Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

• Guests

Posted 07 May 2008 - 06:14 PM

Me veseli, Lejkica, da sem ti pomagala smile.gif Ma boš vidla, da se bo dobro obneslo.
  • 0

#6262 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:14 PM

QUOTE(Eli @ 7. 5. 2008 - 19:12) View Post
woot.gif To pomeni, da to reč nujno rabim=)

absofakinlutli. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6263 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2008 - 09:31 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 5. 2008 - 13:03) View Post

[*]Balea Limited Edition piling za telo z jogurtom in malinami

v kakšni obliki je ta piling - a je pač običan gel za tuškanje s kakimi zrnci ali je tko na sistem paste?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:32 PM

po moje je skoraj ziher kar tisto prvo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6265 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 07 May 2008 - 09:34 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 5. 2008 - 22:32) View Post

po moje je skoraj ziher kar tisto prvo.

eh, drek. smile.gif takih ne maram (razen Vichyjevega, afkors oops.gif), bi rada nekaj pastastega - L'Occitane odpade (pošastne cene - me je izučilo zdej, ko mam za šparat), Lushevega pa sem se malo naveličala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#6266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:38 PM

QUOTE(Špela @ 7. 5. 2008 - 22:34) View Post
razen Vichyjevega, afkors oops.gif

IPB Image

• 0

#6267 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 09:41 PM

Je gel, ampak fino gost in tudi perlic je ogromno. Meni se zdi izredno učinkovit, diši mi pa naravnost božansko - res kot malinin jogurt/sladoled.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6268 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:42 PM

jaz imam z balejinim pilingom "ananas" slabe izkušnje. med tuširanjem mi začne smrdet po kozličih + kožo mi izsuši. slednje bi se zagotovo dogajalo tudi pri tem pilingu, čeprav se mi zdi vonj mikaven. ah, ostajam pri vichy-ju. closedeyes.gif
  • 0

#6269 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 07 May 2008 - 09:43 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 22:41) View Post

Je gel, ampak fino gost in tudi perlic je ogromno. Meni se zdi izredno učinkovit, diši mi pa naravnost božansko - res kot malinin jogurt/sladoled.

bom ga probala, saj me ne bo veliko stalo, glede na to, da je Balea. samo meni je pri pilingu važno, da ima dokaj grobe delce, da res ono fajn porašpa. smile.gif mam zdej od Greenlanda, pa mi je absolutno prenežen za telo, ga imam kar za obraz.
  • 0

#6270 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 09:46 PM

Ja, tale kar fino porašpa, ker nima prevelikih kugl (tiste so bedne, se samo 'kotalijo' po koži in nič ne naredijo), te pa so majhne in nekje srednje grobe - niso ono hardcore, ampak konkretno čutiš in koža je po uporabi res vidno spilingirana.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6271 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2008 - 06:07 AM

A nima Nuxe nobenega pilinga? Mene vedno bolj mikajo njihove reči, k tok fajn dišijo.

Presunjena sem nad lepoto Logoninega rožnega tonika, ful huda pakunga.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6272 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86856 posts

Posted 08 May 2008 - 03:45 PM

- Balea Trend It Up! šampon
- Balea ribezov balzam
- Balea Kakao bodybutter
- Scheller melisin gel
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6273 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 May 2008 - 03:56 PM

Schauma Kiwi Shampoo
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#6274 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2008 - 04:09 PM

- Buki zlati čopič
- Hide-a-pore puder
  • 0
Viens, reste ici!

#6275 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 May 2008 - 05:26 PM

Diadermine odstranjevalec MU-ja
Scheller calendula krema za roke
Lactacyd gel za tuširanje intimna nega + robčki
Dusch dass milky berry gel za tuširanje
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#6276 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17146 posts

Posted 08 May 2008 - 05:29 PM

Rexona crystal clear aqua
Balea labela z mandljevim oljem
Balea oljne blazinice za odstranjevanje make-upa (za sestro)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6277 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 09 May 2008 - 04:58 PM

Avon SuperSHOCK maskara
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 09 May 2008 - 05:29 PM

Signature Minerals 6 samplov (sem razočarana, ker so barve zelo neintenzivne)
  • 0

#6279 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 May 2008 - 05:43 PM

QUOTE(ciara @ 9. 5. 2008 - 18:29) View Post

Signature Minerals 6 samplov (sem razočarana, ker so barve zelo neintenzivne)

ohmy.gif delim bolečino s teboj. In to navkljub podlagi za senčke? si dolgo na njih čakala?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 09 May 2008 - 06:04 PM

Ja, ni važno kaj je spodaj. Ma ful je tudi čudna tekstura senčk...take "prelahke" so. Ful tak lahek prah no. Ne vem, kako bi opisala. Nisem dolgo čakala. Dobra 2 tedna.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users