V bistvu nisem še nikoli nalimala nohtov, ne trepalnic. Zato sta se mi pa obe lepili posušili. Nohte sem dobila za darilo, trepalnice se ne spomnim, od kje so prišle. V glavnem...te stvari imam že nekj let. Misla sem za novo leto izkoristit...itak nimam glih živcev, da si trepalnice in nohte limam pogosto.
Ja, lala, ne smeš prepogosto. Jaz imam drugače obupne nohte...mislim obliko imam opupno. Vse drugo je okkk...ne cepijo se mi, trdni so, ne grizem jih...niti nikoli nisem. Vse pogoje imam za lepe nohte...ampak oblika

. Ko da mi postrani rastejo, al kaj jaz vem, kaj jim je. Niti nimam nobenega upanja, da bi mi manikura kej pomagala...oblike ne morejo spremenit.

Čeprav bom enkrat probala...mogoče v BTC. Ker pri nas je samo kozmetičarka tista, ki se ukvarja s tem. In ona pač dela tolk teh stvari (depilacija, čiščenje, uhani, nohti...), da enostavno ne morem verjeti, da vse to obvlada.
Lala, povej, kako se obnesejo ArtDecojeve, ko jih sprobaš, pa koliko stanejo. Bom kar kupila ene...že zaradi lepila.