Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#621 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17289 posts

Posted 30 July 2020 - 12:52 PM

Kje v hribih je tak v izi dostop, da bi tudi majcken, ki sicer prehodi vec km na dan, zmogel? Tako da ni v hrib, ampak kaksna planota. Pod severno steno Triglava v dolini Vrata smo bili ze veckrat (priporocam tudi drugim, se skoraj do koce pripeljes z avtom). Drugace bomo sli pa z nihalko na Veliko planino.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#622 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32324 posts

Posted 30 July 2020 - 12:57 PM

Na FB je ena skupina V hribe z otroki.
Jaz sem se včlanila in naslednji dan smo sli na Nanos, jaz pa skor umrla, hahaha
  • 0

#623 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17289 posts

Posted 30 July 2020 - 01:36 PM

Hahaha :D Naslednji dan. No, to bi bilo vseeno prevec, ona cel hrib govori uf, uf, uf dokler se ne zravna. Hvala, se bom vclanila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#624 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16826 posts

Posted 30 July 2020 - 02:51 PM

Tamar, uskovnica, na krvavec po poti pastirskih skratov...razen Tamar je vse malo hriba.
Do uskovnice je ves cas iz klanca, nazaj pa celo pot klanec. Ce jo nazaj neses bo prisla dol bp :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#625 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32324 posts

Posted 30 July 2020 - 07:15 PM

Kako je trenutno s kopanjem v Bohinjskem jezeru? Bi sli v soboto...
  • 0

#626 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 30 July 2020 - 07:22 PM

Voda ima cez 25 stopinj. Meni je tam najboljse za kopanje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#627 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32324 posts

Posted 30 July 2020 - 07:22 PM

Uuu, tako toplo je? Wau!
  • 0

#628 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 July 2020 - 07:41 PM

A to je merjeno v Ribčevem lazu? V Ukancu je ziher bolj mrzla.
  • 0

#629 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 30 July 2020 - 07:52 PM

https://www.arso.gov.../H3280_t_1.html
  • 0

― V. Van Gogh

#630 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 30 July 2020 - 11:22 PM

Kolegica je ravno tam in je tudi rekla, da je topla, pa je ona bolj zmrzljive sorte. Ne vem pa, na katerem koncu točno je.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#631 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 August 2020 - 04:16 PM

Mi2 bova pa šla za 10. obletnico na Bled, v Triglav hotel. Je že bila katera?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#632 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 02 August 2020 - 04:54 PM

Enkrat smo bili samo na kosilu, ful je lepo.

A je katera kdaj slišala, da bi na Bledu komu dali kazen, ker se kopa izven plačljivega kopališča? Jaz do včeraj sploh nisem vedela, da obstaja (ali pa sem pozabila), ljudi vidim v vodi vsepovsod. :D Nori so s temi vstopninami, še za enoletnika je 6 €. 

• 0

― V. Van Gogh

#633 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17289 posts

Posted 02 August 2020 - 05:22 PM

So rekli ravno pred kratkim, ko je en hotel vabil tako goste (da lahko na Bledu vsak najde svoj koticek za kopanje), da je ze nekaj let kazen za kopanje izven kopalisc, ampak da se nikoli niso nikogar oglobili. Samo opozorila dajejo.
  • 0

Tumblr

#634 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 August 2020 - 07:41 PM

Jina, kje ste se pa kopali? Mi smo bili v nedeljo na grajskem kopališču. Za odrasle 9, otroke 6, do 4. leta zastonj. Cene so pa nore, ja. Pa ko smo šli s pletno na otoček, so se ljudje tudi tam kopali, seveda tisti, ki so prišli z lastnim prevozom.

Ta hotel pa res lep izgleda, ja.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#635 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17289 posts

Posted 02 August 2020 - 08:01 PM

Koliko pa stane pletna? Saj to najbrz lahko pogledam, ane :D Bom pogledala :D
  • 0

Tumblr

#636 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 02 August 2020 - 08:10 PM

😂
Kje so pa te Emine sladice? Ne da se mi pogledat 😶
  • 0

#637 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16826 posts

Posted 02 August 2020 - 08:18 PM

Ma glede na barvo oken bi rekla da je to una stavba skozi glavni semafor na levo. Gadafi smo ji mi pravili. Jaz bom najbrz pobasala mulca en dan zdaj in sla med tednom dopoldne po eno steko teh sladkisev.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#638 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 August 2020 - 08:22 PM

Podgana, 15 za odraslega, za otroka pa 8. Nam je dal potem za enega froca zastonj.

Triglav ni fraj na najine datume. A mi lahko kej priporočate. Šla bi za dva dni.
  • 0

#639 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 02 August 2020 - 08:24 PM

Ja, trgovski center Bled. Samo cez vikend ima odprto, od petka do ned. Sladice so res bozanske, cene pa tudi ubitacne, jaz nisem niti pogledala cenika in se mi je kar zaletelo. :D
Mi smo samo noge namocili, ce bi se sli kopat, bi sli pa na drugo stran jezera, na tisto plazo ob cesti do Bohinja. Midva sva sla sama pred leti s colnom do otocka, je bilo super. Pletna mi ni tako vsec.
  • 0

― V. Van Gogh

#640 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16826 posts

Posted 02 August 2020 - 08:31 PM

Aja samo za vikend? Ok, pass then :)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users