Ja, iz VB meni vedno dostavi GLS.

eBay in PayPal
Posted 25 February 2014 - 07:40 PM
Posted 25 February 2014 - 08:54 PM
Meni vedno navadna pošta. Poglej pod avkcijo, ponavadi piše način poštnine. GLS in podobne dostavne službe mi dostavljajo samo ASOS in ostale spletne trgovine, od zasebnikov na Ebayu pa nikoli.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 February 2014 - 01:03 PM
Punce, pazite se na eBayu. Zadnje čase vse več prodajalcev prodaja originalno zapakiran makeup, kateremu pa je pretekel rok.
Čeprav nikjer ni označeno, do kdaj je rok uporabe, se takoj, ko izdelek odpreš, lahko zavoha vonj po stari kozmetiki, pa tudi na izgled se vidi, da je bila narejena že pred leti.
Fuj, ogabneži!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 March 2014 - 11:06 PM
Po kakem principu deluje biddanje? Zdaj sem biddala nekaj, 12GBP in mi napiše da sem bila outbidded, potem pa vidim, da je zmagal bid, enak mojemu, torej 12 GBP. Kako to funkcionira, če sta 2 enaka bidda?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 March 2014 - 09:05 AM
Hm, mogoce je kaka finta v postnini? Ugibam.
Posted 03 March 2014 - 11:12 AM
Ali pa tisti, ki tazadnji bidda.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2014 - 11:22 AM
Ali je pa prikrito biddanje (ne vidiš, koliko je zadnji bid) in je nekdo prej ponudil 12€
Posted 03 March 2014 - 11:27 AM
After all this time?
Always.
Posted 03 March 2014 - 03:52 PM
Posted 03 March 2014 - 11:02 PM
^^ to bo držalo ja, zmaga tisti, ki je ponudil prvi. Ker je ona/on pred mano biddala 12, jaz sem potem maxximalno ponudila 12 in je zmagal on.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 March 2014 - 09:34 PM
"free shipping"
"…on orders over $100"
Posted 07 March 2014 - 09:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 February 2016 - 06:58 PM
Ustvarila sem si račun na Paypal, dobila sms, da so mi kao odtegnili 1€ in piše da že lahko nakupujem. Ni bilo včasih tako da si moral počakati do naslednjega izpiska na katerem si dobil neko kodo?
[Napoleon]
Posted 18 February 2016 - 06:59 PM
Ja, zdaj so ful poenostavili in pohitrili postopek. Račun si res lahko ustvariš v treh minutah. Pa končno so prenovili stran, prej je bila res grozno zastarela.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2016 - 07:02 PM
Dobila sem samo mail za aktivacijo, pa potem v svojih nastavitvah vidiš to kodo. Torej se lahko že veselo vržem v nakupovanje?
Še to, ko piše da poveži svoj račun z bančnim računom, brez tega ne gre? Če imam npr. da Visi 100€, moram vseeno še z paypal povezat račun?
[Napoleon]
Posted 18 February 2016 - 07:05 PM
Če boš kupovala na spletnih straneh, kjer imajo kot opcijo plačila samo Paypal in ne tudi kartico, potem ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 February 2016 - 07:22 PM
Ja, recimo eBay je tak, da brez PayPala ne gre, ampak ti pa mora od nekje denar potegnit, zato poveži.
Bill Bullard
Posted 18 February 2016 - 08:18 PM
Punce, ful pazite, če imate paypal aplikacijo na telefonu in se kje na nezaščiteno (javno) omrežje priključite in uporabite aplikacijo. Meni je nekdo na tak način dobil geslo in ga spremenil, dodal svojo kartico, svoje podatke, in nakupil za 120 eur stvari. Istočasno sem na gmail začela dobivat poplavo spama (da bi seveda zgrešila obvestila od paypala, da sem spremenila geslo in dodala kartico). Na srečo sem takoj, ko se nisem mogla več vpisat, poklicala paypal, pa so mi denar po dveh dneh (in zablokiranem računu) vrnili. AMPAK! Zdaj mi že dva tedna preverjajo račun, kot da sem jaz kriminalec in mi pošiljajo grozno dolge emaile z vprašalniki o skoraj vsaki moji transakciji, miljon dokazov jim moram dat, večino denarja, ki je gor so mi zdaj vseeno za pol leta "zamrznili" in ga ne bom mogla uporabljat, kao zaradi varnosti. V glavnem, pain in the a**. Kar malo so se mi zamerili... kot ena mafija se mi zdijo. Prav iščejo izgovor za obračanje mojega denarja, pa sem imela samo cca. 350 eur gor.
Posted 18 February 2016 - 08:31 PM
Immoretelle, tebi se res svašta dogaja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2016 - 08:34 PM
Ja samo res, človek sploh ne ve, kaj bi si mislu... če sploh kaj..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users