Kakšne imate izkušnje z Wizz Air-om? Sem do zdaj v LDN vedno potovala z Easyjetom, pa bi mogoče poskusila, ker je cenejši.

Potujem z letalom - kaj moram vedeti?
Posted 13 September 2014 - 08:39 PM
Posted 13 September 2014 - 08:49 PM
Meni se je vse zdelo čisto korektno, edino let je imel malenkost zamude, ker niso pravočasno pripravili letala na vzlet. Na Brniku mi itak sploh niso merili kufra, pa osebje je veliko manj nadležno, kot pri Ryanairu. Tam bi ti itak še skret papir prodali.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 September 2014 - 12:22 AM
Pablo Picasso
Posted 14 September 2014 - 12:40 AM
Easyjet je npr. totalno predrag, meni se to sploh ne zdi vec nizkocenovnik, do zdaj karkoli sem gledala je bila cena nad 100€ v eno smer.
Ryanair je pa totalno shitty ja, sam je pa dalec najcenejsi.
After all this time?
Always.
Posted 14 September 2014 - 09:09 AM
Kakšno doplačilo za mali kufer?
Posted 14 September 2014 - 09:14 AM
After all this time?
Always.
Posted 14 September 2014 - 09:27 AM
Aha, razumem. Z Lutona so pa povezave v LDN City verjetno kul, ne? Sem vedno letela na Gatwick ali Stansted.
Posted 14 September 2014 - 09:58 AM

After all this time?
Always.
Posted 14 September 2014 - 01:00 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 October 2014 - 12:49 PM
Kako je pri nizkocenovcih glede sedežnega reda, če nič ne doplačaš? Pri Ryanairu smo se morali "zagrebst", a drugje je podobno,
torej kdor prej pride, ima boljšo izbiro kje sedi?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 October 2014 - 12:57 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 October 2014 - 01:05 PM
Pri online check-inu ti dodelijo random sedež, ki ga brez doplačila ne moraš spreminjati in se ga moraš držati.
V primeru, da hkrati potuje več ljudi, bodo imeli sedeže skupaj le če so skupaj naredili rezervacijo. Če je vsak posebej rezerviral, potem se zna zgoditi, da bodo njihovi sedeži raztreseni po letalu.
Posted 13 October 2014 - 04:45 PM
Pri Wizzairu se usedeš kamor želiš.
After all this time?
Always.
Posted 13 October 2014 - 09:18 PM
Hvala. Saj važno mi je, da sediva skupaj, samo to (letiva z EasyJet). Z Ryanairom sem pa letela 2 leti nazaj, tko da se ne spomnim več dobro,
ali so bili sedeži določeni ali ne.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 October 2014 - 09:23 PM
Kako vezo pa ima to? Saj ti leti trajajo uro, dve..
Posted 13 October 2014 - 09:29 PM
Ja in, a ni logično da bi raje sedela skupaj s fantom kot z enim tujcem, če je to mogoče?
Bill Bullard
Posted 13 October 2014 - 09:37 PM

― V. Van Gogh
Posted 13 October 2014 - 09:39 PM
Ja, ampak domnevam, da nista, da je pac vsak svojo karto loceno placal.
Posted 13 October 2014 - 09:48 PM
Tudi če nista rezervirala skupaj, so po mojih izkušnjah ljudje večinoma dovolj prijazni, da zamenjajo sedež, če jih lepo prosiš. Vsaj nama so vedno ugodili, pa tudi ko sem potovala sama sem se že presedla, ko so me prosili.
Posted 13 October 2014 - 10:16 PM
Drzi, ja, ceprav jaz se na teh krajsih poletih nikoli nisem presedala, na cezoceanskih pa ze.
Zdaj nazadnje sem sedela zraven enega res obilnega mozakarja, smo se komaj stisnili v eno vrsto. K sreci je sedel pri prehodu, da je lahko del njega ven iz sedeza visel, revez ni imel dosti prostora med rocaji sedeza, pa do hrbta sedeza spredaj tudi bore malo. Kaj takega pa se ne.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users