Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6382 replies to this topic

#6281 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28006 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 February 2026 - 03:32 PM

Jina, please. :lol1:. Z vsem dolžnim spoštovanjem, Slovenija in Švedska sta, kar se tega tiče, neprimerljivi.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6282 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89393 posts

Posted 21 February 2026 - 03:50 PM

Predvsem v tem, da tam zločini in izgredi pridejo v medije, pri nas pa ne.

• 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6283 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 21 February 2026 - 03:58 PM

Coco, nikdar nisem rekla da se z njim glede vsega strinjam. Veckrat sam pove, da ima ogromno masla na glavi se iz preteklosti. To kar si nastela vem in je povedal tudi sam. Marsikomu je pomagal v tem casu, marsikje je brcnil v temo.
Jaz sem se na socialnih omrezjih naucila vzeti dobre stvari in dati priloznost ljudem, ki mogoce niso ravno priljubljeni. Ne vem kje si dobila podatek da je nekoga ubil za zabavo - kot vem so zakurili neko šupo v kateri je spal brezdomec, brez da bivedeli da je notri. Pa ne ga da opravicujem, ker ga ne.
Prav nic ga ne povelicujem in svaka mu cast da je uspel ne vem kok, pol miljona evrov zasluzit s to svojo AI univerzo ki tudi v mojih oceh promovira only fanse. Je folk pac neumen, ane? Dobro zanj. Mogoce pa lahko vse to uporabis se v kak drug namen ne samo zato da kreiras avatarje neobstojecih lepotic. AI znanje je kvecjemu plus, ne minus dandanes. Lahko ustvarjas AI generirane videe, ki ti prinasajo oglede brez da bi kdaj pokazal svoj fris. Sicer pa tem ljudem noben ni drzal pistole na glavo, da so mu dal po 500 e vsak, kajne? Podobno kot jo noben ne drzi tistim, ki verjamejo Challetu in njegovim oglasom o kazinojih. V mojih oceh je vse kaj drugega kot moralni pravicnik. Jaz bi bolj rekla da je trn v peti vsem, ki se mu zamerijo. In da roko na srce, nima oglasov ker jih ne rabi. Ostali ti pa naf*** 5 nekih storijev pol panoglasujejo preostanek dneva.
Se pa spomnim tudi da je nekaj casa nazaj eni mamici preko socialsa pomagal odplacat kredit, objavlja tudi otroke, ki so bolni in ce to vidi 100K ljudi verjetno na racun te dobrote pade kak evro vec kot bi sicer.

Ce nekoga spremljam se ne pomeni, da se strinjam z vsem kar pove. Pravzaprav taksna influenser/ka ne obstaja. Kot ne obstaja politik, ki bi odkljukal vse moje zahteve ampak nekje je treba potegnit crto in zamizat na eno oko, lahko pa seveda kot masa glasujes samo proti sistemu ki je zdaj. Jaz nisem taka in bom glasovala po vesti in ne proti rezimu. Ta zgodba se vrti ze 30 let in ni moja zgodba, niti ni nikoli bila.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6284 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46572 posts

Posted 21 February 2026 - 04:29 PM

Jaz pol teh o katerih pisete sploh ne poznam. 🙈
  • 0

#6285 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26351 posts

Posted 21 February 2026 - 04:43 PM

Enako 🙈 več kot pol 🙈
  • 0

#6286 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89393 posts

Posted 21 February 2026 - 05:42 PM

Pol od katerih, ce je ves cas govora o samo treh z IG in predsedniskih kandidatih?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6287 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23998 posts

Posted 21 February 2026 - 07:01 PM

Verjetno mislita tega Picija, Hano, Ano ipd.

Meni je pa Stevanović en tak palamudnik, populist, da adijo. Ni šans, da bi zanj glasovala.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6288 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 21 February 2026 - 07:47 PM

Zanimivi storyi od Anje Oman danes.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6289 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20254 posts

Posted 21 February 2026 - 07:58 PM

Zanimivo, informacijsko vojskovanje, prvič slišim to besedno zvezo.
  • 0

#6290 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28006 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 February 2026 - 08:25 PM

Fiona, hvala za odgovor. :)
Frčica, hvala za omembo, sem šla pogledati, ker ima večkrat zdravorazumske storije. Kakšno naključje, ravno danes zjutraj sva se o tem pogovarjali z bf, ki še vedno živi v Ldn in sva prišli do podobnih zaključkov.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6291 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 21 February 2026 - 10:09 PM

Kaksen komentar na te javno dostopne podatke iz okroznega sodisca v ljubljani na aninem profilu?
Na strani okrajnega sodisca je ena od teh zdaj preklicana.
Sicer pa se strinjam z navedbo, da je najevlc posilstev v druzini. To zagotovo drzi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6292 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23998 posts

