Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#621 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 July 2007 - 12:50 PM

Phh, jst mam že sto let naštimano budilko za 10 do 5h tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#622 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2007 - 12:50 PM

crna,
lahko je to govoriti, veš... laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#623 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 July 2007 - 12:57 PM

Ej, meni nikol ni bil problem prespat stvari, oz. maratonsko zavleč do poldneva smile.gif . Za svoje rezultate mature se nisem niti sekirala, pa se zdaj niti ne spomnim več, če so bli na internetu. Sem lepo počakala da so mi poslali po pošti. Sem jako ležerna glede tega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#624 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 July 2007 - 12:59 PM

Mene pa ful sekira, da ne bom prišla na faks wacko.gif Hočem čimprej vedet!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#625 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2007 - 01:13 PM

Uh, jaz pa ne glede na to, kak rada spim, sem mogla TAKOJ vedet. Oz. za naslednje rezultate (sprva se mi je rahlo zalomilo, sem delala maturo kasneje v okviru mat. tečaja) me je foter v Grčijo klical zjutraj. =)
Zaj za faks se mi npr. gladko jebe. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 15 July 2007 - 01:43 PM

Mi pa nismo dobli rezultatov mature na dom. Smo sli lepo v solo vsi skup ko so bli rezultati in to je blo to. Na slovesno podelitev pa sploh sla nisem, ker me takrat ni blo doma. Dobli smo pa domov pismo a si sprejet na faks al ne. Sam tist si si naceloma vsaj priblizno lahko ze prej zracunal. js niti nism vedla, da pride tisti dan ko je prislo in je bla kuverta kr naenkrat v postnem kaslcu, pravo presenecenje smile.gif
  • 0

#627 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 July 2007 - 01:53 PM

Prazaprav sem tudi jaz zdej v zagati, a smo maturo dobili na dom, al smo jo dobili v šoli, pa smo na dom dobili le obvestilo o sprejemu na fax... Mislim da je blo to slednje ja...

Meni je tudi za fax pretežno ravno, zaenkrat ravno slabih ocen spet nimam, a bi bile vseeno lahko boljše (jih grem pa itak to leto zviševat). Mogoče mi celo preveč dol maha za fax...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#628 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 July 2007 - 06:04 PM

Jaz bom probala normalno spat, ne sicer do 12ih, ker mamo ob 11ih podelitev. Upam, da ne bo predolgo trajalo.

Se lahko RIC-ova stran podre. biggrin.gif

Sem pa šele par dni nazaj zvedla, da če pišeš SLO 3, se ti prišteje 1 točka, če 4 2 točki, če 5 (haha) pa 3 točke. cool.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 15 July 2007 - 06:14 PM

To ni cist res. Tiste tocke so zraven pri spisu, za slog, izvirnos, p'a ne vem kaj se, mogoc sm se zaj tut za kero od tega zmotla, sam slog sem ziher.. Pomeni, da lahko dobis tut 3, pa 3 tocke zraven, ce si esej enkratno napisala. Vsaj nam je takrat profesor slovenscine tk rekel. Lahko dobis pa 5, pa nobene tocke zraven. Js sm dobla 5 + 1, slovnica vse prav, esej sm pa kr mal po svoje napisala laugh.gif
  • 0

#630 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 July 2007 - 06:32 PM

Nam so pa rekl da te dodatne točke pri spisu kao ful redkokdo dobi...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#631 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 July 2007 - 06:55 PM

Hm. ermm.gif Sem skoraj ziher, da je tko, kot sem napisala, ker smo pri SLO itak vsi na višjem nivoju. Mislim, tut logično je. Upam. ohmy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#632 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2007 - 07:15 PM

Mislim da je tako kot je izabela rekla, ja. Jaz sem dobila pri slovi dodatne točke zraven, ampak se ne spomnim čist točno kako je šlo, tako da ne bom nič trdila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#633 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 July 2007 - 07:40 PM

Pr slovenščini je tko:
če pišeš 3, imaš + 0 ali 1 točko
če pišeš 4, imaš + 1 ali 2 točki
če pišeš 5, imaš + 2 ali 3 točke
  • 0

#634 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 July 2007 - 09:48 PM

OO grozno, kolko novic samo 6 ur pred kruto resnico cry.gif Jst čisto preveč paničarim wacko.gif
  • 0

#635 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 July 2007 - 04:04 AM

AAaaAaaaAAAAaaAAAAA!! Kap me bo!!!!!

Zgo - 3
Fil - 4

in zdej:

MAT ........5!!!
SLO ........ 8!!!
ANG ..........................8!!!!

In skupaj 28 točk!!!!!!!

Lih me bo pobralo od sreče!!!!!!! Zakaj ni nobenega na msnju!!!! w00t2.gif

• 0

#636 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 July 2007 - 04:06 AM

Nisem mogla spat od 4ih sad.gif

Ampak biggrin.gif
mene je skoraj kap!!
slo: 4 (6)
mat: 4
an: 5
bio: 5
kem: 4

hevea, čestitam za matematiko in angleščino!!

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#637 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 July 2007 - 04:10 AM

In slovenščino??? woot.gif
  • 0

#638 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 July 2007 - 04:11 AM

To mi je pa blo jasno že prej tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#639 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 July 2007 - 04:15 AM

A za angleščino pa ne glare.gif
  • 0

#640 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 July 2007 - 04:24 AM

laugh.gif angleščina je bla ful pomembna zato smo pustili 1% možnosti, da ne bodo vse točke
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users