Na živce mi gre:
- to, da se določeni ljudje spomnejo nate samo kadar kaj rabijo, ali ko se imajo za spovedati..
- čefursko oblečene tipe: beri; ves v belem, ali bunda s cofki, oblačila ki kar se da nazorno pokažejo znamko..
- ženske "urejene" brez okusa: sredi zime zapaljene v faco, s tono pudra in z očmi naflakanimi kot da je pust..
- tak način govorjenja: "stari ej, pizda, čist sm sfukan, mt mi je neki težki pizda, pa folk mi čist najeda.." .. al
pa ženske ki se derejo po troli da jih ja vsi slišjo "o fak stara, učeri sm bla toook nažgana..pa tist model mi je took težiu"
- sovražim to, da folk, ki živi v Sloveniji ne govori slovensko
- sovražim ljudi, ki jamrajo, pa jamrajo, pa jamrajo...
- sovražim ljudi, ki nimajo kanček potrpljenja
- sovražim ljudi, ki se hvalijo in precenjujejo
- na živce mi gre, da se folk sramuje svoje govorice: na primer ko se dolenc trudi, da ne bi sluuučajno izjavil na primer : "ej sm šu domu pa se naju, pol sm šu pa na košarko.." ampk bo namesto tega skušal normalno reči "sem šeu domov pa se najedu in potem šel na košarko" in se itak točno sliši da je dolenjec.. pač govor tko kt si navajen, ne pa se trudit bit nekdo drug iz nekje drugje..
Jst sm dolenka, pa govorim dolensko: pišem sicer kolkrtolk slovnično, ampk svoje govorice se pa ne sramujem