Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#621 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 August 2015 - 09:32 PM

Morda Grad Turjak ali pa Galerija Repanšek?

• 0

#622 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16826 posts

Posted 17 August 2015 - 09:45 PM

je propadla, vem ker sem tukaj blizu doma. ne vem pa kaj je bilo zadaj, ampak že par let ne laufa...

Kak umeten bršljan?Jaz to nisem nič vidla. Onadva sta se poročila tam ja, na koncu kostanjevega drevoreda, zadnji teden v avgustu. Ful je bilo lepo, res...potem pa je bila večerja pred gradom, tam je en tak prostor....sta pa ostalo rihtala vse sama, tudi ni bla večerja no, kanapeji, pa sladice, torta, in pred polnočjo smo bili že vsi doma. Pa saj je odvisno od okusa to, se strinjam.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#623 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 17 August 2015 - 09:55 PM

Fiona, različne ljudi, od pijanca do pogrebnika pa še kaj. :lol:

Hi hi a res? Ne gledam, zdaj me pa firbec. : )

Če sem prav razumela, bosta z Amišem nekoč v sorodu? : )) Čestitke še od mene!
Glede lokacije sem bolj kot ne clueless, glede na to, da poroka ni ravno my glass of beer. Sem pa P. na zadnjem koncertu Maidnov v Vili Manin pri Palmanovi rekla, da bi lahko bilo vse skupaj lepa kulisa za poroko. : ) The time and place felt good, just the two of us, ... .
Alternativa: Las Vegas.
Skupni imenovalec: trenutni navdih. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#624 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2015 - 10:37 PM

Meni je kar nekaj lokacij vsec, pod pogojem da ni absolutno nikogar nikjer okoli. Sem bila na eni hudo fancy in dragi poroki na Bledu, obred na otoku in je med obredom folk gledal v cerkev.

Mi je pa precej bedno, da mi povsod nekaj ni vsec - ali njihova dekoracija, pohistvo, catering/hrana. Jaz bi najraje vse to sama sestavila skupaj, torej najela nek prostor, nasla neko cvetlicarno, itd itd.
Saj se vse to da, seveda, ampak cena super naraste.
  • 0
Viens, reste ici!

#625 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 17 August 2015 - 10:48 PM

Midva sva imela kosilo/večerjo v gostilni Pec. Imajo tudi ful lep vrt in če ne bi restavracije rezervirala prej kot dva dni pred poroko, bi verjetno imela obred raje tam kot na matičnem uradu. Če pripravijo prostor po tvojih željah je IMO res lepo. Povrh vsega je hrana vrhunska, postrežba pa na nivoju. 

• 0

#626 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2015 - 10:53 PM

Kalypso, Idila Pec?

Edit:
Jina, saj vem da ne pride v postev, ampak samo za informacijo. Dvorec Statenberg, ki sem ga nekaj casa nazaj lepila, v mojih krajih se nahaja, racuna 100€ za obred na dvoriscu ali v viteski dvorani. Cene menija pa se gibljejo od 29-40€, ampak meni niti en meni ni vsec.
  • 0
Viens, reste ici!

#627 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 17 August 2015 - 11:00 PM

Ne oz. ja. V bistvu je gostilna v tisti rumeni stavbi, bar Idila Pec pa je spodaj pri reki. Poznaš?

• 0

#628 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 August 2015 - 11:05 PM

Ja, poznam.
Ampak v Pecu ne mores bit sam ne? Razen da celotno restavracijo zakupis?
  • 0
Viens, reste ici!

#629 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 17 August 2015 - 11:20 PM

Čisto sam menda verjetno ne morš bit, razen če ne zakupiš cele restavracije, to pa verjetno stane kar precej. Jaz sicer nisem tako občutljiva, da bi želela biti v vsej restavraciji in njenem vrtu sama, bi me pa pretirana gneča in zijala motila. Za najino poroko so nam pripravili prostor, kjer smo imeli svojo zasebnost. Čeprav smo bili zunaj, nobeden od gostov restavracije ni zalutal v naš kotiček. So vse goste, ki so prišli na večerjo/kosilo posedli stran od nas, na teraso, da jih spoh nismo ne videli, ne slišali. Verjamem, da če bi imela poročni obred spodaj pri reki, bi se zagotovo našlo kakšno zijalo. 

• 0

#630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 18 August 2015 - 12:28 AM

Morda Grad Turjak ali pa Galerija Repanšek?

V Turjaku imajo poroke menda samo noter in je dvorana obupno grda, pa tudi okolica gradu mi ni všeč. Za Repanška sem pa že parkrat slišala, bom pogledala. :)

Če sem prav razumela, bosta z Amišem nekoč v sorodu? : )) Čestitke še od mene!

Haha, ja. :lol: Tudi on bo na poroki, častni gost. ˆ-ˆ Hvala! ^_^

Edit:
Jina, saj vem da ne pride v postev, ampak samo za informacijo. Dvorec Statenberg, ki sem ga nekaj casa nazaj lepila, v mojih krajih se nahaja, racuna 100€ za obred na dvoriscu ali v viteski dvorani. Cene menija pa se gibljejo od 29-40€, ampak meni niti en meni ni vsec.

