Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#621 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 November 2005 - 04:12 PM

dilema... nekaj te rabim (al pa koga ki ve)

rabim točno ime tiste kreme z zlatim prahcom. nisem je našla cry.gif
  • 0

#622 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 November 2005 - 04:13 PM

danes:

- čistilno mleko garnier essentials
- afrodita balzam za noge
  • 0

#623 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2005 - 04:27 PM

mogoče kera ve,če še obstaja linija poly kur od Schwarzkopf-a?Sem mela balzam,ki se ne spere in mi je bil tooooook huuuud ,da ni res-lasje so bli svilnati,gladki...res mi jih še noben balzam do zdj ni takih nardilšprama embalažo,da vem ker balzam kupt,pa ga nikjer ni).
Mogoče kera ve?
Samo ne vem pa zdaj na pamet(sem pri fantu) ker vonj oz. s čem je bil ta balzam.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#624 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2005 - 04:57 PM

QUOTE(Princeska)

js mam tole, sam ne vem, če je to isto, kar omenjata rea in dilema:

[b]schwarzkopf gliss kur hair repair reflex-glanz-kur )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#625 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2005 - 05:17 PM

špela,je prozorna flaška in notri zlato rumena krema na potisk?saj se vidi droben zalt prahec!
  • 0

#626 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 November 2005 - 06:10 PM

QUOTE(Princeska)

Gliss Kur Hair Repair REFLEX GLANZ KUR Tiefenrepair (trockenes, strapaziertes haar).

IPB Image

Tle na sliki se ne vidi, u real ma pa kremica v seb ful takega zlatega prahu, ki da lasem tak poseben zlatkast lesk.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#627 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 06:13 PM

QUOTE(rea)

pa oprosti,k si se mogla tako razpisat,ampak sj si me že vajena laugh.gif

Ni problema. biggrin.gif wink.gif

Danes sem dobila:

- Labello SOS Lip Balm (v tubici)
- Head & Shoulders Ocean Energy ... sploh nimam prhljaja, ampak me je nekaj prijel, da bi blo dobro met preventivo biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#628 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 22 November 2005 - 06:15 PM

Se ti da prepisat sestavine od SOS balzama? Si ga že sprobala, kakšen je občutek na ustnicah? Hvala.
  • 0

#629 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 22 November 2005 - 06:16 PM

js mam isto to reč, sam da je za barvane laske ... ista pakunga, sam mau drgač gor piše. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#630 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 06:35 PM

QUOTE(Irena*)
Se ti da prepisat sestavine od SOS balzama? Si ga že sprobala, kakšen je občutek na ustnicah? Hvala.

Irena, občutek na ustnicah je izredno fajn. Balzam ima bolj teksturo takšne kremice, ki se hitro vpije, ampak naredi na ustnicah tak mehek zaščitni sloj - res fajn filing. Pa občutek je zelo vlažilen. Jaz imam takle čas in potem čez celo zimo zelo razpokane in izsušene ustnice, tale balzam pa mislim, da jim bo končno kos. Že po prvi uporabi opažam razliko ... pa tudi diši lepo.

Sestavin je pa ful ogromno, ampak ker si že tako lepo prosila, jih bom prepisala. biggrin.gif wink.gif

OCTYLDODECANOL, C18-38 ALKYL HYDEOXYSTEAROYL STEARATE, RICINUS COMMUNIS, CVAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BIS-DIGLYCERYL POLYACRYLADIPATE-2, PANTHENOL, AQUA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII, HYDROGENATED CASTOR OIL, CALCIUM PANTOTHENATE, CALENDULA OFFICINALIS, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, C20-40 ALKYL STEARATE, CERA ALBA, MAGNESIUM STEARATE, MAGNESIUM SULFATE, MICA, GLYCINE SOJA, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, FARNESOL, PARFUM, CI 77891
  • 0

#631 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 November 2005 - 07:08 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Princeska)

Gliss Kur Hair Repair REFLEX GLANZ KUR Tiefenrepair (trockenes, strapaziertes haar).

