Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#621 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 04 April 2021 - 10:59 AM

Matilda, ja. Na žalost bivša, z marcem je zaključila v ZD.
  • 0

#622 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 04 April 2021 - 11:00 AM

Za rastlinoljubke.

https://instagram.co...d=194wm37lrrm66
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#623 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 04 April 2021 - 06:48 PM

sicer dobim pike pri "funkcionalni medicini" ker je ful psevdoznanosti noter, je pa tudi marsikaj uporabnega.

Jaz sem jih tudi kmalu ob babyccinu za mojo PRINCESKO.

Joj, pa se #sugarfree je. Cisto spregledala. Pomembno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#624 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 04 April 2021 - 07:02 PM

Pediatrinja je res ful fajn ona.
  • 0

#625 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 04 April 2021 - 07:04 PM

Tega ji ne oporekam, da ne bo pomote. V to se res ne morem vtikat :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#626 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 04 April 2021 - 07:13 PM

Ja ti sugarfree hashtagi itd grejo meni tud na k. Saj ni strup cuker. 🙄
  • 0

#627 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 06 April 2021 - 09:02 AM

Je katera pogledala video od Barbi z razkritjem spola? Od kdaj je zelena fantovska barva? :hmm:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#628 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 06 April 2021 - 11:43 AM

Ja, jaz sem mislila, da se zajebava pač, da ne bo povedala spola haha.
Men je zelena samo zabarska :P

A vam grejo kaj na živce kombinacije oblačil, ki nikakor ne pašejo skupaj? Recimo Pika od Barbi danes? 😳 Jaz ne prenesem tega, fuuul me moti.
  • 0

#629 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 06 April 2021 - 11:47 AM

:twisted:

Saj očitno nihče ni dojel. Ne verjamem, da ji po tej štoriji ni namenoma oblekla puloverja s traktorji, daj nehaj. :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#630 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 06 April 2021 - 11:53 AM

Tudi meni tisto z zeleno ni bilo jasno, še najbližje mi je ideja dvojčkov oz. zajebancija.

Katero kombinacijo imaš v mislih, Barbarina? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#631 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 06 April 2021 - 12:04 PM

Ja to danes recimo, pulover s traktorji in žabe z roza pikicami.
  • 0

#632 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 06 April 2021 - 12:45 PM

Lahko, da gre za nakljucje... Ampak zadnjic enkrat je nekaj pobiksala s sestavinami (ceprav ona nikoli ne objavlja stvari, o katerih ni 100%). Super naravno otrosko kozmetiko za otroke (seveda od ene od sponzorskih trgovin). S pripisom, da na otroku ne dela kompromisov. S cisto navadnim parfumom med sestavinami :lol: Sem ji napisala, da konvecnionalna lekarniska kozmetika naredi manj skode kot jogurt z barvnimi kosmici ali predelana hrenovka (ker je pac splosna miselnost, da gre vse cez kozo pa ker sem opazila, da imajo to veckrat na meniju). Mi napise, da o tem nima nobenega znanja :D
No, naslednji dan so jedli hrenovke in je by the way moskemu komentirala, da so se domace od fotra.
Sem raje odsledila. Jaz bi se na splosno izogibala barvnih namigov za spol. Sploh ce se kazem kot naprednejsa.
  • 0

Tumblr

#633 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 06 April 2021 - 12:50 PM

Meni ima veliko uporabnih tem s svojega podrocja,drugje je pac bosa...pa naj se ima se za tako oh in sploh 😁 bolj realna bi lahko bila an 🙂

Zadnje case me Eva Ahacevic nervira...vedno zrihtalna vse oh in sploh...jebes ce napise da je hudonpa da je utrujena, ce pa na profilu vse tipi topi zgleda 😁
  • 0

#634 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 06 April 2021 - 12:57 PM

Meni Barbi čisto nikoli ne odgovori, pa nič ne provociram ali karkoli, pač na nobeno vprašanje ne odgovori. Bedno. Tudi če nima pojma o hrani, bi ji glede na izobrazbo moralo biti jasno, kaj je junk in kaj ne. Ne?
  • 0

#635 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 06 April 2021 - 01:00 PM

Itak...ampak to je pri njej podrocje kjer po njeno je ok sprejemat kompromirse, ker je njen otrok nejesc...do neke mere... Ce bi bil karakterno tako mocan kot je E ali O recimo (kk pa z jescnostjo nimqta tezav in sva z Jino komot pametne koliko sadja in zelenjave pojesta) verjetno se kater od forumasic, bi verjetno kje drugje sklepala kompromise 😁
  • 0

#636 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 06 April 2021 - 01:37 PM

Da nima pojma, je mislila na kozmetiko. Mene ne moti, da jejo hrenovke obcasno v bistvu. Ampak to pametovanje pri eni stvari o brezkompromisnosti (pa to je napisala na splosno, da kao nikjer pri zdravju ne sprejema kompromisov) mi je pa potem bedno. Jaz tega ze ne bi rekla, ce ji pa kupim cokolado pa rogljicek pa ribje palcke... Valda pol delam kompromise. Ampak ker se je lepo slisalo za reklamo... Pa dejmo nekaj dramaticnega uturit, ane.
Urska Repnik je na podobno foro. Tooolk zdravja, grelnih zacimb, ritualov, zelisc - kuhajo pa ne.
  • 0

Tumblr

#637 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 06 April 2021 - 01:40 PM

Od cesa pa zivijo potem 😁. Jaz si pomojem res ekstra kompliciram zivljenje s tem kuhanjem in ciscenjem in pranjem in se cim...pa za vse sva sama.
  • 0

#638 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 06 April 2021 - 01:41 PM

Take away :) Ja, mi si ga tudi s kuhanjem. Zdaj kuhamo se ekstra za malice za moza. Pa bova kar nadaljevala, tudi ko se odpre.
  • 0

Tumblr

#639 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 06 April 2021 - 01:42 PM

Bljak raje vsak dan pasta z razlicnimi omakami...ja res imamo razlicne prioritete.

Ppdgana mas na zalogi kak profil z obroki? Mi kuhamo 2x na dan,da mala kaj pametnega spravi vase za vecerjo,da se vsaj malo manj priklaplja ponoci.
  • 0

#640 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 06 April 2021 - 01:49 PM

Joj, zdaj sem bila spet vsa negativna :D Ampak jaz ne influencam in nikoli ne bi, ker delam napake na vseh podrocjih in se ne sprenevedam o tem :D

Joj, ora, nimam glih. Kids.eat.in color pa kidfriendly.meals. Mami_s_kuhalnico mogoce.
  • 0

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users