Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#621 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 17 February 2006 - 11:57 PM

Mene pa nekaj zanima ermm.gif Šele danes sem pršla domov in pregledala svojo dostavo, in noter dobla "kup" enih planet spa izdelkov (5), k jih nisem naročila, so pa kao zastonj. Zdej mi pa nič ni jasno zakaj to. A se to pogosto dogaja, da dobivate stvari na šenk?

Moram pa pohvalit novi gel za tuširanje lotos in kakav...božansko mi diši.
  • 0

#622 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 12:12 AM

V vsakem katalogu je ponavadi tako, da ob naročilu določenih izdelkov prejmeš zastonj vzorček kakega proizvoda,
sej to tudi piše na tisti strani, verjetno nisi bila pozorna na to. 8)
Super, a ne?
  • 0

#623 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 12:29 AM

Ja, vzorček že. Ampk jst sem dobla set neko krtačo in brisačko, planet spa beli čaj nočna nega, planet spa beli čaj pilng, planet spa minerale mrtvega morja obloge in planet spa minerali mrtvega morja gel za tuširanje. Pa ne vzorčke. Original. In v dobavnici mi piše, da je vse to zastonj. Hm, saj se ne bunim, itk da ne, super. Sam kapiram ne, zakaj.(glede na to, da še članica nisem, ampk kupujem prek frendice).
  • 0

#624 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 12:41 AM

Kako pa imaš potem lahko dobavnico, če nisi članica??

To, kar si dobila, je kakor jaz vem, nagrada za člane, ki so bili v nevemkateri kampanji (2?) aktivni in imeli več kot za 30k naročil.
  • 0

#625 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 12:45 AM

Nimam pojma. Ta moja frendica ima v vsaki kampanji do 130 čukov naročil, jst nisem včlanjena, dobivam pa pošiljke direkt od Avona na svoj naslov, zastonj, brez poštnine (baje, ker ima ona tolko naročil). Tk da ona nič ne ve kaj jst dobim, ker je direkt od njih, jst pa pač poli plačam njej-položnca je na njeno ime. In notri vedn dobim še kup papirjev, katalog, kak tester, in položnco. Zdaj sem dvakrat naročila za 10 čukov. To je vse.

Ma sej ne vem, morm njo vprašat kak je to. Pa še vedn imam neki popust na izdelke, kr velik.
  • 0

#626 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 12:46 AM

blink.gif
To mi ni pa čist nič jasno...
  • 0

#627 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 12:47 AM

Ja, vem, Saj tut meni ni. Kak lahko to poteka, če nisem včlanjena. Ampk je res, točn tk kot sem napisala. Pač jst se stem strinjam, ker je zame ok, mi je pa vseen komu plačam, al direkt avonu al njej kot posrednici-je pa itk da bolje njej, pa da se sama ne včlanim, ker bi mogla plačvat poštnino.
  • 0

#628 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 12:48 AM

Pa si ziher, da nisi včlanjena??
  • 0

#629 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 12:50 AM

V bistvu zdaj k se tk čudiš, nisem več. Se sprašujem kaj je zdej s tem. Sam zihr sem, da nisem ničesar pospisala in nisem dala nobenih osebnih podatkov nikol. Vse kar je, sem pogledala katalog, povedala kaj bi rada imela, ona že tk ima moj naslov...in čez par dni sem že dobla pošiljko od Avona.

Razen če me je ona včlanla ....sam sej to bi mi povedala, pa tut kr tk me ne more, brez podatkov.
  • 0

#630 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 12:52 AM

Hm..jest sm se tud tako preko ene včlanila, brez da bi kaj podpisovala, ona mi je enkrat pol sam eno kartico s člansko št. prinesla.

Ni mi jasno, kako lahko ti dobivaš kar domov, položnica je pa kao na njeno ime? Mal jo vprašaj, no..kako pa ti pol naročaš zdej?
BTW, mogoče veš kaj o novi liniji naturals, ki je na zdnji strani kataloga 4? Ful bi imela čistilni gel in tonik...
  • 0

#631 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 12:55 AM

Ja, itk, bom vprašala. Kr neki, no..sem že čist zmešana zaj. Naročam pa tk, da ji prek messengerja, ko klepetamo, napišem kaj bi imela.

