Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1837 replies to this topic

#621 tejči

tejči

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 14 October 2008 - 02:52 PM

moj bo pa ta: IPB Image

ali pa ta: IPB Image

Pa se ne morem odločit kateri je lepši smile.gif
  • 0

#622 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 October 2008 - 09:37 PM

jaz imam istega kot Sade, torej SE K660i - luškan, pa ni še crknu, hura! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#623 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 October 2008 - 10:32 AM

Men je pa ta luškan smile.gif

IPB Image
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#624 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 October 2008 - 10:56 AM

Pa še moj, samo je cel črn:

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#625 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 11 November 2008 - 09:08 PM

Moj trenutni:
Sony Ericsson w900i
IPB Image

Zamenjala pa ga bom za enega izmed teh dveh:
Samsung Omnia (i900)
IPB Image

ali

Sony Ericsson w960i:
IPB Image

• 0

#626 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 November 2008 - 08:08 AM

Moj stari telefon, ki zdaj pripada mami: hp ipaq 6828
IPB Image
moj novi telefonček: samsung sgh-l810
IPB Image
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#627 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 14 November 2008 - 09:54 AM

QUOTE(Goddess @ 11. 11. 2008 - 21:08) View Post

Zamenjala pa ga bom za enega izmed teh dveh:
Samsung Omnia (i900)
IPB Image

Tegale mam pa jst kakšen mesec in me ni razočaral. Najprej mi je bil prevelik, zdej mi je pa ful ok. Divx filme lahko gledaš, vse ma, kar češ.
  • 0

#628 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 November 2008 - 10:06 AM

QUOTE(uršolinkica @ 12. 11. 2008 - 8:08) View Post

moj novi telefonček: samsung sgh-l810
IPB Image

Uuuu, dej prosim povej kako se obnese, ker sem že zelo blizu tega, da ga kupim tongue.gif . Torej baterija, funkcije, fotič?

Hvalaaa oops.gif
  • 0

#629 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 November 2008 - 11:03 AM

torej mam ga zdj že cele 2 dni, napolnga sm ga samo enkrat, pa že skos se igram z njemu pa moj brat isto. Baretija zdrži nenormalno ohmy.gif ful je sexy barve, pa sploh ni tolko velik. ful mi je všeč, ko si lahko barve teme sam zbiraš in naštimaš v svojih naljubših barvah. tipkovnica je zelo fajna, saj nima premajnih tipk pa tut prevelkih ne. mogoče je malo smotano, ker je iz takega materiala da se prsti poznajo gor (mamičina oseca, mene to ne moti). Fotoaparat je kar soliden (3.o megapixlov). Fukncij za nezahtevnega uporabnika ima več kot dovolj (filmo se ravno ne da gledat gor), fajno je ker nima mobile windowsov (ker pol use šteka). Ful se mi ga zdi simpatično gor in dol pomikat biggrin.gif realna barva je drugačana kot na sliki (malo bolj kovinsko roza-vijolčna). Ampak za 1€ pri simobilu je to več kot dober telefon.
Če se pa še kaj spomnim pa seveda dopišem biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#630 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 November 2008 - 11:14 AM

QUOTE(uršolinkica @ 14. 11. 2008 - 11:03) View Post

Ful se mi ga zdi simpatično gor in dol pomikat biggrin.gif

Mi smo delali s tem telefonom promocije in smo jih vsi promotorji nonstop drkali gor dol biggrin.gif Ko ga imaš enkrat v roki, prov ne moreš da ne bi biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#631 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 November 2008 - 11:15 AM

Res hvala za tale obsežen odgovor thumbup.gif !

Zdaj ga bom šla sigurno kupit smile.gif . Tale simobil ma res fajn ponudbe za 1€!
  • 0

#632 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 November 2008 - 11:21 AM

QUOTE(Hevea @ 14. 11. 2008 - 11:14) View Post

Mi smo delali s tem telefonom promocije in smo jih vsi promotorji nonstop drkali gor dol biggrin.gif Ko ga imaš enkrat v roki, prov ne moreš da ne bi biggrin.gif

Ja čist te obsede biggrin.gif k nardi tko fajn POK biggrin.gif

Aja pozabla sm še dodat, da ima 30MB internega spomina in režo za spominske kartice microSD biggrin.gif

Me veseli, da sm ti lahko pomagala pri odločitvi wink.gif men tut sekundo ni žal, da sem ga kupla biggrin.gif
  • 0

#633 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 14 November 2008 - 02:23 PM

QUOTE(Lejkica @ 14. 11. 2008 - 9:54) View Post

Tegale mam pa jst kakšen mesec in me ni razočaral. Najprej mi je bil prevelik, zdej mi je pa ful ok. Divx filme lahko gledaš, vse ma, kar češ.

