Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#621 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 12 July 2007 - 06:05 PM

Jah veš, jst pa nimam sestre, bratu pa tut ne morem rečt, če bi me biggrin.gif

Danes sem bla tam in sem zlo zadovoljna. Profesionalno, bolečina v mejah normalnega. Še bom šla biggrin.gif
  • 0

#622 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 July 2007 - 02:15 PM

Ančka, kaj veš, koliko v tem salonu Cosmetic Line stane voskanje celih nog + bikini ? ker se mi zdi, da v ceniku točno tega ni hmm.gif

Pa kako je kaj notri, če ti je še kaj ostalo ali imaš čist gladko ? ker pri moji sestri čiist gladko ni vse down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#623 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 15 July 2007 - 06:16 PM

kolikor se znajdem po ceniku je takole:

depilacija zgornjega dela nog z bikinijem = 21€
depilacija spodnjega dela nog = 17€
Če hočeš brazilsko, ti računajo samo dodatnih 8€ (ker je bikini vključen že pri stegnih).

Jah jst bom tko rekla....s stegni in brazilsko sem zadovoljna. Tista k mi je delala, je potem še s pinceto pobrala tisto, kar ni šlo ven. Pod pazduho pa ni šlo vse ven in to zato ker sem mela malce kratke (moja krivda). Lahko bi me "mučila" pod pazduhami, dokler ne bi blo vse gladko, ampak je rekla, da zaradi kože raje ne bo.
  • 0

#624 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 July 2007 - 06:26 PM

No, moji sestri ni nič s pinceto populila, pa so bile že tolko "dolge", da to nebi bil tak problem ! down.gif (predvsem na bikiniju, pa tudi nekaj tam okoli nasprotne strani kolena ! .. se mi zdi, kot da je bolj kot ne le po zg. delu podepilirala, sestro "obrnila", jo na drugi strani in voila .. pa je še pol toliko kože ob straneh.. mi je vsaj fajn, ker sem zdaj to videla in bom naslednjič lahko povedala, kar me moti)

Ah, jaz sploh za prvič na brazilsko nebi šla .. samo cele noge + bikini (že kosmata ratujem, da bo fajn prjel takrat laugh.gif ) ... samo potem to pride dražje (39€) kot pa v Spa centru lepote (29€) ... se mi zdi, da je tale prva cena precej draga, glede na to, da ti sam tisti papirček lepi in odvleče smile.gif

Verjetno bom šla čez ene 17 dni v ta SPA center (kjer je bila zdaj sestra) in ker bom do takrat pustila dlake dovolj zrasti, si bom takoj po depilaciji vse prešlatala, če je gladko in ji rekla, če kaj nebo, da skuša popravit oz. še ene parkrat potegnit čezenj smile.gif .. ker grem potem čez 4 dni (tam nekje) na morje in se ne mislim s takimi problemi ubadat ! biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#625 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 15 July 2007 - 07:41 PM

Po moje ti čisto v nulo ne bodo mogl nikjer nardit. Vedno se kakšna dlakca skrije biggrin.gif
  • 0

#626 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 July 2007 - 09:46 PM

QUOTE(tašika @ 10. 7. 2007 - 23:07) View Post

Jaz nasplošno nisem navdušena nad Veetom. Tele njihove raznorazne depilacijske kreme, ki se ne sperejo med tuširanjem in ne vem kaj še vse. Lari fari. Sm mela tole njihovo kremo, pa je bil rezultat po uporabi na nogah porazn.

S tem bi se pa kar strinjala. Smrdeče, zamudno, neučinkovito... Jst ne vem al mam take shrekovske kocine al kaj. hmm.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#627 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 15 July 2007 - 10:09 PM

Ampak ta Veet v veliki vecini vse skritizirajo se mi zdi.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#628 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 July 2007 - 01:14 PM

Mene je Veet tisočkrat razočarov, ampak sem še kar vztrajala in poskušala na novo. Potem sem si kupila tistga za pod tuš in je bil kar kul. Potem sem se pa za vikend nekam odpravljala in si ga dam spet na noge... OMG! Jst sem mislna, da bom umrla... Bolel me je tok, da sem komej hodila. Samo v lekarno po Bepanten... Sicer je bla moja krivda, ker sm si prej piling nardila. Do tega tedna sem krivila sebe. Potem sem pa govorila s prjatlco, ki si je tut kupila ta Veet in si ga dala na noge (brez pilinga!). In po dveh minutah ji je začela tečt kri. Veet se ji je itaq zasušu na nogah in je revca mogla drgent dol... Groza! down.gif

