Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6301 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46188 posts

Posted 23 March 2012 - 12:46 PM

Jaz kar agresivna ratam, ko ga vidim/slišim.

To jaz vedno, ko slišim Dejana Vedlina.
  • 0

#6302 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 23 March 2012 - 01:16 PM

Denis Audić.

Ta človek je moten.

JA! Kako je lahko sploh komu všeč??? Meni to res NIKOLI ne bo jasno, ena izmed najbolj antipatičnih oseb na slovenski sceni mi je.

Na živce mi grejo ljudje, ki se na javnih površniah (kaki pločniki, ozki prehodi, stopnice, hodniki) vlečejo kot megla, po možnosti jih gre še več vštric in jih ne morem prehitet. Živce izgubim zraven.
  • 0

#6303 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46188 posts

Posted 23 March 2012 - 01:37 PM

Podpis pod zadnji stavek. Če po možnosti vlečejo še kovček, je še toliko huje.
  • 0

#6304 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6807 posts

Posted 23 March 2012 - 02:59 PM

No, en cas nazaj je bil pa gost Polnocnega kluba in se mi je celo prikupil. :ninja: :lol: Ni taksen bebo, kot sem mislila.

Hvala enako! Prej ga slišat nisem mogla, zdej pa ga brez problema toleriram :)
  • 0

#6305 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14329 posts

Posted 26 March 2012 - 10:45 AM

:wink: tale smajli. tak totalen smart ass mi deluje!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 26 March 2012 - 04:28 PM

A res? Men je pa kr simpatičen. Mogoče odvisn od konteksta. Lahk si ga predstavljam polega kakega posta v arogantnem in pokroviteljskem tonu, ja.
  • 0

#6307 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 March 2012 - 04:36 PM

Mene nasmeji tistih 10min v avtu od doma do faxa, that's it, drugo me pa niti ne zanima kaj preveč niti nimam nič proti njemu,
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6308 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2012 - 04:37 PM

Na živce mi gre vonj po praženi čebuli.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6309 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 March 2012 - 06:01 PM

Meni pa ni lepšega kot vonj čebule, ki se praži na maslu. :lol: Ta prava kmetavzarka. :butl: :lol:
  • 0

#6310 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2012 - 06:46 PM

Mene pa totalno moti, ker smrdi kot hudič ... kljub obilnemu luftanju ... in se zažre v lase, oblačila. FUJ.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6311 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 March 2012 - 07:04 PM

Meni tudi pražen česen in čebula ful dišita, njama :D.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6312 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 March 2012 - 07:19 PM

Aja, to da se zazre pa da komi zluftas se strinjam, ampak ob sami pripravi pa meni ful prijetno disi. Se posebej, ce sem lacna. :D Pridem potem pomanjsat font, sem na telefonu.
  • 0

• Guests

Posted 30 March 2012 - 10:02 PM

Meni tudi pražen česen in čebula ful dišita, njama :D.

Meni tudi, mmm :eat:

No, en cas nazaj je bil pa gost Polnocnega kluba in se mi je celo prikupil. :ninja: :lol: Ni taksen bebo, kot sem mislila.

Meni je on že od nekdaj simpatičen - mi pa na začetku ni bil lep, potem ko sem ga nekaj časa "spremljala" se mi je pa tudi vizualno prikupil :P Zadnjič, ko je bil pri meni (da se spet malo považim ^_^ ), sem ful upala, da bom lahko z njim kaj več spregovorila (sem bila neučakana kot ena tistih najstnic, ki so ga oblegale), pa mi ni uspelo kaj dosti :blush3: Sploh nisem vedela kaj naj mu rečem, ko je bil pa tako hiperaktiven, da ga še dohajala nisem :lol:

Na živce mi gre tisti filing, oziroma tisti ljudje, pri katerih moraš paziti kaj rečeš, ker veš, da prav iščejo informacije, ki jih bodo lahko raztrobili naokrog. Tercjalci, po domače povedano. Ena moja znanka/sokrajanka je ena od teh in se nam (zaradi ene druge znanke) včasih pridruži na pijači in ko te ona nekaj vpraša, sploh nimaš občutka, da jo to dejansko zanima, ampak samo išče material za tercializem. Zadnjič je sredi pogovora o neki drugi temi pribila: "no punce, dejmo še mal obirat, koga se še kaj spomnite iz osnovne in kaj veste o njem?" :huh: <_<
  • 0

#6314 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 March 2012 - 10:53 AM

Boga.
  • 0

#6315 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 March 2012 - 11:27 AM

Meni gre pa na živce, ker ljudje ne znajo reciklirat. V kontejner vržejo celo kartonasto škatlo, ne da
bi jo zložili, in potem ni čudno, da je takoj vse zabasano. :mad2:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6316 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 March 2012 - 11:30 AM

Ali pa bio odpadki v plastičnih vrečah. :hooray:

Sicer vem, da obstajajo tudi bio razgradljive, ampak nekako dvomim, da jih je prav dosti takih.
  • 0

#6317 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 31 March 2012 - 11:41 AM

Midva uporabljava vedno biorazgradljive, 1000x bolj praktično kot karkoli drugega.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6318 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 March 2012 - 11:47 AM

Ja, res so daleč najbolj praktične, ampak ZELO dvomim, da prav veliko število ljudi odpadke meče v tovrstnih vrečkah.
  • 0

#6319 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 31 March 2012 - 11:49 AM

Saj se strinjam s tabo, samo prej sem začutila nenadno potrebo se pohvalit :D Sem tudi že slišala od ljudi, da mislijo, da so tiste vrečke od sadja in zelenjave biorazgradljive. Ahja.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6320 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 March 2012 - 11:53 AM

Ja saj, povprečen debil ne loči med plastično vrečko, in tisti razgradljivo. :AJEBEŠ: Jaz imam svoj mini
zabojček za reciklažo, ampak ker stvari začnejo hitro smrdeti, dajem v plastično,
ko pa pridem do velikega kontejnerja, odprem in stresem ven. Vidim pa vedno en kup plastičnih
vrečk v tem zaboju. Zame je to recikliranje na pol. :mellow:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users