Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6361 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24848 posts

Posted 05 April 2012 - 11:58 AM

tukaj ni samo problem bontona (pa tudi jaz nisem občutljiva, ampak to bi me pa zmotilo). Drugo je, ko svase enkrat s kolegico "odločile" pojest celo nutello in sva jedli direkt iz lončka. Drugače pa se to ne dela zaradi pokvarljivosti hrane. Vsaka stvar, ki pride v stik s slino, se veliko hitreje pokvari (ajvar, senf, ....)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6362 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24848 posts

Posted 05 April 2012 - 12:00 PM

Jaz ne prenesem lizanja nožev niti kuhalnic med kuhanjem. Meni je to ugabno, vzami žlico in probaj, če že moraš.

sicer ne vem a sem samo jaz tako slaba kuharica, ampak jaz "na oko" res ne znam ocenit ali je stvar kuhana oz. primerno začinjena. Zato stvari žal vedno probam.
  • 0

Put A Kilt On It!

#6363 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 April 2012 - 12:02 PM

Jaz tudi to počnem, tako da meni tudi to ni ugabno, aja, ne ogabno. Pa saj ne poližeš cele kuhalnice, malo poskusiš.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6364 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2012 - 03:48 PM

Meni tudi to ni ugabno, aja ne, ogabno, če poskusiš iz kuhalnice. Ni panike, me ne moti.
  • 0
Viens, reste ici!

#6365 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23524 posts

Posted 05 April 2012 - 04:04 PM

Jaz si namažem, poližem nož in ga potem dam v pranje. Če pa ga dam nazaj v lonček, pa nikoli ne poližem.

Pri kuhanju pa vedno, oz. skoraj vedno poskusim hrano, saj to je normalno. Gordon Ramsey je v tistem resničnostnem šovu, Kitchen nightmares, če se ne motim, vedno poudarjal, da je treba poskušat hrano med kuhanjem. :D
Če bi kuhala za neko večjo družbo, bi pomoje uporabila drugo žlico za probat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6366 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 05 April 2012 - 06:07 PM

- ''ultra pomembni'' ljudje, ki se čez cel javni prostor derejo v telefon, najraje o ''ultra pomembnih'' stvareh (denarju...),
- to, da so nekateri mnenja, da bi mi moralo biti nerodno, ker včasih zavijem v Eurospin :down:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6367 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 April 2012 - 06:39 PM

- to, da so nekateri mnenja, da bi mi moralo biti nerodno, ker včasih zavijem v Eurospin :down:

Ali Lidl/Hofer!

Meni grejo pa na živce tisti, ki iz principa nočejo v te trgovine. :turned:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#6368 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 April 2012 - 06:41 PM

^^ Da, tudi take poznamo, ki bi si raje nogo odsekali, kot prestopili prag diskontne trgovine. Kaj šele, da jih kdo vidi tam.
  • 0

#6369 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2012 - 10:13 AM

Ljudje, ki so jih samo besede, naredijo pa nič.
  • 0
Viens, reste ici!

#6370 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 April 2012 - 10:23 AM

OMG
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6371 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24848 posts

Posted 06 April 2012 - 10:48 AM

pravniki, pravniki in še enkrat pravniki

(se opravičujem vsem pravnikom, ampak ste žal precej specifična in nemogoča "rasa" za vse ne-pravnike)
  • 0

Put A Kilt On It!

#6372 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15279 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 April 2012 - 11:03 AM

Ljudje, ki so jih samo besede, naredijo pa nič.

:oops: shit. Sem imela gozvo potem, a se ful mudi? Sori!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6373 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2012 - 12:08 PM

Pa to ni na tebe letelo, kaj je s tabo? Sem ti rekla da ni panike in da ko boš imela čas pač te prosim, če pa ga nimaš pa tudi razumem. :)
Saj verjamem da se včasih najdeš v kakih besedah tukaj v tej temi, ampak to zdaj niti približno ni na tebe letalo, pa zraven tega tebe niti niso same besede ne, vedno mi pomagaš ko te prosim :love: .

