Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#621 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 February 2010 - 03:37 PM

A ima kdo mogoče karto za 26.2. za Plavi orkestar v Ljubljani, ki bi jo bil pripravljen prodat?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#622 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2010 - 07:42 PM

Ne mi rečt, da nisi kupila. Oni VEDNO razprodajo vse.

Upam, da ti jo kdo proda. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#623 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 February 2010 - 08:00 PM

En frend vem da je prodajal eno, ampak za 25. Če ti kaj pomaga, ga lahko vprašam.
  • 0

After all this time?

Always.

#624 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 11 February 2010 - 08:55 PM

QUOTE(Kinky @ 9. 2. 2010 - 20:08) View Post

WARNING, WARNING, ADRIANE

ČE VIDIŠ TAK FOLK, SI V NAPAČNI DRŽAVI NA KONCERTU

lol1.gif

Sem za zadnjic gledala, ko ste se pogovarjale, zakaj Adriane parkirsice v A omenja in se potem v mojem stilu odlocila, da je to pac nek kraj na poti do Zg. : D

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 2. 2010 - 12:14) View Post

Ena banda nas gre na Michaela Bubleja v Verono!!! w00t2.gif

A! Se mi je zdelo, da bos sla. Zadnjic sem nekje zasledila, da bo v Veroni, ampak ne dam roke v ogenj, da sem ti povedala, ker sem trenutek za tistim zasledila, da sele potekajo dogovori. Ampak cudno se mi zdi, da bi se tako hitro dogovorili (ponavadi se o tem pise ze eno leto prej). Ce se mi ne vse skupaj samo sanjalo. laugh.gif
Vazno, da gres. happy.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#625 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 11 February 2010 - 11:58 PM

QUOTE(Kinky @ 11. 2. 2010 - 19:42) View Post

Ne mi rečt, da nisi kupila. Oni VEDNO razprodajo vse.
Upam, da ti jo kdo proda. wink.gif

Ne, jaz jo imam, kolegica pa je čakala plačo in so jih vmes razprodali, lol, in so zdej karte samo še za 27.2.

QUOTE(Nincha @ 11. 2. 2010 - 20:00) View Post

En frend vem da je prodajal eno, ampak za 25. Če ti kaj pomaga, ga lahko vprašam.

Čaki, kaj za 25. A govorimo o €? biggrin.gif Al datumu (ampak sej koncert ni 25.!) laugh.gif Dej vprašaj ga prosim.

• 0
Pablo Picasso

#626 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 February 2010 - 12:16 AM

Ups, ja, grdo sem prebrala laugh.gif 25€, 26.2., ena karta biggrin.gif Lahko vprašam, če je še availible biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#627 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 12 February 2010 - 12:40 AM

Ijaaaaaaaa, dej prosim.
  • 0
Pablo Picasso

#628 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 12 February 2010 - 06:42 AM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 2. 2010 - 20:55) View Post

A! Se mi je zdelo, da bos sla. Zadnjic sem nekje zasledila, da bo v Veroni, ampak ne dam roke v ogenj, da sem ti povedala, ker sem trenutek za tistim zasledila, da sele potekajo dogovori. Ampak cudno se mi zdi, da bi se tako hitro dogovorili (ponavadi se o tem pise ze eno leto prej). Ce se mi ne vse skupaj samo sanjalo. laugh.gif
Vazno, da gres. happy.gif

Nisi mi povedala smile.gif Jaz spremljam njegovo stran že 100 let in ko sem videla, da prihaja v Evropo sem padla v čisto ekstazo. oops.gif Potem je še kolegica kupila karto za München in me je razgnalo od ljubosumja. ermm.gif Potem sem pa še dobila mail od Koncerti.net, kjer sem videla, da prodajajo aranžmaje in sem si rekla: Če ne drugače, grem pa SAMA, tako, kot sem šla na R.Williamsa v Budimpešto sleep.gif. Se druga kolegica oglasi na FB če gremo... in itak GREMO.... Pa je bil potem tišina.

Pa se v sredo "opogumim" in bleknem eni svoji super kolegici, če gre. Ona: KJE, KDAJ? Čez 1h je že rekla, da s fantom gresta, v lastni režiji, karte po 57€. Sem se prifočkala za prevoz, karte so že včeraj kupili. In.... JEJEJEJEJEEEEEEEE thumbup.gif

• 0

#629 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 12 February 2010 - 05:23 PM

thumbup.gif
  • 0

#630 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 12 February 2010 - 08:08 PM

NINCHAAAAAAAAAAAA KVA ZDEJ tongue.gif
  • 0
Pablo Picasso

#631 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 February 2010 - 08:18 PM

