Sveto verjamem da prehranjevanje (zdrava teza, raznolikost) in fizicna vadba v resnici nimata dosti s tem, kako dolgo bos zivel.
Daj se odloči, no...
Posted 07 August 2017 - 07:50 AM
Sveto verjamem da prehranjevanje (zdrava teza, raznolikost) in fizicna vadba v resnici nimata dosti s tem, kako dolgo bos zivel.
Daj se odloči, no...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 August 2017 - 09:20 AM
Frcica, po pomoti sem ti dala minus. Naj nekdo izenaci, prosim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2017 - 10:26 AM
Še ena lokacija me zanima, če ima kdo izkušnje z njo - Banjole. : )
Posted 15 August 2017 - 10:55 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 August 2017 - 01:23 PM
Lepo, Marmelada
Koliko sta dala pa za apartma?
Jaz bi rada drugo leto našla nekaj čisto blizu morja...
Posted 17 August 2017 - 01:53 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 August 2017 - 01:55 PM
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2017 - 02:00 PM
Imaš kak link morda?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 August 2017 - 02:43 PM
Tnx.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 January 2018 - 09:48 AM
_M_, jaz se bila lani na Hvaru in je bilo čudovito. Bili smo v Pokriveniku, enem majhnem zalivu sredi ničesa in je bilo res spokojno. Če si tega želiš. Ker tukaj ni stojnic, ni obiska mesta vsaki večer, ni palačink
. Je pa narava, turkizna voda, en mali bife, odlična hrana, vsak dan dostava svežega kruha, sadja/zelenjave, tudi pica, senca na plaži, malo ljudi...Meni sanjsko
. Ne maram ljudi, pripeke in hrupa. Pa tistih promenad.... To ni za mene. Mogoče 1x, potem pa imam raje mir in eno zaključeno družbo ob dobri ribi in kozarcu rdečega. Jaz 100x izberem Hvar.
Levo okno skrajno desne hiše je bilo naše
.
Jooj, ne morem pozabiti tega.
Mislim, da sem našla nekje na spletu te apartmaje; moram res mal razmislit o terminu.
Posted 11 January 2018 - 02:51 PM
Posted 30 June 2018 - 10:05 AM
Posted 13 July 2018 - 08:07 AM
― V. Van Gogh
Posted 07 October 2018 - 08:37 PM
Posted 07 October 2018 - 08:56 PM
Oj, pomoje si najbrž spregledala, da sem nekaj napisala mimogrede v čveku bom kar kopirala, ker ne znam od tam citirat.
Nam je bil super in bi mogoče spomladi še šla, čeprav se takrat ne moreš kopati v zunanjih bazenih in potem zna bit notri res gužva najbrž. Hrana mi iskreno povedano ni bila noben presežek, je pa res ogromna izbira (za moj okus čisto preveč sladic in peciva ob vsakem obroku) in nismo vsega preizkušali, ampak jedli bolj tisto, kar poznamo, ker je bilo tako lažje za vse zaradi tamalih. Malo me je zmotilo, ker je bilo v restavraciji po tleh vedno precej umazano, res si moral paziti in se izogibati kosom hrane po tleh.
Je pa fajn imet tkole polni penzion, pa čeprav greš samo na juho za kosilo, ker res nimaš nobene skrbi s hrano potem. V bližini niti nisem videla kakšne trgovine ali restavracije, kjer bi sicer lahko kaj kupil oz. pojedel. Za otroke je na voljo telovadnica, zunanja igrala med hotelom in zunanjim bazenom, lahko jih daš v "varstvo" v miniklub, česar mi nismo prakticirali, ker je bilo dovolj drugega za počet skupaj. Kolegica jih je pa dala vsak dan dopoldne v to varstvo, da sta bila z možem sama. Naši dve sta zvečer noreli v minidisku, takrat sva si pa midva privoščila eno pijačo v baru en štuk višje.
Tako da ja, men se zdi, da se za 300 € za 4 osebe (en otrok zastonj, za nečakinjo smo poleg paketa 260 € doplačali 40 €) zdi, da se poleti splača, mi je pa to zgornja meja, več ne bi dala. Zdej je dražja ponudba.
ja, s sabo sem imela za pit pa nekaj prigrizkov, tko za na bazen pač. Nam je prišlo prav, ker razen bara na zunanjem bazenu ni bilo neke ponudbe, tam pa je itak precej drago. Na zunanjih bazenih je bilo super, tobogan lih pravi za take otročke, kot so naši, noter sta pa dva bolj mini, drugače pa nič kej dost atrakcij na bazenih. Moram rečt, da se mi je notranji kompleks zdel precej skromen, no.
Aja, brisač za na bazen ni treba vozit s sabo, ker jih dobiš dol.
Posted 08 October 2018 - 10:02 AM
Posted 08 October 2018 - 11:56 AM
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2018 - 11:59 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users