Posted 21 February 2026 - 11:28 PM

Sem šla pogledat to njeno objavo. Komentar? Ja, imam komentar. 170. člen KZ-1 ni kaznivo dejanje spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let in 171. člen ni kaznivo dejanje posilstva. In 108. člen ni kaznivo dejanje umora. Zadela je edino 308. člen. Če že nekaj deli, naj vsaj preveri in deli prave informacije. Sem šla prav pogledat na strani okrožnega sodišča v LJ razpored aktualnih kazenskih obravnav. Naštela sem 8 kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost. 2 od teh sta ta dva, ki ju je ona objavila. Ostalih 5 ima slovenska imena in priimke in 1 ima priimek na ić. Tega pa ni napisala a ne. Od vseh je izpostavila samo ta dva Abu in Khan.
  • 0

#6293 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 22 February 2026 - 06:41 AM

Saj to mi je jasno, to kar si nazadnje napisala. Ce deli, naj pac deli vse, ne samo "izbrancev". Da pa slabo preverja info pa ze vemo. To kar si napisala je v bistvu zamenjano, kar sem jaz gledala. 170 je posilstvo in 171 spolni napad. Drzi?
Kljub vsemu potem ni res, da se to v Ljubljani ne dogaja, kot trdi premier.
  • 0

#6294 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 22 February 2026 - 08:19 AM

Tudi Maša je napisala, da je preverila random izjavo od, domnevam da Hane, in ne drži.
Ne se pustiti tako strašiti

Ena zgodovinarka/urednica, ki ji sledim je napisala kot komentar na Ano, da ljudje, ki so najbolj priviligerani in varni jih najbolj tlači nedolocljiva groza. In da upa, da bo ugotovila kaj jo zuli-najverjetneje nekaj, kar je doma.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6295 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 22 February 2026 - 08:25 AM

Jaz nisem prestrasena zaradi teh objav. Hodit po temi me je strah ze od pamtiveka, tudi v vasi. Pa tecem po temi, vedno, nikoli ko je svetlo. Ampak ne brez psa. Pac folk ne ve da se pes boji lastne sence, meni pa daje obcutek varnosti. Zadnjic sem sla brez nje in ce tecem cez polje in srecam moskega ki hodi sam, mi ni prijetno (v temi mislim) pa to nima veze z migranti. Bolj z vsemi filmi, ki sem jih v zivljenju pogledala in knjigami, ki sem jih prebrala, pa z eno izkusnjo iz Bruslja iz zacetka 2000ih ko sva dve punci ob 22 hodili sami po sumljivi soseski. Takrat so sli za nama trije fantje, naju ogovarjali in postali zelo vsiljivi. Ne vem kaj bi se zgodilo ce ne bi kmalu za nama prisla dva sosolca, ker smo bili v istem lokalu. Potem so se porazgubili. Pa je bilo to 24 let nazaj, tako da te zgodbe niso nove, so pa nova socialna omrezja.
  • 0

#6296 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23998 posts

Posted 22 February 2026 - 09:45 AM

170. člen je posilstvo, 171. je spolno nasilje. Spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let je 173. člen. Iz njene objave izpade, kot da migranti dobesedno na vsakem vogalu prežijo na ženske in pobijajo. Če že greš ven v mestu, pa se je treba opremit s slozivcem. Pa tisto, kar je delila od nekoga, da je na ue oglasni deski polno objav za tujce, kaj ima to veze z napadi? Gre samo za vročanje dokumentov osebam.

To, da nam je neprijetno hodit samim okoli v temi, po gozdu in po čudnih ulicah je pa druga stvar in ni nujno povezana z dejansko osebno slabo izkušno.

Na živce mi grejo taki, kot je ona. Zdaj se ima še za strokovnjakinjo na tem področju. Deli neke nepreverjene ali napol resnične informacije. Ampak ona ni nič kriva, kje pa, saj samo deli, kar ji njene sledilke napišejo. Naj se raje svoje stroke drži in svojih prehranskih praškov.
  • 0

#6297 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 22 February 2026 - 10:00 AM

Strinjam se da vsega pac ne mores deliti. Ker posilja napacno sliko v javnost in tega si kot oseba s 40 tisoc sledilci ne sme privoscit (nepreverjenih informacij).
  • 0

#6298 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17664 posts

Posted 22 February 2026 - 11:03 AM

Frcica, katera zgodovinarka to?

Daj, ta Stevanović pa res samo prazno slamo mlati, jaz ga tudi ne bi volila za nic na svetu. Niti se ne strinjam z to njihovo anticepilsko filozofijo. Pa kot obcinski svetnik je bil vkljucen v neko afero, da je javni denar za osebno pravdanje porabil, mislim, da noben ne ve tocno kaj dela, tak da tolko o trensparentnosti.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6299 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 22 February 2026 - 12:58 PM

Manca renko
  • 0

#6300 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18489 posts

Posted 22 February 2026 - 01:04 PM

Tudi jaz se ne strinjam z anticepilsko filozofijo, pick and choose ane.
Z vsem se ne strinjam pri nikomer. Raje vidim prostovoljno cepljenje kot oborozevanje in vojsko.
Macarol ma danes Vrtovca v podcastu, Snemalec david naslednji teden Zorana, Aidea pa vem da bo delal z Janšo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users