O tisti liniji pa ne vem nič. Je nova, a ne, prvič vidim. Niti še nisem celga kataloga pregledala.
  • 0

#632 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 February 2006 - 08:09 AM

Če ne dobivaš računov, nisi včlanjena. In ne moreš samostojno naročati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#633 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 10:18 AM

QUOTE(Estera)
... Ta moja frendica ima v vsaki kampanji do 130 čukov naročil, jst nisem včlanjena, dobivam pa pošiljke direkt od Avona na svoj naslov, zastonj, brez poštnine (baje, ker ima ona tolko naročil). Tk da ona nič ne ve kaj jst dobim, ker je direkt od njih, jst pa pač poli plačam njej-položnca je na njeno ime.  In notri vedn dobim še kup papirjev, katalog, kak tester, in položnco. Zdaj sem dvakrat naročila za 10 čukov. To je vse.

Ma sej ne vem, morm njo vprašat kak je to. Pa še vedn imam neki popust na izdelke, kr velik.

Kako pa je potem tole možno?
  • 0

#634 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 07:19 PM

Evo, uganka rešena.

Nisem članica. Tk pa se je lahko dogajalo zato, ker je pač ona spremenila kao svoj naslov in navedla mene...naj dostavijo meni. Itak lahko za vsako pošiljko spreminjaš naslov. Tiste zadevce pa so bile namenjene njej-ker ima veliko prometa, pač nagrada, ne meni. Sam bom itk obdržala jaz, je rekla, da ima vsega preveč že. Itak so notri precej neuporabne stvari (beli čaj), oblog tut ne uporabljam, edin gel za tuširanje bo šel v promet.
  • 0

#635 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 February 2006 - 07:28 PM

Kdaj pa si dobila darila? Meni nikoli nič ne pošljejo. ermm.gif:
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#636 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 07:35 PM

Dostava je bila 10. 02. se mi zdi, ne vem točn, ker sem šele včeri pršla domov in pregledala.

Darila dobiva moja "predstavnica"- baje kr pogosto, ker ima velik naročil, niti ne vem, sploh noče kej dosti o tem povedat. Men je pa potem tut baš vseeno, glavn da dobim kar jst želim, po ceni kot mora bit, pa mi je vseen kak ona kej s tem služi in kolk daril si prisluži. Itak nimam želje imet svoje verige. Je pa rekla, da dobiva pogosto, predvsem Planet spa zadeve.
  • 0

#637 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 18 February 2006 - 08:01 PM

Ahaaaaa, zdej pa ja, tole je pa že bolj logično, smile.gif

Ona si vedno lahko ob naročilu spremeni naslov za dostavo in potem verjetno tvoje stvari naroča posebej in pride na tvoj naslov.

Nagrade pa pripadajo aktivnim članicam, če so v posamezni kampanji imele za določeno vsoto naročil.
Za tole, kar si ti zdej dobila, mislim, da je bilo potrebno imet za 30k naročil v prejšnji kampanji.

Tako, ja! :!:
Uganka rešena biggrin.gif
  • 0

#638 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 18 February 2006 - 08:09 PM

Pa dobijo zelo aktivne članice taka darila vsak mesec? Kakšna je kaj praksa s tem?
  • 0

#639 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 February 2006 - 09:19 AM

Ne, ne dobijo.
  • 0

#640 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 19 February 2006 - 10:03 AM

Jst pa mislm da je blo s tisim paketom Spa ki ga je Estera dobila tko- v kampanji 2 je potekala nagradna igra in vsaka članica ki je karkoli naročila, je bla uvrščena v nagradno igro- podelil naj bi 5 tretmajev v kozmetičnem salonu in pa nevem kok teh že prej omenjenih paketov. Tko da je najbrž tista njena kolegica to dobila kot nagrado zarad nagradne igre- ker jst nč nevem o tem da naj bi ob naročilu več kot 30.000 sit dobila članica nagrado- mislm, jst je nisem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users