliče več in ponuja cenejših mobilnih storitev, ker so katastrofa in raje plačam malenkost več in imam mir.
[Napoleon]
Posted 11 April 2019 - 11:30 AM

Bill Bullard
Posted 11 April 2019 - 11:34 AM
Meni se Telemach ne zdi poceni. Imas Bob in druge cenejse.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 April 2019 - 11:37 AM
Bill Bullard
Posted 11 April 2019 - 11:37 AM
Sem šla gledat. Paket ŠE VEČ, ki mi je ok je 15€m pri A1 pa je GO S 15,99€. Kako sem zdaj jezna, pred kratkim sem menjala paket, zaradi večjega renosa in mi je podturil prodajalec paket Orto Epic ali fantastik, ki je zdaj s podražitvijo prišel že do 23€.
[Napoleon]
Posted 11 April 2019 - 11:53 AM
Bill Bullard
Posted 11 April 2019 - 11:58 AM
Ah še to, doma sicer imajo Telemach, ampak me niti malo ne mika da bi mobilne storitve imela pri njih. Bom raje probala na A1 naredit zamenjavo paketa.
[Napoleon]
Posted 30 January 2020 - 09:05 AM
Predno menjam bi preverila.
Tisti, ki uporabljate HOFER, BOB oz. SPAR ali ste zadovoljni?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 January 2020 - 09:19 AM
Bill Bullard
Posted 30 January 2020 - 09:29 AM
Zadovoljna z BOB.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users