Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#621 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 February 2007 - 02:00 PM

QUOTE(**Alenka** @ 11. 2. 2007 - 12:41) View Post

Ja, možno, da imajo tester na pumpico.

mislim, da so testerji od vseh krem za obraz in za okoli oči v flaškah na pumpico. sicer je pa samo krema za vrat in okoli oči tut za kupit pakirana na pumpico, ostale pa v lonček.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#622 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 17 February 2007 - 11:56 AM

o moj bog! Aqua Mirabilis piling je zakon! wub.gif jaz sem čisto zaljubljena v to zadevščino. bom kmalu ocenila kot se šika, za zdaj pa samo to, da je prekrasna za nanašanje (v obliki ploščice) in naredi fino mehko in gladko kožo in jo nahrani.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

• Guests

Posted 04 March 2007 - 01:37 PM

Zanima me, ce je kera uporabljala kremo Imperialis ali pa Skin Drink?? Namrec, kupla sem si Cocmetic Lad, pa mi je malo prevec mastna, kljub moji normalno-suhi kozi. Pa sem mislila, da bi jo uporabljala samo za ponoci, za cez dan pa bi si omislila nekaj lazjega. Iz ocen sem razbrala, da naj bi bli Imperialis in Skin drink bolj za normalno kozo, pa me zanimajo se vtisi uporabnic. Namrec, tudi za Cosmetic Lad je blo receno, da je za normalno kozo, pa je obcutek na kozi kar precej masten, tako da jo cez dan bolj tezko uporabljam, ker sem se ful dolgo po nanosu cela mastna.

Pa se nekaj me zanima, vprasanje namenjeno predvsem Speli (ali pa ce se kera druga uporablja L. tonike): se tvoje mnenje o unem toniku ni nic spremenilo?? Ga se vedno ocenjujes s 5 in priporocas? smile.gif Namen ga mam kupit, ampak se odlocam med tem Breath of Fresh Air in pa Ea Roma (al kk se ze napise) in se ne vem kaj bi..

hvala vsem za odgovore wink.gif
  • 0

#624 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 March 2007 - 04:00 PM

Skin drink je grozno mastna krema. Namenjena je suhi koži.
Imperialis je pa zelo lahka krema. Ampak jo tistim z mastno kožo ne priporočam. Fant jo ima (ima mastno kožo), ampak se takoj začne svetiti po njej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#625 pepelka

pepelka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 04 March 2007 - 06:53 PM

mene pa zanima (sicr sm čekirala prejšnje poste), kok pene kej nardijo une kugle? k bi mami kupla neki ful penastga - neki je mela zanč od L'Occitana, pa ni blo dost pene...
tnx
  • 0

#626 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 March 2007 - 07:15 PM

Kugle ne naredijo pene. So pa full fajn penasti Bubble Bars.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

• Guests

Posted 04 March 2007 - 09:18 PM

QUOTE(sonchika @ 4. 3. 2007 - 18:00) View Post

Skin drink je grozno mastna krema. Namenjena je suhi koži.

Taj sm pa narobe pogledla.. Najbrz si bom pol kupla Imperialis. Nimam mastne koze, ampak mi vseeno pasejo bolj lahke.. bom probala. Ce se svetim, je pa tut manj problemov kot pri fantih, ker lahk fliknem puder v prahu cez smile.gif

• 0

#628 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 04 March 2007 - 11:11 PM

QUOTE(izabela @ 4. 3. 2007 - 13:37) View Post

Pa se nekaj me zanima, vprasanje namenjeno predvsem Speli (ali pa ce se kera druga uporablja L. tonike): se tvoje mnenje o unem toniku ni nic spremenilo?? Ga se vedno ocenjujes s 5 in priporocas? smile.gif Namen ga mam kupit, ampak se odlocam med tem Breath of Fresh Air in pa Ea Roma (al kk se ze napise) in se ne vem kaj bi..

ja, Špela ga še vedno priporoča. wink.gif

• 0

#629 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 04 March 2007 - 11:24 PM

Če grem v Lush, kupim kako masažno ploščico in milo...zraven še povprašam za tester mirror mirror - mi ga bo ženska dala al me bo pisano gledala?