Letelo je pač nasploh na nekatere ljudi, ki ful govorijo kak bojo to in ono, potem pa na koncu nikoli nič ni iz tega.
  • 0
Viens, reste ici!

#6374 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15279 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 April 2012 - 12:18 PM

Posted Image

No, drugace pa poznam feeling. Sploh moj fant se recimo na vsake 3 tedne spomni cesa, ''jooj, jaz moram pa to naredit...''.
Sploh vec ne komentiram (vcasih sem imela histericne izpade pa dobro, nared ze enkrat, kdo te ovira?!), si mislim pri sebi baby, I've been hearing that since October 2010. :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6375 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 April 2012 - 12:00 AM

Na živce mi gre ko koga kaj vprašam in potem mi odgovori tako, da še vedno ne vem odgovora. To najbolj velja za profesorje.
Preprost ja ali ne bi zadostoval, ne pa da nekaj okoli govoriš in bluziš. :yawn:
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 07 April 2012 - 09:01 AM

Pri starejših, mi je moteča nehigieničnost pri hrani, če lahko temu tako rečem. Dostikrat pri babičini kuhi opažam, da da notri u bistvu vse, pa če je to cel kup maščobe pri mesu, ker je škoda to dati stran, ali pa kakšna zelenjava, recimo solata, že čisto uboga. Ko je pripravljala francosko solato je želela uporabiti vložene kumarice, pri katerih je bila tista tekočina v kozarcu že čisto rjava. In potem mi je kar nerodno kuhati pred njo, kadar pride gor na obisk, ker se mi zdi da mi pod roke gleda kaj uporabim in kaj stran vržem (pa ni ravno, da bi ful stran metala). Ona ima tudi kuhinjsko krpo, viledo, toliko časa, dokler že čisto ne razpada in je že čisto prepojena z umazanijo in maščobo, to je sploh ne moti. In potem še ful sili jesti ljudi, če ti nekaj ponudi in rečeš ne hvala, sem sita, bo še kar vztrajala, in to ne uno "dej no", ampak prav v ukazovalnem smislu in kar malo zameri, če odkloniš. Saj drugače je super in se razumemo, samo to me glede hrane me pa res moti, pa čeprav vem, da je pač iz takšnih časov oz. je to pač njena navada.
  • 0

#6377 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 April 2012 - 09:15 AM

:bruh: Zato jaz pri stari mami ne jem že najmanj 7 let
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6378 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 07 April 2012 - 09:21 AM

Joj ena od mojih babic je tudi taka. Vsega ji je škoda, pa naj bo to ne vem koliko star meso, ona ima kar eno verzijo, da itak se prekuha/speče in, da še ni tako narobe. :butl: Potem jogurti kakšni namazi, ki so čez rok vedno vse uporabi. Pa meso večkrat pozabi v hladilniku, kar seveda ni dobro, če ga takoj ne porabi in ga potem pripravi, ko je že prav čudnega vonja...vsega ji je tako škoda! Ampak ona si tudi ne zna porazdelit stvari, ker gre redko v trgovino in nabavi več stvari in nikoli ne pogleda kaj bi morala najprej porabit, potem se ji pa vse pokvari..ampak se požvižga na datume. Jaz sem se še prej kar nekajkrat zastrupila pri njej, ko sem bila še manjša, zdaj že dolgo ne jem tam, kakšen piškot, če že. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6379 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 April 2012 - 09:47 AM

:o OMG
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6380 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 April 2012 - 10:05 AM

:o

Moja babica na srečo ni tako ekstremna, se pa rado zgodi, da se mi zlaže, da v kakšni stvari ni mesa, pa se potem izkaže, da so notri npr. ocvirki ali da se je v juhi kuhalo meso. Ko ji to rečem, mi reče: "Saj to pa ja ni meso". :AJEBEŠ:

Pa njej se tudi veliko pokvari in če je dan, dva preko roka, še vedno trdi, da je hrana ok in potem sama tudi poje. Drugim na srečo ne ponuja.

In gobica za umivanje posode... joj. Dokler ne razpade. Čeprav sem ji že večkrat kupila celo zalogo novih. :AJEBEŠ:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users