Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
639 replies to this topic

#621 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28138 posts

Posted 08 September 2023 - 01:34 PM

Zdaj sem imela zile drugic in bo okej.

Si še zadovoljna? Si bila še na kakšnem posegu od takrat?

Pa ti, Neytiri?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#622 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20013 posts

Posted 08 September 2023 - 03:50 PM

Jaz bi sla ponovno samo na brazilsko v dermacenter, tukaj kot fiona sem bila pa na vsem drugem 6x in ni ok prijeli, je ze skoraj vse nazaj..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#623 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17324 posts

Posted 08 September 2023 - 05:25 PM

Ne nisem. Spet jih imam tolko kot je blo.
Ne grem vec. Itak ce sem prone to this se bodo delale. Sprejemam kot del zivljenja od zdaj naprej. Najnovejsa pridobitev pocenih varic je tam kjer gre kost al pa elastika od modrca pod joski. Top. Sploh ne vem kdaj je to nastalo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#624 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28138 posts

Posted 08 September 2023 - 09:08 PM

Eh. Se pojavijo na istih mestih?

Jaz sem tudi dedno nagnjena k njim, ma se ne morem sprijazniti (pazim na življenjski stil, izvajam preventivo, pa še vseeno nastane kakšna nova). Imam jih pa predvsem okrog kolen oz. so tam najbolj izrazite.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#625 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19505 posts

Posted 29 July 2025 - 10:08 AM

Domov - Derma Klinika Maribor

Če katero zanima, paket 10 tretmajev za celo telo je 500€. 

Dodatno vas povabim na kavo k meni, ker je to sosednja zgradba od nas :) 

• 0

#626 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86994 posts

Posted 29 July 2025 - 10:37 AM

Jaz sem pa gledala, da bi šla v Laser House pri nas, je 470. V Laser Skin je pa 400, ampak mi prva deluje bolj na nivoju (pa bližje je).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#627 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19505 posts

Posted 29 July 2025 - 10:48 AM

Se mi zdi, da se je ful pocenilo to v zadnjem času... jaz bom tudi šla v jesenskem/zimskem času (če mi ne bo škoda denarja dat :) )

• 0

#628 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86994 posts

Posted 29 July 2025 - 10:51 AM

Ja, saj to. Še vedno stane.

• 0

― V. Van Gogh

#629 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 29 July 2025 - 11:44 AM

Pa to ni nic. Meni se vedno ni jasen ne ta laser, ne te cene. Kaj potem uporabljajo v Medilase, da je cena vsaj x10... Ali pac druge dermatoloske klinike. Ocitno je tudi med diodnimi razlika.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86994 posts

Posted 29 July 2025 - 11:47 AM

Pa pri nekaterih piše, da je treba obnavljat letno, pri nekaterih pa na 5-7 let. Če bi bilo to res, je zastonj.

Meni so se na nogah tako stanjšale, da epilator sploh ne zagrabi več vseh.

• 0

― V. Van Gogh

#631 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19505 posts

Posted 29 July 2025 - 12:01 PM

Pa to ni nic. Meni se vedno ni jasen ne ta laser, ne te cene. Kaj potem uporabljajo v Medilase, da je cena vsaj x10... Ali pac druge dermatoloske klinike. Ocitno je tudi med diodnimi razlika.

x10 glih ni, 1800 je paket celo telo v Medilase 7 tretmajev. 

• 0

#632 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 29 July 2025 - 12:31 PM

Aja, tega nisem zasledila. Sem samo cene gledala za vsako stvar posebej. Samo zihr ni isti laser. Menda se da slabse tudi na aliexpresu narocit. Nekaj sem brala, da naj bi se pripravljala regulacija, ker je zdaj kaos na trgu s temi "medicinskimi".
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#633 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 August 2025 - 08:23 AM

Te "klinike" so vse pod istim okriljem (Maribor, House, Skin...) in so shady.
  • 0

Tumblr

#634 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19505 posts

Posted 21 August 2025 - 05:27 PM

Zakaj?
  • 0

#635 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 August 2025 - 06:12 PM

Na redditu danes berem.

https://www.reddit.c...ia/s/KaOE7acDS9
  • 0

Tumblr

#636 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86994 posts

Posted 22 August 2025 - 08:49 PM

Eh, potem je imel moz prav, da je prevec poceni, da bi bilo vse v redu. 😏 Se bom kosmata.
  • 0

― V. Van Gogh

#637 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6810 posts

Posted 22 August 2025 - 09:11 PM

Ojoj, moja prijateljica je pa bila v Laser house v Lj, ravnokar je zaključila s tretmaji in je pa ful zadovoljna.
  • 0

#638 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17750 posts

Posted 23 August 2025 - 06:23 AM

To, da študentke delajo laser, ni nič protizakonitega, ker za uporabo ne rabiš univerzitetne izobrazbe. Ali so zaposlene na črno in brez malce, je drugo.
Preverjeno, ker je kolegica kot študentka medicine delala v Arsdermi LJ.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#639 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 23 August 2025 - 06:29 AM

Ja, ampak ni bila pa studentka ekonomije, haha. Pa bila je pod okriljem zdravnika verjetno. Pac vcasih je veljalo, da si lahko bil samo MD za upravljanje laserja oz. je morala biti prava medicinska klinika. Ker so ocitno to spremenili, je stanje na trgu Teksas.
  • 0

Tumblr

#640 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17750 posts

Posted 23 August 2025 - 07:14 AM

Jp, to pa ja. Pa bi rekla, da se večini, tudi najbolj legit gre predvsem za denar, ker so laserji dober biznis.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users