:o To je pa res poceni. Do zdaj še nisem videla, da bi bilo kje ceneje, kot 40 € (brez pijače), v povprečju pa je nekje 50 - 60 na osebo.

Glede zasebnosti in ostalega je tako, kot si rekla; če nočeš zapraviti celega premoženja, moraš skleniti kakšen kompromis. Popolno zasebnost imaš recimo, če se poročiš doma. :D

Od Jezerška so mi poslali ponudbo in me je na rit vrglo, koliko računajo samo za (grozne) dekoracije miz. :o Lahko posredujem, če katero zanima. Jaz bom sicer sama poskrbela za to in oblikovala vse tiskovine, se ful veselim. Njihova hrana sicer spet ni tako draga, pa baje je izredno dobra. 

A je katera že bila v gostilni Pr'Noni?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#631 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 18 August 2015 - 12:50 AM

wtf, 50-60 EUR/osebo meni? Kakšen meni pa, npr.? 

• 0

#632 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 18 August 2015 - 01:12 AM

Ja. Na Otočcu je ok. 60 € s torto vred, ampak ne vem, kakšen je meni (saj to je itak povsod po želji), za Brdo so mi pa tole poslali:

Attached File  __Primeri poročnih menujev.pdf   1.18MB   15 downloads

• 0

― V. Van Gogh

#633 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85955 posts

Posted 18 August 2015 - 01:14 AM

Jezeršek:

Attached File  POROKA DVOR JEZERŠEK 2016_A.pdf   4.07MB   21 downloads

• 0

― V. Van Gogh

#634 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16826 posts

Posted 18 August 2015 - 05:09 AM

Dj poglej se tavcarjev dvorec pa jablje.
Pri jezersku sem veckrat jedla in je hrana res za dol past ja.pri noni pa enkrat, tudi dobro a jezersek poseka.
Drugace pa meni je ful vsec na polici v naklu, pogkej matjaz sedej catering.to oa taka hrana omg....pa lokacija je tudi lustna....mas lahko poroko nabprostem sam to je potem piknik varianta kar pa tebi ni.poglej vseeno.on nam rihta hrano za vse dneve podjetja pa vse pogostitve.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#635 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 August 2015 - 05:49 AM

A je to tista restavracija Tango? Meni ti šotori nikakor niso všeč, pa v vsakem primeru ga je treba najeti, ga verjetno ne nudijo oni.

Ne, prav v šotorih smo bili, nasproti gradu (na jasi nasproti vhoda v grad). Kar se šotora tiče je pa verjetno res tako, da ga moraš sam najet in plačat. Cene pa niso nizke...

Tango pa propada in je zaprt že par let. :( 

• 0

#636 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 06:30 AM

Sem že gledala, ker tam moj dedi živi, pa imajo slavja samo v restavraciji hotela (Bor).

Zna biti, da je Vila Bistrica res propadla, ker imajo spl. stran iz prve ruske. :D

Frčica, resno? :lol: Meni so med drugim lokacije na prostem tudi zato tako všeč, ker si obkrožen z naravo in ni potrebe po ne vem kakšnem preseravanju z rožami in drugo okrasitvijo. Čim bolj naravno, tem bolje.

To sem jaz videla, lahko, da je bilo pri Fioni drugače. Poznam gospo, ki poroča občasno tam in je zgrožena nad njihovo slabo organizacijo. S tem, da pač avgusta se tam ne moreš poročiti na prostem, ker je oseba ki to ureja na dopustu :lol:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#637 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 August 2015 - 07:52 AM

Grad Gredič je ful lep. Sem bila na eni poroki tam, preden je ta nadaljevanka prišla na tv.

Posestvo Pule mi je bilo tudi všeč. Si čisto na samem in tam imaš lahko od civilne poroke do same večerje. 

Grad Bogenšperk mi je bil presenetljivo ok, ker smo imeli večerjo zunaj na njihovem grajskem dvorišču..

Kobjeglava mi je ful všeč!

Žička Kartuzija mi je ful posebna. 

• 0

#638 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2015 - 07:54 AM

Točno, Žiče so mi bile ful všeč. Nekaj posebnega je, tudi celo vzdušje tam.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#639 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 August 2015 - 07:59 AM

Kaj pa tole:

http://www.jable.si/

http://www.jable.si/ponudba/poroke

Kolegica se je poročila tule:

http://www.galerijarepansek.si/web/

• 0

• Guests

Posted 18 August 2015 - 08:09 AM

Jezeršek ma super hrano. Sem bila na eni poroki tudi tam pa je bilo ... ammmmm, njam. Nona meni nima kaj ekstra.

Blizu Ljubljane je še restavracija Pecelj. Mislim, da se tudi tam lahko poročiš zunaj. Pa Podvin, kot je že Hevea napisala.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users