V bistvu imam veze v eni piceriji tukaj v Zadobrovi, in bi mi po moje dali to na pico, če prinesem zraven. Nisem pa še nikoli probala te mocarele, imam na wishlisti.
Hvala ti.
Posted 04 March 2013 - 11:39 AM
V bistvu imam veze v eni piceriji tukaj v Zadobrovi, in bi mi po moje dali to na pico, če prinesem zraven. Nisem pa še nikoli probala te mocarele, imam na wishlisti.
Hvala ti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 March 2013 - 11:58 AM
Odkar sem prebrala knjigo 80/10/10, se mi sir gabi (tudi če pustimo ob strani vso stvar z mučenimi kravami).
Sir je zelo toksičen za telo. Težko se mu odrečemo, ker vsebuje snovi, ki nas rahlo zasvojijo.
Zelo priporočam v branje tole knjigo: http://www.bookdepos...m/9781893831247
Meni je spremenila pogled na prehrano. Ne gre za "dieto" v smislu nekega hujšanja, ampak za resnice o prehrani in o tem kako človeško telo reagira na določene snovi, ki se nahajajo v hrani (in o tem, zakaj kandida, kako se je čisto enostavno znebiti, o sladkorni bolezni, alergijah, prekomerni teži, raku...). Čisto iz znanstvenega vidika je napisano. Res priporočam!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 March 2013 - 07:09 PM
Zanimivo čtivo. Knjigo mislim, si jo mogoče omislim. Še Kitajska študija me čaka, sem jo prebrala šele pol.
Jaz sem pa zadnjič pogledala tisti video o mleku, saj veliko že vem, vseeno pa sem bila 3/4 časa odprtih ust (in skoraj solznimi očmi).
Kako se dnevno zastrupljamo ....
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 March 2013 - 07:13 PM
Jaz sem se tako po tej 80/10/10 knjigi počutila. Sem bila prepričana, da jem res zdravo in prav, ampak je še precej stvari, za katere ne vemo, kako slabo dejansko vplivajo na človeško telo. Ta Kitajska študija je tudi super knjiga, ja.
Posted 04 March 2013 - 07:15 PM
Zanimivo čtivo.
Knjigo mislim, si jo mogoče omislim.
Tu je brezplačen PDF: http://ebookbrowse.c...-pdf-d313096644
Posted 04 March 2013 - 07:46 PM
Posted 04 March 2013 - 07:49 PM
Malo je dumbed down tole zgoraj Mi je pa vegankit stran ful lepa.
Posted 04 March 2013 - 07:57 PM
Posted 04 March 2013 - 10:39 PM
Veganski izdelki - Manner (vsi tisti, ki imajo krizec v kategoriji 'lahko vsebuje sledove')
Posted 05 March 2013 - 08:19 AM
Wow, to pa je ZAKON!!!! Moram v nabavo.
Posted 05 March 2013 - 08:22 AM
Ce kaj najdes, poslikaj, da lahko damo ikone k seznamu za lazjo orientacijo. Google ni najbolj prijazen temu seznamu
Posted 05 March 2013 - 08:30 AM
OK, bom. Sem si sprintala.
Posted 05 March 2013 - 09:14 AM
You the man!
Posted 05 March 2013 - 01:18 PM
Super veganski recepti: http://letthemeatvegancake.tumblr.com/
Posted 05 March 2013 - 10:15 PM
Posted 06 March 2013 - 01:07 PM
Mmmmmm. Lačna.
Sem pa bila danes v Maxiju, še dobro, da ne grem večkrat v center, ker bi tam pustila majhno premoženje.
Sem pa vzela tisto mocarelo, ki jo Sarah omenja, ter svilnat tofu. Ter jogurt, navaden. Dobila sem tudi garam masalo, hvala za nasvete.
Posted 06 March 2013 - 01:14 PM
Jaz sem se tudi prijavila Sicer vem, da se ne bom držala vseh 30. dni, ker sta vmes dve "posebni" priložnosti v okviru družine. Se bom potrudila, da tudi ob teh dveh dnevih poskušam zaužit minimalno jajc in mlečnih izdelkov, ampak ne mislim babici s tem tečnarit. Se bomo ubadali s tem, če kdaj resno preklopim na veganstvo
Posted 06 March 2013 - 01:15 PM
Sem te dodala v tisto skupino za pomoč na FB.
Posted 06 March 2013 - 01:15 PM
Hvala!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users