Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#621 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 02 February 2009 - 11:35 AM

pozabila komentirat predstavitvene filmčke.

slap.gif

to bi blo to biggrin.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#622 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2009 - 11:43 AM

Ja, baje so se zmenili in bojkotirali. Sej na you tube je že posnetek jeznega izpada Lange klik
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#623 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 February 2009 - 11:48 AM

Men sta šla tut voditelja ful na živce, ona še posebi.

Hahahaha, kok se je razpištolu!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#624 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2009 - 01:28 PM

QUOTE(Kinky @ 2. 2. 2009 - 9:47) View Post
Meni je Helena carka, tako in drugače, glas ima fenomenalen. Ja. happy.gif

True. sleep.gif

QUOTE(Kinky @ 2. 2. 2009 - 11:27) View Post

Keri primitivčki, ahahahaha.
Naj drugo leto bojkotirajo še Emo. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#625 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 02 February 2009 - 01:39 PM

Pa saj Lango lahko razumeš, da so besni. Saj vsak bi bil na njihovem mestu. Ljudje dajo ful več glasov kot drugim pesmim, žirija jim ne da nobene točke. Valda da so besni, sploh ker so verjeli, da bodo v vrhu. Podobno je žirija pred leti poslala Dežana namesto Lenderove na Eurosong. Letos bodo Langa pač krivili žirijo, lani so ljudi, češ da ne marajo ciganov. Nikoli ne bo sistema, ki bi zadovoljil vse. Šment. Mene zanima kakšne so šele bile tiste pesmi, ki jih niso sprejeli v predizbor, če so že te ki so bile v izboru katastrofalne.
  • 0

• Guests

Posted 02 February 2009 - 01:41 PM

Ne vem kaj se bunijo, a niso vedeli, kakšna bojo pravila?
  • 0

#627 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2009 - 01:51 PM

QUOTE(Kalypso @ 2. 2. 2009 - 13:39) View Post
Pa saj Lango lahko razumeš, da so besni. Saj vsak bi bil na njihovem mestu.

Ne, pravzaprav jih ne razumem. Če se že imajo namen primitivno raztogotiti, naj to počnejo izven dosega kamer ... ne pa imajo sindrom Karmen Stavec. Poleg tega so pa res vedeli, kakšna bodo pravila. Samo problem je, ker so bli skupaj s shemale-om PREPRIČANI, da bodo nascali vse in da jim je mesto na Evroviziji rezervirano. Morda se bodo drugo leto združili Langa, shemale in Karmen Stavec! woot.gif

Mene zanima kakšne so šele bile tiste pesmi, ki jih niso sprejeli v predizbor, če so že te ki so bile v izboru katastrofalne.

Najbrž boljše. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#628 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 02 February 2009 - 02:16 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 2. 2009 - 11:43) View Post

Ja, baje so se zmenili in bojkotirali. Sej na you tube je že posnetek jeznega izpada Lange klik

še en izpad:
klik
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#629 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 02 February 2009 - 02:18 PM

Se strinjam, da so bili Langa prepričani, da bodo gladko zmagali. Saj zato se niso zadrževali. Ko si besen ti je vseeno za kamere in za vse. Pravila ja... saj so jih poznali, ampak so vseeno mislili, da bodo dobili od komisije več točk. Sploh ker so bili povabljeni izvajalci. Saj roko na srce njihova pesem sicer res ni bila bogvekaj (meni ni bila všeč), ampak so bile še slabše. Recimo Bjondi sta dobili od komisije dve točki za svoje dretje "bjond power". Primer pač. Jaz razumem njihov bes, kar pa še ne pomeni, da jih podpiram pri izpadih besa, pri lomljenju in jokcanju, ki bo verjetno še sledilo. Pač zmagali so Quartissimo, kuhinja gor ali dol in pika. Zgodba končana.
  • 0

#630 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2009 - 02:26 PM

Pevec skupine Langa je zato po razglasitvi rezultatov znorel, zmerjal Slovence in Hrvate, pozneje pa se je znesel še nad vrati garderobe.

