Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#621 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 03 December 2008 - 07:39 PM

QUOTE(Kalypso @ 3. 12. 2008 - 17:07) View Post

Na živce mi gre, ko si kdo kaj izposodi od mene,potem pa ga morm jaz lepo prosit in klicarit, da mi to vrne.

Jaaa! rolleyes.gif

Mislim a zdaj boš ti skrbel še za to, da si za vsakega zapomniš, kaj si mu posodil?! Zato jaz zadnje čase nerada kar komurkoli posojam. Zase vem, da takih stvari nikoli ne pozabim. Si raje zapišem, za vsak slučaj.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#622 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 03 December 2008 - 08:28 PM

Na živce mi gre:

- to, da se določeni ljudje spomnejo nate samo kadar kaj rabijo, ali ko se imajo za spovedati..

- čefursko oblečene tipe: beri; ves v belem, ali bunda s cofki, oblačila ki kar se da nazorno pokažejo znamko..

- ženske "urejene" brez okusa: sredi zime zapaljene v faco, s tono pudra in z očmi naflakanimi kot da je pust..

- tak način govorjenja: "stari ej, pizda, čist sm sfukan, mt mi je neki težki pizda, pa folk mi čist najeda.." .. al
pa ženske ki se derejo po troli da jih ja vsi slišjo "o fak stara, učeri sm bla toook nažgana..pa tist model mi je took težiu"

- sovražim to, da folk, ki živi v Sloveniji ne govori slovensko

- sovražim ljudi, ki jamrajo, pa jamrajo, pa jamrajo...

- sovražim ljudi, ki nimajo kanček potrpljenja

- sovražim ljudi, ki se hvalijo in precenjujejo

- na živce mi gre, da se folk sramuje svoje govorice: na primer ko se dolenc trudi, da ne bi sluuučajno izjavil na primer : "ej sm šu domu pa se naju, pol sm šu pa na košarko.." ampk bo namesto tega skušal normalno reči "sem šeu domov pa se najedu in potem šel na košarko" in se itak točno sliši da je dolenjec.. pač govor tko kt si navajen, ne pa se trudit bit nekdo drug iz nekje drugje..
Jst sm dolenka, pa govorim dolensko: pišem sicer kolkrtolk slovnično, ampk svoje govorice se pa ne sramujem evil.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#623 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 December 2008 - 09:39 AM

Na kurac mi gre, da folk reče bajla namesto biologija, pa dojča in podobne bedarije. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#624 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 09 December 2008 - 09:48 AM

JA! Ravno danes sem se spomnila, kako mi gre to na jetra. Zgodla. OMG.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#625 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 09 December 2008 - 09:50 AM

pa GEFA!

Mi smo bli čudni pa smo vse izgovarjal vsaj približno tako, kot se napiše: zgodovina, matematka, slovenščina (redko slovka), geografija, likovni...
  • 0

#626 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 09 December 2008 - 10:24 AM

Sem slišala celo različico BIGLA bruh.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#627 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 December 2008 - 01:41 PM

Švaba je pa ja kul. Vi niste in. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#628 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 09 December 2008 - 02:25 PM

Pa frenča smile.gif Ja jbg niso mi krivi da so vsa imena predmetov tok douga tongue.gif Zdej sm prou razmišlala in prou use govorimo skrajšan hmm.gif slova zgodla mata frenča bajla dojča kema fiza angla.. hmm.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#629 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 December 2008 - 02:35 PM

Ja ful praktično je, v temu je ves štos. Meni se je itak stalno zapletalo pri vseh teh "ijah".
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#630 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 09 December 2008 - 02:38 PM

Mi pa nikoli nismo krajšali teh imen.
  • 0

#631 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 09 December 2008 - 02:43 PM

- k folk na tri sekunde smrkelj vase potegne namest da bi se useknl. dej no, bod mal bl kulturen v družbi
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#632 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 09 December 2008 - 03:39 PM

Ponudi mu robček tongue.gif ja men gre še bl na živce da mam jst poln nos pa nobenega robčka da se useknem in potem obolevam laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#633 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 10 December 2008 - 11:21 AM

Pritisk mi vedno dvignejo sošolke na faxu.6 nas je skupaj v skupini pri izdelavi seminarske naloge.In vse delavi sami z sošolko.Druge pa vendar mislijo da se bodo pretegnile če bodo kaj naredile.Če se jaz ven zraven vzeti,bi se one lahko tudi.Ko pa treba predavateljici poslati naše delo,pa bi rade da njih tudi podpišem.Jah,sanjajte punce.devil.gif
  • 0

#634 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2008 - 11:27 AM

QUOTE(Nincha @ 9. 12. 2008 - 14:25) View Post

Pa frenča smile.gif Ja jbg niso mi krivi da so vsa imena predmetov tok douga tongue.gif Zdej sm prou razmišlala in prou use govorimo skrajšan hmm.gif slova zgodla mata frenča bajla dojča kema fiza angla.. hmm.gif laugh.gif laugh.gif

Se pravi ne znaš niti govoriti niti pisati pravilno. tongue.gif

Sorry, ampak meni zvenijo bajla in dojča in podobno retardirano do konca! wallbash.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#635 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 December 2008 - 11:38 AM

Zakaj zdej to? Ker ne pišem tuki vsega pravilno slovnično? huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#636 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2008 - 12:10 PM

Ja............. ampak ne leti samo nate, tvoje poste znam brat, nekatere pa je žal nemogoče dešifrirati. Glede tega sem se pa že itak enkrat pritoževala. smile.gif
  • 0

#637 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 December 2008 - 06:08 PM

Hja, dobr, pač vem da ne pišem vsega čist slovnično ampak se vedno potrudim pa preberm vsak svoj post 2x da vidim če je dovolj razumljiv pa da popravm tipkarske napakce.
  • 0

After all this time?

Always.

#638 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 December 2008 - 06:20 PM

QUOTE(Pupa20 @ 10. 12. 2008 - 11:21) View Post

Pritisk mi vedno dvignejo sošolke na faxu.6 nas je skupaj v skupini pri izdelavi seminarske naloge.In vse delavi sami z sošolko.Druge pa vendar mislijo da se bodo pretegnile če bodo kaj naredile.Če se jaz ven zraven vzeti,bi se one lahko tudi.Ko pa treba predavateljici poslati naše delo,pa bi rade da njih tudi podpišem.Jah,sanjajte punce.devil.gif

Sem v enaki situaciji. Sovražim skupinsko delo, ker vedno delam sama, drugi pa se tačas čohajo po jajcih, na koncu pa vse zasluge odnesejo oni. Trenutno delamo nekaj pri EVŠ, nas je pet v skupini, delo pa je izgledalo tako, da sem jaz brskala in kopirala kup knjig, kjer bi se dalo kaj uporabit, dve punci sta brali Evo, ena druga je celi dve uri nekaj čačkala po mobitelu, sošolec pa je spal. rolleyes.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#639 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 December 2008 - 06:42 PM

Mi tud govorimo šolske predmete skrajšano, pa se mam za zelo neretardirano osebo. laugh.gif Hujše so cvetke kot so GREVI (al pa na prejšnji strani delavi, halo?!), tlele pa res ponorim.
  • 0

#640 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2008 - 08:09 PM

mene sta zadnjič sodelavki spraševali, kako je pravilno - grevi ali greve?! rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users