Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#621 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 March 2019 - 07:22 PM

Matilda, ne rabis, je pa bolj ugodno, ce imas. Pojma nimam, kaksne so cene brez, poglej na spletni strani. :) Jaz sem delala celo raziskavo na to temo in sem v vsakem primeru prisla do zakljucka, da so zelo ugodni, potem pa sem se naknadno izvedela, da imam se nizjo ceno zaradi ostalih storitev, kar je bil samo dodaten plus.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#622 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 20 March 2019 - 10:58 AM

Mayckica, imaš Izi S za 6000 enot? Lovi dobro? Ta je v akciji za 6,90, kar je đabe...ampak se bojim, da je mogoče vseeno premalo enot zame.
Še najbolj od vseh bi mojim potrebam ustregel paket Hit bob za 8 €. Do konca meseca še ostajam na Telemachu, bom pa šla v poslovalnice poizvedovat pa tudi direktno njih vprašat, če mi lahko sploh kaj konkurenčnega ponudijo. :D

Oj, jaz imam sicer 3000 enot možno, da je zdaj kakšna posebna akcija in jih nikoli ne porabim, doma sem sicer priklopljena na wi-fi, drugače pa imam vedno prižgane mobilne podatke, zdaj ko sem precej po čakalnicah sem vedno na telefonu in brskam, itak jaz 99% porabim za mobilne podatke, za klice in SMSe zelo malo, seveda imaš tudi MMS vključene.

S signalom nimam nikoli težav, kot je napisala Podgana so oni zdaj tako pod telekom. Imela sem edino neko težavo s pošiljanjem SMSov ko sem bila v tujini ampak sem jim pisala in so mi takoj uredili, je bilo pa neki v zvezi s tem, katero omrežje si izbral, ampak to ni stvar katera bi me odvrnila, važno da so uredili.

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#623 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 03 April 2019 - 09:34 AM

Šla bom na hit bob paket, ki ima po novem 10 GB prenosa podatkov, 2000 min in 2000 smsov za 7,99 €... skratka več kot dovolj vsega za malo denarja.
Na Telemachu tud mignili niso, ko sem vprašala, kakšen je postopek oz. stroški če grem stran. Za stare naročnike se jim gladko jebe, hvala lepa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#624 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 03 April 2019 - 12:48 PM

Telemah je za kozlat, tašča že od 25.1.,ko je tast umrl hodi urejat pa še kar pošiljajo položnice in opomine, kljub temu, da je prinesla mrliški list in odplačala telefon. Pa nobeden nič ne ve in še freh so. Nazadnje ji je celo rekla prodajalka, da ne more ona tega urejat, da mora mož sam. Wtf res.
  • 0

#625 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 03 April 2019 - 12:52 PM

:o Da jih ni sram takih praks, take bi bilo treba konkretno oglobit. Ze tako je bil vse skupaj tak sok, potem te pa se na vsakem koraku brezveze nekaj drajsajo. Varstvo potrosnikov? Na ZPS je bila februarja ena anketa na temo vezave pri mobilnih operaterjih in z njimi povezanih pravicami, mogoce bi se veljalo tudi nanje obrnit s kaksnim vprasanjem. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#626 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 03 April 2019 - 01:01 PM

Morda kaj tole pomaga, sicer je že staro, iz leta 2015: klik

Kakšni gnoji. Boljše besede si ne zaslužijo.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#627 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 April 2019 - 01:09 PM

OGABNO, DA JIH NI SRAM!!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#628 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 10 April 2019 - 09:00 PM

Telemach je obupen, fant ima tut skoz probleme z omrezjem, doma je bil skoz problem z stacionarnim telefonom, ni nikoli delal,tut internet pogosto stekal.
Na zalost pa so najcenejsi, drugace bi ze zdavnaj menjala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#629 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 11 April 2019 - 08:53 AM

Najcenejši? Niti niso, vsaj mobilna ne. Pa skoz dražijo, vsako leto...
  • 0

#630 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 11 April 2019 - 09:04 AM

Internet in televizija, ko sem gledala pred kratkim. Mobilne pakete pa imajo nekoliko cenejše kot A1 npr, ampak jaz sem njihovi agentki direktno povedala, naj me ne kliče več in ponuja cenejših mobilnih storitev, ker so katastrofa in raje plačam malenkost več in imam mir. 

• 0

[Napoleon]

#631 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 11 April 2019 - 11:30 AM

Kakšnih cenejših? Edini naročniški paket, ki je pri njih poceni, je VEČ, ampak totalno neuporaben, ker ima enot dovolj mogoče za koga, ki ne komunicira s svetom :D
  • 0

Bill Bullard

#632 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 11 April 2019 - 11:34 AM

Saj ima skoraj vse neomejeno pa 2GB. Jaz ne naredim 120 minut pogovorov v druga omrezja.
Meni se Telemach ne zdi poceni. Imas Bob in druge cenejse.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#633 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 11 April 2019 - 11:36 AM

Kaj pa to?
https://www.t-2.net/oranzni-midi
  • 0

#634 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 11 April 2019 - 11:37 AM

Se opravičujem, sem zamešala. Kljub temu pa konkurenca za podobno ceno ponuja mnogo več.
  • 0

Bill Bullard

#635 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 11 April 2019 - 11:37 AM

Sem šla gledat. Paket ŠE VEČ, ki mi je ok je 15€m pri A1 pa je GO S 15,99€. Kako sem zdaj jezna, pred kratkim sem menjala paket, zaradi večjega renosa in mi je podturil prodajalec paket Orto Epic ali fantastik, ki je zdaj s podražitvijo prišel že do 23€. 

• 0

[Napoleon]

#636 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 11 April 2019 - 11:53 AM

Ja, ampak ta cena velja samo, če si že naročnik fiksnih storitev.
  • 0

Bill Bullard

#637 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 11 April 2019 - 11:58 AM

Ah še to, doma sicer imajo Telemach, ampak me niti malo ne mika da bi mobilne storitve imela pri njih. Bom raje probala na A1 naredit zamenjavo paketa. :)

• 0

[Napoleon]

#638 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 January 2020 - 09:05 AM

Predno menjam bi preverila.

Tisti, ki uporabljate HOFER, BOB oz. SPAR ali ste zadovoljni?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#639 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 30 January 2020 - 09:19 AM

Ja, jaz sem zadovoljna z bob-om. Edino če bi rabila tudi nov telefon vzet, pa nimajo nič pametnega.
  • 0

Bill Bullard

#640 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 30 January 2020 - 09:29 AM

Zadovoljna z BOB.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users