No more Veet, I guess! Js uporablam kr lepo silkepil in mi je superca. Boli me skor nč ne, čeprov mam zelooo nizek prag bolečine. In, ko mi zrastejo se jih niti ne vid! thumbup.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#629 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 28 July 2007 - 03:51 PM

Hm. Neki sm brala na začetk teme, ko ste/so omenjali depilator satin ice od philipsa.
Pa me zanima če ga kera ma, pa če fjst boli ko si depiliraš noge? hmm.gif
Pa predvsem, če je učinkovit, pa kolko časa maš pol gladko kožo?
  • 0

#630 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 July 2007 - 04:13 PM

- da imam
- na začetku boli, pol malo majn boli, ampak jaz dobro prenašam bolečino, pa ni tko hudo, da bi lahko človek umru
- gladko kožo mam ene 14 dni, ampak priznam, da se seveda nisem vedno temeljito deplirala
- hm, od 10 točk mu dam 7
  • 0

#631 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 28 July 2007 - 04:19 PM

Kje pa lahk to kupim pa prb. kolko stane? oops.gif
  • 0

#632 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 July 2007 - 04:31 PM

Ojeje si me dobla, jah cena je bla tedi ko sem jaz kupla neki čez 15.000, koliko je zdaj ne vem, mam ga pa ze kr neki časa. Kupiš ga lahko verjetno kje v BigBangu, Merkurju.

Lahko greš pogledat na spletno stran ceneje.si , boš mogoče tam kej več zvedela.

http://ceneje.si/browse.aspx
  • 0

#633 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 28 July 2007 - 04:38 PM

Satin alpa Satinelle Ice je isto?
Kr cena je ... uff.
  • 0

#634 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 July 2007 - 04:45 PM

Nep, to je neki novga, pa lepo zgleda, pa drag.... Pomojem je bolši od tega mojega starega modela, sam vem pa ne.

Ma pa kolegica nekega starga navadnga, pa je rekla da isti šmarn ka maš, boli na začetku tk al tk, pol pa mal majn, ko se navadiš. Uglavnem fajn je met, če greš na morje al kam drugam, ko se ne moreš skoz brit, pač mal potpiš pa je pol bolje. Pa redno se z kako kremo namežem, da se mi dlačice ne vrastejo, ampak tu pa tam se mi pa vedno ktira.
  • 0

#635 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 July 2007 - 08:05 PM

Itak s vsi depilatorji isti shit. Vsi dlake pulijo, razlika je mogoče v kvaliteti & št. pincet. Tiste hladilne ali pa masažne glave pa ne pomagajo kaj dosti, vrjemi. Preverjeno. Prvi zmeraj malo boli, pol pa vedno majn. Treba se je navadit, ni druge.
  • 0

#636 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 July 2007 - 08:55 PM

I agree. Prvič sm jokala. Zdej si pa pojem, ko si pulim dlačice. laugh.gif

• 0

#637 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 July 2007 - 09:07 PM

Jaz pa nisem jokala. Samo zobe sem fejst stiskala =)

Btv, zakon avatar ananas =)
  • 0

#638 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 July 2007 - 11:03 AM

js sm si kupla lističe od veet za bikini in so res ok smile.gif niti ne boli in samo prvi in drugi dan sm mela malo rdeče pikice. zdej pa bomo vidli kolko bo zdrzalo. sam zdej mam se vecjo zeljo it na brazilsko k je tko fanj ce mas nekje gladko ... pol bom mela pa vse smile.gif sam nism vedla da mam tko visok prag bolecine.. tudi pr depilatorju k si depiliram noge me na spodnjem delu ne boli nič... na zgornjem že malo samo nc hudga.
  • 0

#639 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 July 2007 - 11:43 AM

Ja, meni so bili od Veet samo te lističi za bikini všeč. Samo jih je tako malo in premajhni so(+predragi), tako da jazst rajši od Afrodite razrežem na manjše koščke.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#640 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 30 July 2007 - 02:06 PM

Jaz pa uporabljam od Balee lističe in so mi kar kul. Čeprav najrajši za bikini uporabljam kar epilator Silkepil, se mi zdi še najboljš - dlake so lahko krajše in nič ni packanja, kot se to rado zgodi pri lističih.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users