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#630 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 11:40 PM

Po moje je to bolj odvisno od trenutne ženske same (in če je/bo v bližnji preteklosti/prihodnosti dobla po fufli), ne pa od tega, kaj boš kupla. =) Po mojih izkušnjah je ful pomembno, da si nadeneš nasmešek na obraz in veliko sprašuješ ter pokažeš ogromno navdušenja nad njenimi odgovori. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#631 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 05 March 2007 - 10:11 AM

Ass kissing mi ne gre...razen če sem resno zainteresirana. Tud tako, raje kupim brez da se "posvetujem" s prodajalkami, ker večina nima pojma. Bom poskusla v kratkem! thumbup.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#632 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 05 March 2007 - 11:59 AM

Jaz se nisem nič prilizovala, samo prišla sem notri in vprašala za tester in mi ga je dala. Brez problema.
  • 0

#633 Dominika

Dominika

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts
  • Interests:Kozmetika, branje, izdelava nakita in še kaj....

Posted 08 March 2007 - 05:20 PM

Meni vedno dajo tester oz. mi dajo zadevščino v malo plastično posodico. Sem pa opazila, da se jim vmes kakšna stvar tudi pokvari in smrdi kot sam vrag. In potem seveda ne upam tiste kreme kupiti, ker se bojim, da pravtako smrdi.
Odlična pa mi je cosmetic lad, čeprav je tudi meni poleti premastna, je pa odlična za pozimi.
  • 0

#634 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 March 2007 - 08:06 AM

LUSH JE ZAKON wub.gif

Mi imamo doma kar nekaj stvari od njega-nazadnje pa sem kupila kano za lase CACA BRUN in je super... biggrin.gif
Sicer res bolj kot ne barvo osvezi-ampak lasje so pa super smile.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#635 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 27 March 2007 - 04:35 PM

Imam eno majhno prošnjo. A bi lahko katera iz Lj, ki većkrat zavije v Lusha vprašala, če bo slučajno kaka njihova trgovina v razširjenem Europarku v MB-ju.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#636 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 27 March 2007 - 05:45 PM

QUOTE(tašika @ 28. 3. 2007 - 4:35) View Post

Imam eno majhno prošnjo. A bi lahko katera iz Lj, ki većkrat zavije v Lusha vprašala, če bo slučajno kaka njihova trgovina v razširjenem Europarku v MB-ju.

Sem prepričana, da je ne bo. Sicer pa je že odprt. So pa mi rekle decembra, da bo z novim letom spletna stran, prek kere se bo na dom lahko naročalo, ampak zaenkrat še nič ne kaže na to :/

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#637 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 March 2007 - 08:38 PM

Kako so pa kaj založeni te dni? Jaz grem v četrtek v LJ in ne bi potem prišla tja, pa bi jim vsega zmanjkalo. Pol se mi niti ne splača tja, če nimajo ničesar.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#638 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 March 2007 - 08:59 PM

No, da povem svojo izkušnjo v Lushu. Šla sem nabavit kremo za britje Razorantium (za fanta) in malo povprašala prodajalko (eno blond) o kremah. Povedala sem ji, da imam mešano kožo in vprašala katera krema bi bila zame. Sama sem namignila na Imperialis, ker sprva sploh ni vedla kam naj se obrne. hmm.gif Pol mi pa začne ženska govorit kak je Almond Kisses dobra krema. Ja HALO!! Že ime kreme mi je dalo vedet, da je to za bolj suho kožo. In ji nikakor nisem mogla dopovedat, da bi bila premastna zame. Ona se ni vdala, govoričla o tem, da jo tud sama uporablja in kok je oh in sploh fina. S tisto plastično palčko mi je po roki razmazala ogromno kreme, da sem si jo morala z robčkom dol čistit... rolleyes.gif Na koncu se je le odločla, da mi bo dala mal kreme Imperialis v plastični lonček. Mene je pa vse veselje minilo. ermm.gif

Naslednjič grem tja, kupim magari na blef - samo da mi ne bo treba s prodajalkami komunicirat.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#639 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 09:04 PM

haha, jaz pa sem jih zaj pogruntala... pač enostavno rečeš, da boš sama pogledala in nameniš zloben pogled (in mam zaj lepo mir). Sicer s tem lahko odmisliš kakšnen prijazno podarjeni tester. :-)
Ej, morda bi ti pa odgovarjala krema Cosmetic Lad, ta se mi zdi, da bi utegnila še biti najmanj mastna od vseh krem tam. Jaz, sonchika, Špela... smo ful zadovoljne z njo!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#640 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 March 2007 - 09:24 PM

Eh, sem se odločila, da kreme sploh ne bom več iskala - sej že imam najboljšo. To je pa to, k moram zmer neki novega sprobavat.

Zadnč sm gledala trdi šampon Soak & Float (proti prhljaju). Baje da pomaga, ampak smrdi pa tako, da me je vse minilo (po asfaltu in nekakšni goreči gumi sick.gif )
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users