Še jo ma! Napisal mi je, da če jo jutri vzamem, drugače jo proda enemu drugemu, tko da če hočeš jo lahko vzamem in založim zate 25€ smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#632 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 12 February 2010 - 08:32 PM

Vzamem!
  • 0
Pablo Picasso

#633 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 February 2010 - 08:33 PM

Okej, mu bom napisala biggrin.gif Kdaj pa kako ti bom pa to dala? biggrin.gif A ti pošljem po pošti aaaaaaal... biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#634 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 February 2010 - 10:50 AM

Depeche Mode, Zagreb Arena 14.02.2010

Najprej glede prizorišča: NORO, če boste kdaj šli tja na kakšen koncert, vam resnično ne bo žal. Ogromno, 2 tribuni, spodnja, ki je skoraj na nivoju parterja (vsaj začetek), ter še ena zgoraj. Ozvočenje je bilo NORO.

Slik nimam, ker se mi ni dalo s sabo vlačiti digitalca.

Koncert se je začel točno ob 20.30 in je skupaj z bisom trajal točno 2 uri, kar se je meni še vedno zdelo premalo. Kot že rečeno - ozvočenje super, isto projekcije na platnu za odrom, ki so te ponesle v čisto drugi svet.

Setlista:

1. In Chains
2. Wrong
3. Hole to Feed
4. Walking in My Shoes
5. It's No Good
6. A Question of Time
7. Precious
8. World In My Eyes
9. Insight
10. Home
11. Miles Away/The Truth Is
12. Policy of Truth
13. In Your Room
14. I Feel You
15. Enjoy the Silence
16. Never Let Me Down Again

ENCORE

17. Dressed In Black
18. Stripped
19. Behind the Wheel
20. Personal Jesus

Sama sem bila sama LOL na parterju, in ker je bil oder ZELO nizek, je bilo težko karkoli videti, če si bil manj kot 170 pa sploh. blink.gif Tako da če greste v Areno, najboljše, da si kupite karte za prvo tribuno. Meni je bilo super na parterju, ampak se je žuralo takisto na tribunah.

Band je uigran, sem pa malo pogrešala - mogoče - tisti malo bolj pristen stik s publiko, kot sem ga mogoče navajena z nekaterih metalskih koncertov.

Dave je v formi oops.gif , če upoštevate dejstvo, da je medicinski čudež in res presenetljivo, da je tip sploh še živ. Meni je všeč kako pleše in se zvija na odru brez majčke. twisted.gif oops.gif

Plus je bil tudi, da smo takoj prišli V dvorano, in ven iz nje. thumbup.gif

All in all: 4/5. Zelo dober koncert.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#635 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 15 February 2010 - 10:55 AM

QUOTE(Kinky @ 15. 2. 2010 - 10:50) View Post

Plus je bil tudi, da smo takoj prišli V dvorano, in ven iz nje. thumbup.gif

All in all: 4/5. Zelo dober koncert.

A te ni gruča ljudi zabila v tiste vrtljive pregrade na vhodu?
  • 0

#636 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 February 2010 - 10:58 AM

Ne. ohmy.gif Tam so bili senzoriji, na teh pregradah, kjer si dal karto noter, pa ti jo je skeniralo, nobene gužve ni bilo, vse je potekalo TEKOČE. wink.gif

ps Karte sem imela za fan pit, pa se mi ni dalo gužvat do tja, ker ni bilo posebnega vhoda, tako da sem bila na parterju, je bila pa gužva tam nenormalna. huh.gif

Njoy the silence, zagreb:

It's no Good:

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
  • 0

#637 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 15 February 2010 - 04:32 PM

Ima smisel, da se odpravim na Metallico v Budimpesto na Puskas Ferenc stadion? Pridobim kaj na velicastnosti in kvaliteti v primerjavi z Lj (stadion Bezigrad) ali Zg? Glede na trenutno proste karte bi vzela sedisca na tribuni nasproti odra.

http://www.eventim.h...rformance.html#

http://www.stadiumguide.com/puskas.htm
  • 0

#638 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 February 2010 - 08:08 PM

Ne znam ti svetovat, še nisem bila.

Zagreb ti je bližje.
  • 0

#639 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 15 February 2010 - 08:21 PM

Vem, vem. : ) Samo enkrat sva se menili a ves, da bi rada nekaj vecjega (stadion v Budimpešti ima 69.000 sedezev), ker Zg hipodrom je tam nekje kot Lj stadion (na uradni strani hrvaskega prodajalca vstopnic pise, da je na voljo 20.000 vstopnic), to sem ze izkusila. ;) Grem v Budimpešto za par dni in si sproti se ogledam mesto, se nisem bila tam. smile.gif
  • 0

#640 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 16 February 2010 - 12:13 AM

Jaz bi šla, asap!

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users