Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#621 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 March 2007 - 08:43 PM

Midva s fantom imava navado, da za vikende ko js spim pri njemu, vedno po sexu vzame čokolado (ponavad je to kdaj sred noči) in vedno meni izbrska ven lešnike. On poje čokolado okrog lešnika, jaz pa potem pridno čakam, da me hrani z lešniki. laugh.gif In imava celo lešnikarsko lestvico, kolk sem si jih prislužla in tako dalje ... nekteri se res znamo zabavat po svoje. tongue.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#622 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 18 March 2007 - 11:17 PM

Ogabno wacko.gif biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#623 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 March 2007 - 09:33 AM

Zakaj je pa to ogabno? laugh.gif To samo kaže na najino sposobnost pravičnega razdeljevanja, da smo vsi zadovoljni. Bodi ponosna, smrkla! tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#624 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 March 2007 - 07:31 PM

haahaa DiLeMa kak si me pa zdaj nasmejala biggrin.gif biggrin.gif .. Sam sta vidva orginalna biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#625 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 March 2007 - 08:08 PM

ucasih se na busu ful zapicm v ksno osebo, pol jo pa non stop gledam v oci, sploh ne zmignem, pa opazujem reakcije. eni ratajo ful zivcni, eni zacnejo bult nazaj, eni se mi smejejo eni pa kr spizdijo pa se skrijejo laugh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#626 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 19 March 2007 - 08:27 PM

kak je dobra čokolada sam lešniki so še boljši biggrin.gif thumbup.gif
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#627 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 March 2007 - 10:19 PM

QUOTE(piko*biko @ 19. 3. 2007 - 20:08) View Post

ucasih se na busu ful zapicm v ksno osebo, pol jo pa non stop gledam v oci, sploh ne zmignem, pa opazujem reakcije. eni ratajo ful zivcni, eni zacnejo bult nazaj, eni se mi smejejo eni pa kr spizdijo pa se skrijejo laugh.gif

Hahaha, jst bi počla od smeha če bi me tko opazovala biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#628 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 20 March 2007 - 09:19 AM

QUOTE(DiLeMa @ 18. 3. 2007 - 20:43) View Post

Midva s fantom imava navado, da za vikende ko js spim pri njemu, vedno po sexu vzame čokolado (ponavad je to kdaj sred noči) in vedno meni izbrska ven lešnike. On poje čokolado okrog lešnika, jaz pa potem pridno čakam, da me hrani z lešniki. laugh.gif In imava celo lešnikarsko lestvico, kolk sem si jih prislužla in tako dalje ... nekteri se res znamo zabavat po svoje. tongue.gif laugh.gif

Zanimivo laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#629 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 April 2007 - 06:01 PM

Piko, ti si en psiho! Jst bi zbežala. smile.gif
To je ena moja čudna navada.. ne morm jest grozdja če je s pečkami, al pa če ni spucano. Zato si ga ekstra pripravim preden ga jem. Mmm, kak užitek je pol tole papcaaat. happy.gif
IPB Image
biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#630 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 April 2007 - 06:36 PM

- vedno kihnem 3x, na faksu pa 2x (včasih, včasih 3x, ampak stalnica je 2x)
- ko se tuširam, si dele telesa zmer umivam in brišem v istem vrstnem redu, drgač sploh ne morm
- zmer se učim zravn muske, ki mora bit obvezno tok naglas, da se me ne sliš, če pojem zravn (veljalo je tud za zgodovino in podobne stvari, ki zahtevajo velik koncentracije)
- ko se usedem v avto mam zmer isti postopek - zavrt ključ do kontakta, prpni se, pržgi luči, vžgi avto (na splošno se mi zdi, da sm obsedena z vrstnim redom in skoz vse počnem po istem postopku)
- zmer zmočm ščetko pred uporabo in zmer 2x sperem usta, zjutri ne morm jest dokler nimam umitih zob
- zmer sm vsaj par minut prezgodnja, ko sem kje zmenjena, isto velja za faks in vse te reči
- letos mam v torbi skoz eno tamalo žličko pa en nož, da lahko jem pudinge, paštete, evrokreme in podobno
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#631 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 April 2007 - 06:56 PM

QUOTE(Buggy @ 11. 4. 2007 - 19:36) View Post

- letos mam v torbi skoz eno tamalo žličko pa en nož, da lahko jem pudinge, paštete, evrokreme in podobno

Džanki. rolleyes.gif

wink.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#632 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 April 2007 - 07:04 PM

Haha, jst nosim pa sabo paket plastičnih žličk, da jih potem ko pojem jogurt ali kej podobnega, vržem kr v smeti.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#633 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 11 April 2007 - 08:05 PM

Jaz tud vedno več kot 2x kihnem. Če samo enkrat kihnem je to že čudež. Mi pa gre pol vedno na živce, ko mi zavsakim kihcem nova rečejo na zdravje, po tretjem pa se že vsi smejijo in me sprašujejo, če sem prehlajena.

QUOTE(Cvetka* @ 11. 4. 2007 - 19:01) View Post

Piko, ti si en psiho! Jst bi zbežala. smile.gif
To je ena moja čudna navada.. ne morm jest grozdja če je s pečkami, al pa če ni spucano. Zato si ga ekstra pripravim preden ga jem. Mmm, kak užitek je pol tole papcaaat. happy.gif
IPB Image
biggrin.gif

Ej jaz tudi ne. Ampak meni se navadno ne da tako strokovno pripravit kot tebi, pa navadno potem peške ven pljuvam.
  • 0

#634 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 April 2007 - 08:12 PM

QUOTE(crna @ 11. 4. 2007 - 19:56) View Post

Džanki. rolleyes.gif
wink.gif

Packa! verymad.gif

Sam če bo šlo tkole naprej, res ne vem kje bom pristala twisted.gif

Dodajam, za vse packe: žličko uporabljam izključno za uživanje jogurtov in pudingov (brez dodatkov!) biggrin.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#635 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 April 2007 - 08:26 PM

ena bolj "grda" navada,ampak vseeno: sem desničarka,ampak kadim pa vedno z levo
  • 0

#636 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 11 April 2007 - 08:36 PM

Joj Tita, pa kaj se ti greš??? Ko te naslednjič vidim, da kadiš z desno!!! laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#637 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 02 May 2007 - 09:07 PM

Alergična sem na to, da so odprta vrata sobe v kateri se trenutno nahajam.
  • 0
Beauty is only skin deep.

#638 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 May 2007 - 04:20 PM

Cvetka, kalypso peške so dobre za lase! tongue.gif

Piko*Biko ti pa si faconarka! biggrin.gif Tole bi pa kar še jst začela prakticirat. laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#639 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 May 2007 - 04:30 PM

QUOTE(Lacrima @ 2. 5. 2007 - 22:07) View Post

Alergična sem na to, da so odprta vrata sobe v kateri se trenutno nahajam.

Isto jaz.
Pa ko kihnem si stisnem/zamašim nos. tongue.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#640 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 May 2007 - 09:13 PM

Berem na sekretu.

Ljudi ob prvem srečanju najprej pogledam v obrvi, šele nato v oči. Jih imam kar razvrščene v kategorije glede na obliko obrvi, sploh ženske.

Se bom še kej spomnla. Je že pozna ura.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users