Lejkica, kok baterija zdrži? Pa je res težko ful videt na zaslon na soncu? Dej se prosim mal razpiš o tem fonu, ker js sem ful zmedena kerega naj vzamem.
  • 0

#634 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 14 November 2008 - 03:36 PM

Baterija je ful slaba, 2 dni. Je pa res, da ko naložiš novi firmware, da je pol ok. Samo jst mam angleško verzijo telefona, in uradne različice posodobitve še ni (prihaja ta mesec baje). Drugač pa obstajajo tud firmwari od uporavbnikov, ki vse zboljša. Z baterijo na čelu. Jst sem reva, bom na uradno različico počakala.

Na soncu se ne vidi nič.

Fotič je noro dobr, razen v prostoru je slabše, baje se to tud z novim firmwarom zboljša.

Ma pa telefon res vse. Ni da ni, mali računalnik, jst sem ful zadovoljna.

• 0

#635 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 17 November 2008 - 06:08 PM

moj že dva meseca - Nokia N77 in sem zelo zadovoljna

IPB Image
  • 0
IPB Image

#636 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 December 2008 - 05:20 PM

A ima katera pri Mobitelu paket Džabest? A lahko res izbiram pri tem paketu samo med temi petimi nagnusno grdimi telefoni?!?

http://www.mobitel.s...estmobiteli.asp

OMG, res so mi grozljivo zanič. Pol raj obdržim mojo dve leti staro Motorolo, čeprav me zajebava. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#637 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2008 - 07:41 PM

Samsung L700 pa res ni nagnusno grd.
Jaz imam ta paket. Saj ni treba podnujno vzet kak telefon.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#638 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 December 2008 - 07:46 PM

Ja, Samsung L700 ni tako slab (čeprav mi tudi kaj posebej všečen ni), ampak mi ni do tega, da grem na slabše, ker imam že zdej telefon s takimi, če ne celo boljšimi karakteristikami. Itak svoje Motorole sploh ne bi hotela menjat, če me ne bi tak grdo zafrkavala. ermm.gif Sem ciljala na kak lep telefončič z res dobrim fotkičem, pa vsaj delnim touch-screenom. Vem, da lahko vzameš brez telefona, ampak itak rabim novega, ane.
Ne bi pa telefona potem kupovala v prosti prodaji, ker nikol ne bi dala zanj tolk keša. Eh, bom že neki ...

Kterga mobiča maš pa ti? Si ga vzela poleg Džabest paketa, al ga maš že od prej?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#639 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2008 - 07:54 PM

Jaz mam še vedno mojo Nokio (stara dobro leto), ki je itak dbest ... nisem vzela nobenega gsma, ga ne rabim. Si je pa kolegica vzela viola Samsunga, ki sploh ni tako napačen ali grd (ni sicer višek privlačnosti, ampak meni je itak kaj drugega prej pomembno, kot pa to, kakšen zgleda - čeprav seveda to ni nepomembno ;-) ), fotoaparat precej dober, pa vse ostalo tudi, baterija zelo dolgo drži. Ni neka cheap roba. Vprašanje seveda, kako bo čez čas. Je pa seveda res, da ne gre pri izjemno ugodnih akcijah pričakovati neke totalno hude telefone, žal.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#640 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 December 2008 - 08:00 PM

Dilema. Js sm vzela Samsung L700. Men je ful lep. Imam ga v rjavi barvi.
Glede mobitelov js nism zahtevna, glavno mi je da je baterija dobra. Pri tem še ne vem, ker sm ga dobila v sredo.

Glede izbire pa predlagam, da pohitiš, ker sm ga že js komi dobila. Klicarit sm mogla po najbolj odročnih trgovinah za ta model. Pa sm ga komaj dobila. Prodajalec mi je tud reku, da ga ne morjo več naročat, ker ga ni več v skladiščih.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users