Katerih jedi izrazito ne marate?
Posted 14 March 2011 - 11:12 PM
Jaz se čez leto nekak navadim na ta trgovinski paradajz, potem, ko je sezona za domačega, pa vedno
znova ugotovim, kakšno sranje je. Res se ne more primerjati. Lačna sem. Saj je z vsem, kar je domače,
praviloma pač tak.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 March 2011 - 11:13 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 March 2011 - 11:13 PM
^ Jp.
Meni se ta trgovinska zelenjava že kar malo upira zdaj na koncu zime.
Sezona je sredi poletja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2011 - 11:15 PM
Poleti je paradajz.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 March 2011 - 11:42 PM
Ne maram wasabija (s sojino omako)

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 March 2011 - 12:58 AM

Enako nisem še nikoli poskusila žolce, ampak v tem primeru dvomim, da jo kdaj bom (me že sama ideja odbija).

Posted 15 March 2011 - 11:51 AM

vuelvo a vos,
Posted 15 March 2011 - 08:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 March 2011 - 08:45 PM
^Ja, ogabno, še bolj kot banana sama.
Pa rdeča pesa.

― V. Van Gogh
Posted 15 March 2011 - 08:46 PM
Njam oboje!
Špar Premium rdeča pesa je zelo dobra.
Da ne omenjam tiste, ki jo je vlagala moja oma, ah!
Posted 15 March 2011 - 08:47 PM
Ja, domača je čisto druga stvar, to tudi jaz maram. Ampak je ful dela s tem.
― V. Van Gogh
Posted 15 March 2011 - 08:48 PM
Jaz jo že od malega mam rada. Velik del otroštva sem preživela ob ribjih palčkah, rdeči pesi
in pravljicah Svetlane Makarovič!

Posted 15 March 2011 - 08:50 PM

― V. Van Gogh
Posted 15 March 2011 - 09:11 PM
Posted 15 March 2011 - 09:56 PM
Pablo Picasso
Posted 15 March 2011 - 10:01 PM

Pesa itd...samo ne jem zato ker ma ful soli in pač teh reči dodanih (no razen sem pa tja kdaj), rada pa imam pač surovo ki se skuha in nariba pa potem v jogurt

Banana čips je tudi ena mala razvada, jo imam rada, čeprav boljša mi je navadna banana

Ogromno pokonzumiram v zadnjem času tudi krispijev, indijskih oreščkov, datljev in brusnic...bi mogla dat kar vse med najljubšo hrano torej.
Posted 16 March 2011 - 02:05 PM
Posted 16 March 2011 - 03:45 PM
Velik del otroštva sem preživela ob ribjih palčkah, rdeči pesi
in pravljicah Svetlane Makarovič!

krispijev
Kaj so ti krispiji? Oni kruhki od Nature (Žito) ali kaj drugega? Morda Naturini kosmici? Ze veckrat namrec zasledila, da jih omenjas/omenjate.
Kruhki:

Kosmici:

Posted 16 March 2011 - 10:44 PM
vuelvo a vos,
Posted 16 March 2011 - 10:46 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users