iiiiiiiiiiiii, lepa!

Mačke
Posted 30 July 2019 - 09:02 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 July 2019 - 09:09 AM
Posted 30 July 2019 - 10:31 AM

Pablo Picasso
Posted 30 July 2019 - 02:23 PM
Posted 30 July 2019 - 08:05 PM
Tiste, ki imate mačke ali katera uporablja povodec?
V mestu dostikrat to vidim in so ene res čisto navajane. Edino malo smotano je, ker se morajo skoz pred psi umikat, ki pač prevladujejo in se ne moreš ravno tako suvereno z mačko okrog sprehajat na povodcu kot se lahko s psom.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 July 2019 - 08:45 PM

Pablo Picasso
Posted 30 July 2019 - 08:52 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2019 - 07:25 AM
Sem jo prej odpeljala v Tristokosmatih. Mi je šlo kar malo na smeh, ko je rekla, da me bodo poklicali, ko bo zaključeno, da sporočijo, da je vse OK. Po službi jo grem pa iskat. Jo bodo nahranili in počaka tam.
Včeraj popoldan sem jo prevzela, doma je že pridno skakala okoli, celo na stol in iz njega … ta maček res ne zna bit pri miru.
Zraven sem vzela še tisto ovratnico proti vsemu možnemu in vrečo briketov. Strošek je prišel 110 eur, ampak pri njih pa res dobiš vtis, da izredno lepo skrbijo za živali. Pohvalila je še, da nima nobenih zajedavcev, da ima zelo lepa ušesa in zobe.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 July 2019 - 07:34 AM
Posted 01 August 2019 - 10:42 AM
Kami, luškana zver. Poznal sem osebo, ki je imela siamca na povodcu. Sedel je na ramenu, jasno da ni hodil naokrog kot pes. Je bila pa res ljubljanska pojava.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 21 August 2019 - 08:57 AM
Našadva gresta čez dober teden na dopust in smo se zmenili, da mico-maco do takrat navadimo, da bo ves čas zunaj, saj grem jaz od doma ob 6.15 in se včasih vrnem okoli 18h ali pa še kasneje. In da ne bi bila cel dan doma zaprta.
Kakšno noč prespi zunaj (redko) in to je naredila tudi danes. Sem zjutraj odprla vrata in gre not direkt k hrani. Sem ji dala svežo in nesem skodelico na verando, da jo bo imela zunaj. Ona za njo ven, zaprem vrata in grem v službo.
Me mami v smehu kliče čez kakšno uro, kako točno sem si jaz zamislila, da bo ona skoz zunaj. Menda se ji je protestno zapodila med nogami, se vsa užaljena ulegla na mojo posteljo in zdaj samo grdo gleda, če kdo not pride.
Očitno se je navadila, da je moja spalnica v bistvu njena in da sem jaz tam gost (kolikor sem to poletje doma mi je jasno zakaj tako misli). Brat je predlagal, da si še jaz kupim pograd in bo ona spala spodaj, jaz pa zgoraj
Put A Kilt On It!
Posted 03 September 2019 - 10:29 AM
No čez poletje, ko sem bila manj doma, je gospodična Maca očitno dobila občutek, da je ta glavna pri hiši.
Prej je vedno zakopavala svoje iztrebke. Zdaj čez poletje nič več. In sem prebrala, da je to znak dominance
Bravo mati, njo res lahko vsak sprehaja, kakor želi
Put A Kilt On It!
Posted 03 September 2019 - 03:13 PM

Posted 03 September 2019 - 03:28 PM
O moj bog, naša dela enako
Izgleda in obnaša se pa kot največji revež in bogica
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 September 2019 - 06:50 AM
Prišlo mi je na misel, da moram za semle posneti kako fotko mace z morja. Fajn živalca je.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 September 2019 - 08:59 PM
Obljuba dela dolg. Evo naša morska maca. Na eni sliki je legla v senco za mojo zadnjico. Na drugi je pa v pravi levji pozi. Super maca je.
IMG_2587.JPG 144.26KB
0 downloads
IMG_2589.JPG 246.31KB
0 downloads
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 September 2019 - 04:27 AM

Posted 23 September 2019 - 07:45 AM
Samo da se na sončku grejejo Zakon so!
Put A Kilt On It!
Posted 23 September 2019 - 09:27 AM
Iiiiiii, kok je lepa!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 September 2019 - 10:23 AM
... naša morska maca. Ko pridem z ribami, ji vedno dam kako sardel'co ali dve. Kako jih pohrusta!
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users