LOL. Na koncu bo pa on bogi mali cigo, ki so ga ljudomrzno in nestrpno spregledali.

• 0

• Guests

Posted 02 February 2009 - 02:30 PM

QUOTE(_vrtnca_ @ 2. 2. 2009 - 14:16) View Post

še en izpad:
klik

laugh.gif Jebem vam mater, da vam jebem. Da niso nam režija dali točko.

Jooooj smile.gif
  • 0

#632 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 February 2009 - 02:38 PM

LOL cela EMA je prav poden od podna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#633 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2009 - 02:51 PM

Ma ja. Res se SKOS na koncu najde en idiot, ki je po vsej sili hotel zmagat in ker mu ni ratalo, popizdi. Pričakujem, da bo naslednje leto to Brigita Šuler. laugh.gif

• 0

#634 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 February 2009 - 03:00 PM

Crna učer si prou uživala, še pela si zraven sam zdj ne vem a zarad eme al vinčka LOL
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 02 February 2009 - 03:37 PM

Zmagovalna pesem mi je kr kul, bi si pa zelela, di bi mela zenska na eurosong kako drugacno opravo ki bi bolj pasala zraven. Nekako tako gotsko elegantno dolgo obleko, temno rdeco mogoce alpa magicno zeleno, alpa temno vijolcasto.

Langa je pa zamisel sicer fajn, ampak izvedba pa slaba. Kk pa je pel un tip zravn no, katastrofa, se moj fant pod tusem bols poje, pa nima kaj prida posluha. smile.gif

Smesno mi je blo pa tole:
"jebem vam picku materinu, slovenci, prosle godine.. (ne vem kaj ze), a sad bote pa hrvate na evroviziju poslali.
Ko da on je pa en pristen slovenc, ko da tak komentar no. Pa boli me za narodnost, koga posljemo, sam a si lahk patriotski slovenc, ce sploh slovenc nisi?? smile.gif
  • 0

#636 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 02 February 2009 - 04:25 PM

Ja, se čist strinjam z vsem napisanim, izabela! wink.gif
Tako da so mi zmagovalci kar ql, Alya in Rudi sta mi bla še vedno najboljša tongue.gif , Lange mi ni nič škoda, da niso zmagali. Pač niso. Naj se sprjaznijo, ne pa mulo kuhajo in bojkotirajo afterya rolleyes.gif Zakaj so bli pa ostali lahko tam, čeprav so si tud oni glih tako želel zmagat.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

• Guests

Posted 02 February 2009 - 06:10 PM

Zdaj sem poslusala se Omarjevo pesem. Mislim, da ni debate o tem da je njegova pesem dejansko najbolj kvaliletna, samo po mojem mnenju ni za evrovizijo - tam je itak vsako leto samo sranje.
Je pa res kul pesem, taka, ki bi se kamot spromovirala tudi v tujini.
  • 0

#638 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 03 February 2009 - 09:00 PM

Jonasov komentar na EMO
  • 0

#639 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 04 February 2009 - 12:45 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 2. 2009 - 14:26) View Post

Pevec skupine Langa je zato po razglasitvi rezultatov znorel, zmerjal Slovence in Hrvate, pozneje pa se je znesel še nad vrati garderobe.

LOL. Na koncu bo pa on bogi mali cigo, ki so ga ljudomrzno in nestrpno spregledali.

Ja sj zj na to karto Langa ograjo. Kao, da ker so pa cigani jim pa žirija ni dala niti točke. Mislim meni je to tko bedno in bolno. Po mojem mnenju si dejansko nisi zalužili niti točke, ker tisti cvili mili s Špikovo zraven je bil meni poden od podna.

Jz sem zadovoljna z zmagovlci, čeprav mi je bil tudi Omar ful dober, njegov komad mi je bil čiz hud.
  • 0

#640 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 05 February 2009 - 12:41 PM

Interviju z članom Lange Mišem Kontrecem: KLIK
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users