Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36343 replies to this topic

• Guests

Posted 26 November 2007 - 08:29 PM

V bistvu nisem še nikoli nalimala nohtov, ne trepalnic. Zato sta se mi pa obe lepili posušili. Nohte sem dobila za darilo, trepalnice se ne spomnim, od kje so prišle. V glavnem...te stvari imam že nekj let. Misla sem za novo leto izkoristit...itak nimam glih živcev, da si trepalnice in nohte limam pogosto.

Ja, lala, ne smeš prepogosto. Jaz imam drugače obupne nohte...mislim obliko imam opupno. Vse drugo je okkk...ne cepijo se mi, trdni so, ne grizem jih...niti nikoli nisem. Vse pogoje imam za lepe nohte...ampak oblika bruh.gif . Ko da mi postrani rastejo, al kaj jaz vem, kaj jim je. Niti nimam nobenega upanja, da bi mi manikura kej pomagala...oblike ne morejo spremenit. sad.gif Čeprav bom enkrat probala...mogoče v BTC. Ker pri nas je samo kozmetičarka tista, ki se ukvarja s tem. In ona pač dela tolk teh stvari (depilacija, čiščenje, uhani, nohti...), da enostavno ne morem verjeti, da vse to obvlada.
Lala, povej, kako se obnesejo ArtDecojeve, ko jih sprobaš, pa koliko stanejo. Bom kar kupila ene...že zaradi lepila.
  • 0

#6262 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 November 2007 - 08:32 PM

Jaz sem si jih mislila dat gelirat, ampak samo toliko, da bi jih utrdila. Zdaj sem to idejo opustila in bom poskusila z Mavalo. smile.gif

Ta teden bom vrjetno šla kaj v Europark (nisem pa 100%) pa bom pogledla za ceno in obliko (če so v celem, ali pa samo čopki. Mislim, da imajo obojne)

• 0

• Guests

Posted 26 November 2007 - 08:49 PM

Čopki bol naravno zgledajo, anede? Poglej za cene obeh, velja? Prosim.
  • 0

#6264 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2007 - 10:39 PM

Kje je Nihrida?
  • 0

#6265 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 November 2007 - 10:43 PM

Otišla pa-pa smile.gif
Pridno študira in boža svoje ljubljenčke smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6266 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15596 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 November 2007 - 02:20 PM

Nujno!!!

laugh.gif

A je kolokvij isto ko delni izpit?

A se da zadevo ponavljat/popravljat oceno/ga pisat en drug termin?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6267 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 November 2007 - 02:25 PM

Kolko jaz vem, je kolokvij neki predizpit, ki ga moreš nardit, da lahko sploh greš na izpit.
  • 0
Viens, reste ici!

#6268 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 28 November 2007 - 02:30 PM

Čist odvisno. Lahko, da moraš najprej opravit kolokvij, pa šele potem greš na izpit. Lahko pa npr. greš delat izpit s kolokviji. Namesto, da greš na enkrat pisat celo snov, greš npr. 3x delat kolokvije. Čist odvisno, kako ma kateri profesor.

Men se je beseda kolokvij, ko sem jo prvič slišala zdela totalno čudna in smešna. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6269 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15596 posts

Posted 28 November 2007 - 02:34 PM

Ah. Vse drži. Mene sam zaniajo kaki ''odložilni roki'' biggrin.gif Mi mamo ta izpit tk, da če nardimo kolokvij, nam na izpitu tega ni treba pisat. Zdej me pa zanima, a so kaka pravila da se mora tak kolokvij, delni izpit pisat v več rokih, al pa da se sme popravljat?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6270 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 28 November 2007 - 02:37 PM

To pa res ne vem. Najbolje, da vprašaš profesorja.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6271 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 28 November 2007 - 02:42 PM

Pri nas smo imeli cela dva kolokvija in je imel tri roke, ampak to je FF.
Ima pa vsak faks to po svoje. Zihr se ti ga pa splača narest, da boš imela junija manj dela.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6272 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26365 posts

Posted 28 November 2007 - 04:05 PM

Cvetka, pri nas je blo ponavadi tako:

- če si hotel it na izpit, si moral naredit kolokvij (1-3 kolokvije, odvisno od izpita).
- pri nekaterih profesorjih si lahko pisal delne izpite. Recimo - če je predmet oba semestra, si šel lahko prvi semester pisat v prvem izpitnem obdobju, drugi semester pa junija. Vendar! Če pozimi nisi naredil, si lahko od takrat naprej delal izpit samo v celoti pa še en rok ti je šel (delni izpit se je štel kot 1 rok).

- lahko, da vam bodo dal več rokov, to, al se da delni izpit popravljat je pa čist odvisno od profesorja.
  • 0

#6273 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15596 posts

Posted 28 November 2007 - 04:40 PM

Hvala! Bo kar tako, da če tega jutri ne naredim, mam na izpitu vso snov nagužvano. Umrla bom, tok se je za učit, js sm pa čist crknjena. Baaaaa! down.gif
  • 0

#6274 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 November 2007 - 06:13 PM

Jaz pa jutr ne grem na en izpiiit biggrin.gif . Lajf is bjutifl, if ju mejk it lajk det.

Zakaj ima Seal ful čudna lica? Kaka bolezen, brazgotine, ali posledica aken? Ful mi je čudno no, pa nikjer nič ne piše. A je kšna fenica tu?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6275 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 November 2007 - 09:30 PM

crna, piše piše, imdb navaja: The scars on his face are the result of discoid lupus erythematosus. Lupus is any of several diseases, especially systemic lupus erythematosus, that principally affect the skin and joints but often also involve other systems of the body; often characterized by ulcerative lesions that spread over the body.

wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6276 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 November 2007 - 12:34 AM

Gledala sem na Wikipedii, na IMDB pa nisem šla. oops.gif Hvala!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6277 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12960 posts

Posted 29 November 2007 - 08:34 AM

Kdaj se bojo v Lj odprle stojnice? A začnejo direkt na 1. december?

(k bi vsaj že jutri odprli)

• 0

#6278 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 November 2007 - 02:16 PM

Študira tu kera medicino al pa stomatologijo pa ve do kdaj mate odprt dekanat čez teden?
Pa če še slučajno kera ve do kdaj je odprt referat za nujno pomoč in higieno v kliničnem centru - saj je v 1 nadstropju, ne?
Hvala 100x!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 29 November 2007 - 06:10 PM

Mene pa ful nunjo zanima, če katera od vas ve, kje bi se dalo Luminelle kontaktirat. Ni mus, da meni povete cifro od moba npr., bi bila vesela tudi, če bi jo katera nekaj v mojem imenu vprašala. Je pa dost nujno.
Hvala.
  • 0

#6280 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 November 2007 - 06:20 PM

NUJNO

Bi mi lahko nekdo, ki zna francoščino to pregledal in tam pri počitnicah še nekaj dodal ?

Vacances

J'ai passe ma vancances avec ma famille en Croatie a la mer, en ete. Nous avon voyage en voiture. Nous nous sommes baigne et nous avon bronze.

Ma journe

Je me suis leve a 6 heures. J'ai pris le petit dejeuner. Je me suis lave, je me suis maqille et je me sius habille. A l'ecolle j'ai mange croissant et j'ai bu l'eau. Je suis venu a la maison en bus. A la maison j'ai pris le dejeuner. Je me suis repose, apres j'ai appris pour l'ecole. Je me suis douche et je me suis couche a 10 heures.

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users