IPB Image

Tle na sliki se ne vidi, u real ma pa kremica v seb ful takega zlatega prahu, ki da lasem tak poseben zlatkast lesk.

hvalaaaa biggrin.gif
  • 0

#632 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 22 November 2005 - 08:21 PM

A ta Gliss Kur kej zmasti lase, jaz uporabljam tist sprej od Gliss Kur, k ful lepo disi-balzam in sem ful zadovoljna, sam ta blišč me pa res mika, sam ne vem če bo to zame, ker mam tanke lase pa redke tud...?
  • 0

#633 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 08:30 PM

Hm ... mogoče ni dobro uporabljat tole, če imaš tanke in redke lase, ker se mi zdi, da jih malce obreži.

Lahko pa poizkusiš, zmastilo ti jih ne bo ... se pa itak ta zadeva ne nanaša na lasišče ampak na spodnji 2/3 las.
  • 0

#634 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 November 2005 - 10:35 PM

in za kaj uporabljate to kremo... za kakšne priložnosti?
  • 0
Posted Image

#635 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 22 November 2005 - 10:52 PM

[quote=Tanjci]in za kaj uporabljate to kremo... za kakšne priložnosti?

js je ne uporabljam več, ker mi stvari, ki se ne spirajo, enostavno niso tok všeč. mela sem jo pa zato, ker so se aski res lepo svetli po nanosu. po vsakem umivanju sem si jo pač nanesla na vlažne lase, ni blo samo ob posebnih priložnostih. se mi pa zdi bolj ko ne za afnanje, nima nekih negovalnih učinkov.
  • 0

#636 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 22 November 2005 - 11:37 PM

[quote=Špela]
se mi pa zdi bolj ko ne za afnanje, nima nekih negovalnih učinkov.
po kremi imam full mehke in gladke lase-ni tok hrapavo meni je zakon.

[quote=Tanjci]in za kaj uporabljate to kremo... za kakšne priložnosti?
kar tako.sj tanjci,kle ni tok zlatega prahu kot v tistih špricah za novo leto,ko si ves od bleščic!Ta zlati prah dejansko učinkuje kot malo leska na svetlih laseh...in se ne vidi zares zlatega prahu na laseh!
Je pač balzam kot vsak drug;)
  • 0

#637 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 23 November 2005 - 10:05 AM

moji nakupi:
robci, vložki in podobne zadeve
zobna ščetka in
l'orealova volume shocking maskara
  • 0

#638 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 23 November 2005 - 02:30 PM

QUOTE(rea)
Je pač balzam kot vsak drug;)

ok... nov kueščn:
kolk baslamov pol vi date na glavo? a si umijete lase, pol balsam za lažje razčesevanje las, ki se spere... pol pa tole z bleščicami, pa un Gliss Kur v šprici (tekočina, za na suhe lase)... da ne omenjam da daste še uno za zaščito pri likanju biggrin.gif

ok brez zajebancije... tist prvi del me zanima... a imate tegale za balsam (z beščicami) al si daste še prej po šamponiranju tud balsam gor? :scratch:

• 0
Posted Image

#639 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 November 2005 - 03:11 PM

Tanjci ... najprej šamponiraš, potem daš gor balzam, ki se spira. Jaz dam potem gor še masko za lase, ampak tebi ni treba, če ni potrebe. Uglavnem ko spereš balzam z las jih sfrotiraš in nato vtreš v vlažne lase to zlato kremico, naneseš jo na spodnji 2/3 las in dobro vtreš, je pa ta kremica v embalaži na potisk in zadostujeta že eden do dva potiska (sej tudi piše na embalaži). Tega pa potem ne spiraš in potem lase posušiš tko kot vedno.
  • 0

#640 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 November 2005 - 03:36 PM

[quote=DiLeMa] Uglavnem ko spereš balzam z las jih sfrotiraš

Kaj jih?! rolleyes.gif

A za rjavolaske pa ni ta kremca?
  • 0

1 user(s) are reading this topic